Libnet.ro
UNICEF

20:15

Ludovic Orban, intalnire cu europarlamentarii romani, la Bruxelles: Ce subiecte au fost pe agenda discutiilor

B1 B1,
Ludovic Orban, intalnire cu europarlamentarii romani, la Bruxelles: Ce subiecte au fost pe agenda discutiilor

Premierul Ludovic Orban s-a intalnit, miercuri, la Bruxelles, cu membrii romani in Parlamentul European. in discutiile cu alesii romani din Legislativul european, seful Guvernului s-a referit la mai. continuă pe B1

Premierul Ludovic Orban, intalnire cu presedintele Consiliului European, Charles Michel: Seful Guvernului a subliniat importanta aderarii Romaniei la spatiul Schengen si a finalizarii MCV

Premierul Ludovic Orban a avut, marti, o intrevedere cu presedintele Consiliului European, Charles Michel, printre subiectele abordate numarandu-se negocierile privind Cadrul Financiar Multianual MFF) 2021-2027, no.

DISCUTII OFICIALE, LA INCEPUT DE AN Ludovic Orban, in periplu la Bruxelles

Prim-ministrul Ludovic Orban se va afla, de maine pana joi, in vizita de lucru la Bruxelles, unde se va intalni cu oficiali europeni si ai NATO, potrivit unui comunicat de presa al Guvernului.

Ludovic Orban, discutii membri ai Comisiei Europene in prima zi a vizitei la Bruxelles: Ce subiecte au fost abordate

Premierul Ludovic Orban s-a intalnit, marti, in prima zi a vizitei sale la Bruxelles, cu Michel Barnier, seful Task Force-ului Comisiei Europene pentru relatiile cu Regatul Unit al Marii Britanii, cu Frans.

Ursula von der Leyen, intalnire cu Ludovic Orban: Comisia Europeana este alaturi de dumneavoastra

Premierul Ludovic Orban a avut, la Bruxelles, o intalnire cu sefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, care l-a asigurat de sustinerea forului european.

Ludovic Orban s-a intalnit, la Bruxelles, cu vicepresedintii executivi ai Comisiei Europene si cu comisarul Adina Valean: Care au fost subiectele discutate

Premierul Ludovic Orban s-a intalnit, miercuri, in a doua zi a vizitei sale la Bruxelles, cu vicepresedintii executivi ai Comisiei Europene, Margrethe Vestager si Valdis Dombrovskis, precum si cu comisarul.

Ludovic Orban spune ca finantarea partidelor se reduce cu 30%

Premierul Ludovic Orban a spus, la Bruxelles, ca a introdus un amendament prin care reduce finantarea partidelor.

LUDOVIC ORBAN: Trebuie sa ne coordonam pozitiile pentru sustinerea intereselor Romaniei

Premierul Ludovic Orban, a avut, miercuri, la Bruxelles, o intalnire cu europarlamentari romani, unde a spus ca astfel de discutii sunt extrem de importante, pentru ca la nivelul Parlamentului European sa fie coordonate pozitiile pentru sustinerea intereselor tarii noastre.

Ludovic Orban, intalniri cu von der Leyen si Stoltenberg in ultima zi a vizitei la Bruxelles

Prim-ministrul Ludovic Orban are programate joi, in ultima zi a vizitei de lucru pe care o efectueaza la Bruxelles, intalniri cu presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, dar si cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg.

Ludovic Orban, intalniri la Bruxelles cu mai multi lideri europeni

Premierul Ludovic Orban a avut in prima zi a vizitei sale la Bruxelles intalniri cu mai multi lideri.

Stoltenberg, dupa intrevederea cu Ludovic Orban: Nu exista niciun indiciu de amenintare cu rachete balistice asupra teritoriului NATO

Organizatia Tratatului Atlanticului de Nord nu are niciun motiv pentru a-si revizui postura pentru ca nu exista niciun indiciu de amenintare cu rachete balistice asupra teritoriului NATO, a declarat joi, la Bruxelles, secretarul general Jens Stoltenberg, dupa o intrevedere cu premierul roman Ludovic Orban.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )