Libnet.ro
UNICEF

10:30

Ludovic Orban, de 1 iunie: Timpul pe care multi romani l-au petrecut alaturi de copiii lor, mai mult decat aveau posibilitatea inaintea epidemiei de coronavirus, va avea cu siguranta o semnificatie aparte pentru fiecare

B1 B1,
Ludovic Orban, de 1 iunie: Timpul pe care multi romani l-au petrecut alaturi de copiii lor, mai mult decat aveau posibilitatea inaintea epidemiei de coronavirus, va avea cu siguranta o semnificatie aparte pentru fiecare

Premierul Ludovic Orban a transmis, luni, un mesaj, cu ocazia zilei de 1 iunie, Ziua internationala a Copiilor. Facand referire la perioada de izolare prin care au trecut romanii in ultimele doua luni, seful. continuă pe B1

Noile masuri de relaxare au fost publicate in Monitorul Oficial. Modificari de ultima ora anuntate de Ludovic Orban

Hotararea de Guvern care stabileste masurile de relaxare care intra in vigoare la 1 iunie a fost publicata, vineri, in Monitorul Oficial. Premierul Ludovic Orban a anuntat deja ca va fi modificata, pentru a permite folosirea plajelor si de catre persoane cu prosopul sau cearceaful.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban, lamuriri despre cearsaful la plaja: Vom face o revenire in Anexa 3 a HG privind starea de alerta in cazul accesului pe plaje (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, in contextul in care joi a fost anuntata redeschiderea plajelor de la 1 iunie, in anumite conditii, ca se va face o completare in ceea ce priveste masura legata de.

Marcel Ciolacu considera ca Ludovic Orban trebuia sa demisioneze dupa aparitia fotografiei in care fumeaza in Palatul Victoria

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Marcel Ciolacu, a declarat, duminica seara, ca premierul Ludovic Orban trebuia sa demisioneze dupa aparitia fotografiei in care fumeaza alaturi de mai multi ministri in Palatul Victoria. Ciolacu crede ca este o ipocrizie sa iesi in conferintele de presa cu masca si, de fapt, in interiorul Guvernului sa ai cu totul alte atitudini.

MARCEL CIOLACU: Ludovic Orban trebuia sa demisioneze dupa aparitia fotografiei in care fumeaza in Palatul Victoria

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Marcel Ciolacu, a declarat, duminica seara, ca premierul Ludovic Orban trebuia sa demisioneze dupa aparitia fotografiei in care fumeaza alaturi de mai multi ministri in Palatul Victoria.

Fotografia anului. Ludovic Orban si mai multi ministri beau si fumeaza in biroul premierului. Ce reguli incalca demnitarii

Fostul jurnalist Cristian Vasilcoiu a publicat pe pagina sa de Facebook o fotografie in care premierul Ludovic Orban apare alaturi de cativa ministri, la o masa pe care se afla bautura.

Fotografie cu Ludovic Orban sarbatorind ziua de nastere in birou, cu ministrii, virala pe Facebook

O fotografie in care apar premierul Ludovic Orban, fumand, alaturi de mai multi membri ai Guvernului, era distribuita vineri seara pe Facebook.

LUDOVIC ORBAN: Ungaria a luat decizia de a permite tranzitarea tarii pe transport rutier pe toata perioada unei zile

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, la Targu Mures, ca in urma discutiei purtate la nivelul ministrilor de externe ai Romaniei si Ungariei exista deja consecinte favorabile, una dintre acestea fiind permisiunea de tranzitare a statului vecin, pe cale rutiera a cetatenilor romani, 24 de ore din 24.

Reactia lui Ludovic Orban, dupa ce a aparut poza cu el fumand la o masa plina de alcool. Asta e!

Premierul Ludovic Orban sustine ca nu a vazut fotografia in care apare cu tigarea in mana si cu berea in fata, in biroul personal de la Palatul Victoria. Ludovic Orban, prima reactia dupa ce a aparut poza cu el fumand la o masa plina de alcool. Asta e! Vineri seara, pe reteaua de socializare Facebook, .

Ce amenda risca premierul Ludovic Orban, dupa ce a fumat in biroul sau

O poza in care premierul fumeaza, in biroul sau, a devenit virala, Ludovic Orban recunoscand ca a incalcat legea si e dispus sa plateasca amenda. Fumatul in spatiile inchise de la locul de munca e interzis din martie 2016, iar amenda pentru persoanele fizice ajunge la 500 de lei. Sunt fumator. Mi se intampla sa fumez. Era o ocazie de ziua mea. Daca e nevoie platesc amenda, nu ma dau in laturi, a spus premierul. Orban dupa fotografia virala pe Facebook: Este o poza de ziua mea, i-am servit pe colegi cu o gustare, cu un pahar de bere, de whiskey.

Ludovic Orban: Vom majora pensiile cat putem suporta din buget. 40% e o tinta de neatins

Premierul Ludovic Orban a declarat ca Guvernul PNL va majora pensiile, dar doar cat va permite bugetul. Precizarea vine in contextul in care, potrivit Legii pensiilor, asa cum a fost ea trecuta prin Parlament de PS.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )