Libnet.ro
UNICEF

07:15

Ludovic Orban il ironizeaza pe pseudo-analistul Ion Cristoiu

România Liberă România Liberă,
Ludovic Orban il ironizeaza pe pseudo-analistul Ion Cristoiu

Premierul Ludovic Orban a declarat luni ca in PNL nu s-a discutat niciodata despre candidatura sa la. continuă pe România Liberă

Ce se intampla cu alocatiile copiilor in 2020: Anuntul facut de premierul Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a declarat luni ca liberalii doresc o majorare a alocatiilor copiilor, insa cu conditia ca aceasta sa fie sustenabila, iar in momentul de fata nu sunt prevazute sume de bani pentru a sustine cresterea.

PROGRAMUL RABLA. Anuntul facut de premierul Ludovic Orban

Guvernul va continua sa finanteze Programele Rabla si Rabla Plus, care vor fi reluate, probabil, din luna martie, a declarat luni seara premierul Ludovic Orban.

Ludovic Orban, despre autostrada Comarnic-Brasov: Pana la finalul lunii luam o decizie clara despre cum o facem

Premierul Ludovic Orban a declarat luni seara, intr-o emisiune la Digi24, ca pana la finalul lunii ianuarie va fi luata o decizie clara privind realizarea autostrazii Comarnic-Brasov, el subliniind ca exista doar doua variante de finantare pentru acest proiect: fie de la buget, fie prin parteneriat public-privat PPP).

Ludovic Orban: Pensiile vor fi platite cu o decalare de trei-patru zile

Premierul Ludovic Orban a declarat luni seara ca pensiile vor fi platite in scurt timp, iar cauza care a generat o decalare fata de termen o reprezinta zilele libere de sarbatori.

Anuntul premierului Ludovic Orban despre alocatii: Avem patru variante

Premierul Ludovic Orban a declarat luni ca liberalii doresc o majorare a alocatiilor copiilor, insa cu conditia ca aceasta sa fie sustenabila, iar in momentul de fata nu sunt prevazute sume de bani pentru a sustine cresterea.

Ludovic Orban, despre atacul PSD la CCR privind modificarile la OUG 114: Suntem pregatiti cu solutia

Romania are buget, a declarat, luni, premierul Ludovic Orban, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea bugetului de stat si legea bugetului asigurarilor sociale.

Ludovic Orban, anunt despre alegerile anticipate: Luam cea mai buna decizie pentru Romania

Premierul Ludovic Orban a declarat, dupa sedinta PNL, ca a existat o discutie si despre alegerile anticipate.

Premierul Romaniei merge la Bruxelles, la inceputul saptamanii viitoare. Ludovic Orban se intalneste cu demnitari din prima linie a UE si NATO, printre care Charles Michel, Ursula von der Leyen si Jens Stoltenberg

Premierul Ludovic Orban va fi la Bruxelles, intre 7 si 9 ianuarie, pentru o serie de intrevederi cu lideri din UE si NATO, arata un comunicat de presa transmis duminica de Guvernul Romaniei. Astfel, in prima.

Premierul Ludovic Orban a decis sa il demita pe secretarul de stat care a provocat un accident rutier la Timisoara - surse

Premierul Ludovic Orban a decis sa il demita pe secretarul de stat in Ministerul Transporturilor Valeriu Lupu, care a provocat un accident rutier la Timisoara si a refuzat testarea cu aparatul etilotest si prelevarea de probe de sange pentru stabilirea alcoolemiei.

Ludovic Orban, despre cazul Floreasca: Sa nu creada directorul spitalului ca daca l-a demis pe Beuran scapa de raspundere

Premierul Ludovic Orban a precizat ca directorul Spitalului Floreasca nu trebuie sa creada ca a scapat de orice raspundere, daca seful Sectiei de Chirurgie, Mircea Beuran, a fost demis.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )