Libnet.ro
UNICEF

18:00

Klaus Iohannis, intalnire de urgenta cu Ludovic Orban si ministrul Finantelor

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, intalnire de urgenta cu Ludovic Orban si ministrul Finantelor

Presedintele Klaus Iohannis a convocat o noua sedinta la Cotroceni cu premierul Ludovic Orban si ministrul Finantelor Florin Citu. continuă pe Antena3

KLAUS IOHANNIS: Nu toata lumea poate sa beneficieze tot timpul de cresteri salariale

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca a avut, luni, o discutie despre bugetul pentru 2020 cu premierul Ludovic Orban si ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, potrivit News. ro.

KLAUS IOHANNIS: Nu toata lumea poate sa beneficieze tot timpul de cresteri salariale

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca a avut, luni, o discutie despre bugetul pentru 2020 cu premierul Ludovic Orban si ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, potrivit News. ro.

Klaus Iohannis confirma inghetarea salariilor demnitarilor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni ca i-a incurajat pe premierul Ludovic Orban si pe ministrul Finantelor, Eugen Citu, la discutiile avute la Palatul Cotroceni, sa treaca la inghetarea salariilor demnitarilor in 2020.

LUDOVIC ORBAN: intalnire la parlament cu reprezentantii partidelor care au sustinut investirea guvernului

ACTUALIZARE - Premierul Romaniei a precizat ca nu doreste sa dea o ordonanta de urgenta. --- *ACTUALIZARE - Ludovic Orban a declarat ca exista trei proiecte de lege care se afla in dezbatere. --- *ACTUALIZARE - Premierul a declarat ca va convoca o sedinta de guvern vineri.

Sectorul public va fi lovit de un val de restructurari masive. Klaus Iohannis ii convoaca la Cotroceni pe Orban si Citu

Klaus Iohannis ii cheama din nou, astazi, la Cotroceni pe premierul Ludovic Orban si pe ministrul de finante Florin Citu. Cei trei vor discuta despre bugetul pe anul viitor si masurile majore anuntate ieri pentru reducerea deficitului: concedieri in sectorul bugetar, proiectul ce interzice cumulul pensie-salariu la stat si inghetarea indemnizatiilor demnitarilor.

Ludovic Orban: PNL tine cont de punctele de vedere ale lui Klaus Iohannis

Premierul Ludovic Orban a declarat marti ca PNL sustine punctul de vedere exprimat de presedintele Klaus Iohannis privind pensiile pentru magistrati si militari.

Ludovic Orban, despre Florin Citu: Nici vorba sa-l demit. Voturile PSD nu fac decat sa ii ridice un soclu ministrului Finantelor

Premierul Ludovic Orban a declarat ca nu are de gand sa-l demita pe ministrul Finantelor, Florin Citu, cu toate ca a trecut motiunea simpla a PSD. Mai mult, considera ca opozitia PSD fata de Citu arata ca acestuia ar trebui sa i se ridice un soclu.

Ce spune Ludovic Orban despre cumulul pensiei cu salariul de la stat: Daca vor sa lucreze in privat, nu avem o problema

Premierul Ludovic Orban spune ca nu este normal ca persoane care s-au pensionat si incaseaza pensie sa beneficieze si de un venit din sectorul public. Este vorba de foarte multi care s-au pensionat la 40 si ceva de ani din Politie sau din alte structuri si care, dupa ce s-au pensionat si au dobandit niste pensii, multe dintre ele peste media pensiilor, mai cumuleaza si venituri in sectorul public, a afirmat Orban, intrebat daca este de acord cu interzicerea cumulului pensiei cu salariul de la stat. Ministrul Finantelor anunta masuri luate in calcul de guvern: inghetarea salariilor demnitarilor, interzicerea cumulului pensiesalariu.

Ludovic Orban, despre viitorul lui Florin Citu la Finante: Sunt foarte multumit de colaborare

Premierul Ludovic Orban a dat de inteles ca nu il va demite pe ministrul Finantelor, Florin Citu, dupa ce a trecut motiunea simpla depusa de PSD impotriva acestuia.

Ministrul Finantelor, intrebat daca presedintele Iohannis este de acord sa-i fie inghetat salariul: Acceptam toti

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat, luni, ca a discutat cu presedintele Klaus Iohannis despre situatia actuala a economiei si despre masurile pe care le are in vedere pentru redresarea situatiei, precizand ca una dintre ele este inghetarea salariilor demnitarilor, pe care o acceptam toti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )