Libnet.ro
UNICEF

21:30

LUDOVIC ORBAN: intalnire cu reprezentatii grupurilor parlamentare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: intalnire cu reprezentatii grupurilor parlamentare

Premierul Ludovic Orban participa astazi la intalnirea cu liderii grupurilor parlamentare. intalnirea are loc la Palatul Victoria. continuă pe Ziarul Bursa

LUDOVIC ORBAN: intalnire la parlament cu reprezentantii partidelor care au sustinut investirea guvernului

ACTUALIZARE - Premierul Romaniei a precizat ca nu doreste sa dea o ordonanta de urgenta. --- *ACTUALIZARE - Ludovic Orban a declarat ca exista trei proiecte de lege care se afla in dezbatere. --- *ACTUALIZARE - Premierul a declarat ca va convoca o sedinta de guvern vineri.

Ludovic Orban da un pas in spate in cazul legilor justitiei

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri, la Parlament, dupa discutii cu liderii grupurilor parlamentare care au sustinut investirea Guvernului, ca este posibil ca guvernul sa nu-si mai angajeze raspunderea in Parlament o parte din modificarile la legile justitiei, respectiv in cazul prevederilor modificate deja in Senat.

Klaus Iohannis, intalnire de urgenta cu Ludovic Orban si ministrul Finantelor

Presedintele Klaus Iohannis a convocat o noua sedinta la Cotroceni cu premierul Ludovic Orban si ministrul Finantelor Florin Citu.

Vouchere de vacanta 2020. Anunt facut de premierul Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca voucherele de vacanta vor fi mentinute, in bugetul de stat pe anul viitor, la nivelul lui 2019, adaugand ca unul dintre obiectivele Guvernului va fi si de a creste fluxul de turisti straini care vin in Romania.

Primarul Gabriela Firea il ameninta pe premierul Ludovic Orban ca va face plangere penala daca nu ii da 677 milioane lei la rectificarea bugetara

Primarul Gabriela Firea il ameninta pe premierul Ludovic Orban ca va face plangere penala daca nu ii da 677 milioane lei la rectificarea bugetara. Primarul Capitalei spune ca daca nu va primi acesti bani va fi pusa in situatia de a nu putea achita subventia la transportul public in comun, energie termica, cheltuielile cu cele 19 spitale, creditele contractate in trecut de alti primari, continuarea investitiilor in infrastructura.

Premierul Ludovic Orban: Pensiile militarilor, singurele exceptate de la principiul contributivitatii. Asa se intampla in toate statele NATO, iar ei sunt o viata intreaga in slujba natiunii (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a subliniat, miercuri seara, in direct pe B1 TV, ca principiul fundamental, care trebuie sa stea la baza calculului pensiei, este principiul contributivitatii, precizand ca, dupa.

Premierul Ludovic Orban: Randamentul total al sistemului de furnizare a energiei termice, undeva la 20%. Multe CET-uri cheltuie banii pe echipe de fotbal sau masini (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a afirmat, miercuri seara, in direct pe B1 TV, ca randamentul total al sistemului de furnizare a energiei termice este undeva la 20%, asa cu generozitate, si ca multe Centrale.

Premierul Ludovic Orban, dupa ce Guvernul a extins rezidentiatul: Cum poate un medic sa coordoneze 132 de stagiari? A existat un soi de monopol (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a explicat ca, prin extinderea rezidentiatului, Guvernul a intentionat sa puna capat monopolului din sector si sa le permita tinerilor sa practice meserie. Avem medici, care au.

Profesorii pensionari ar putea avea de ales ntre pensie si salariu Ludovic Orban: n momentul n care creezi o exceptie, deschizi cutia Pandorei

Profesorii pensionari vor avea de ales intre pensie si salariul pe care il obtin in sistemul de educatie. Premierul Ludovic Orban a spus marti, intr-o conferinta de presa, ca in privinta dascalilor Guvernul se gandeste daca va crea o exceptie. Stiti cum e, in momentul in care faci exceptii deschizi poarta la exceptii pentru orice categorie. Ne gandim!, a spus premierul Ludovic Orban.

Gabriela Firea il ameninta pe Orban cu plangerea penala pentru abuz in serviciu: Ludovic Orban e egal cu Liviu Dragnea

Primarul general, Gabriela Firea, il ameninta pe premierul Ludovic Orban, dar si pe ministrul Finantelor Florin Citu ca va depune o plangere penala pe numele acestora pentru abuz in serviciu, daca nu aproba suplimentarea bugetului Capitalei, subliniind ca pentru ea Ludovic Orban este egal cu Liviu Dragnea.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )