Libnet.ro
UNICEF

20:15

Stoltenberg, dupa intrevederea cu Ludovic Orban: Nu exista niciun indiciu de amenintare cu rachete balistice asupra teritoriului NATO

Antena3 Antena3,
Stoltenberg, dupa intrevederea cu Ludovic Orban: Nu exista niciun indiciu de amenintare cu rachete balistice asupra teritoriului NATO

Organizatia Tratatului Atlanticului de Nord nu are niciun motiv pentru a-si revizui postura pentru ca nu exista niciun indiciu de amenintare cu rachete balistice asupra teritoriului NATO, a declarat joi, la Bruxelles, secretarul general Jens Stoltenberg, dupa o intrevedere cu premierul roman Ludovic Orban. continuă pe Antena3

Stoltenberg, dupa intrevederea cu premierul Ludovic Orban: Romania are o contributie esentiala in securitatea la Marea Neagra

Romania joaca un rol cheie in NATO si are o contributie esentiala la securitatea Marii Negre, a declarat joi a declarat secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, dupa o intrevedere cu premierul roman.

Ciolos dupa intalnirea cu Ludovic Orban: S-a batut pasul pe loc asupra alegerilor locale in doua tururi

Pana acum, s-a batut pasul pe loc asupra alegerilor locale in doua tururi si a alegerilor parlamentare anticipate, considera liderul PLUS, europarlamentarul Dacian Ciolos.

Ludovic Orban, intalniri cu von der Leyen si Stoltenberg in ultima zi a vizitei la Bruxelles

Prim-ministrul Ludovic Orban are programate joi, in ultima zi a vizitei de lucru pe care o efectueaza la Bruxelles, intalniri cu presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, dar si cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg.

Presedintele Federatiei Asociatiilor de Parinti, reactie dura dupa anuntul lui Orban privind alocatiile copiilor

Presedintele Federatiei Asociatiilor de Parinti, Iulian Cristache, a reactionat dupa ce premierul Ludovic Orban a anuntat ca nu exista bani pentru marirea alocatiilor pentru copii.

Ludovic Orban, despre autostrada Comarnic-Brasov: Pana la finalul lunii luam o decizie clara despre cum o facem

Premierul Ludovic Orban a declarat luni seara, intr-o emisiune la Digi24, ca pana la finalul lunii ianuarie va fi luata o decizie clara privind realizarea autostrazii Comarnic-Brasov, el subliniind ca exista doar doua variante de finantare pentru acest proiect: fie de la buget, fie prin parteneriat public-privat PPP).

Marcel Ciolacu, critici la adresa lui Ludovic Orban dupa anuntul legat de alocatii: Cat de cinic poti sa fii?

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a reactionat la anuntul premierului Ludovic Orban despre blocarea intrarii in vigoare a legii care prevedere dublarea alocatiilor pentru copii.

Ludovic Orban, despre atacul PSD la CCR privind modificarile la OUG 114: Suntem pregatiti cu solutia

Romania are buget, a declarat, luni, premierul Ludovic Orban, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea bugetului de stat si legea bugetului asigurarilor sociale.

Ludovic Orban anunta crearea unei comisii care sa analizeze posibilitatea organizarii alegerilor anticipate: Cine sunt negociatorii(VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, luni, dupa sedinta Biroului Executiv al PNL, ca stabilit crearea unei comisii care sa analizeze posibilitatea organizarii alegerilor anticipate. Am avut o discutie.

Ludovic Orban, anunt despre alegerile anticipate: Luam cea mai buna decizie pentru Romania

Premierul Ludovic Orban a declarat, dupa sedinta PNL, ca a existat o discutie si despre alegerile anticipate.

LUDOVIC ORBAN: NATO e fundamentala pentru Romania

Organizatia Tratatului Nord-Atlantic este fundamentala pentru Romania, iar angajamentul tarii noastre la succesul Aliantei este solid, a declarat premierul Ludovic Orban, joi, la sediul NATO, potrivit G4Media.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )