Libnet.ro
UNICEF

07:15

Ludovic Orban, izolat din 13 martie la Vila Lac, va face luni al doilea test pentru coronavirus

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban, izolat din 13 martie la Vila Lac, va face luni al doilea test pentru coronavirus

Premierul Ludovic Orban - aflat in izolare la Vila Lac 1 din 13 martie - va face luni dimineata al doilea test pentru coronavirus, iar in cazul in care rezultatul va fi negativ va incheia perioada de izolare de 14 zile, a anuntat, duminica, Guvernul. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban, testat din nou pentru noul coronavirus

Premierul Ludovic Orban va fi din nou testat, luni, pentru noul coronavirus. Daca va iesi negativ, seful Executivului se va intoarce la Guvern.

Premierul Ludovic Orban isi face luni un nou test pentru coronavirus

Prim-ministrul Ludovic Orban va face luni dimineata al doilea test privind noul coronavirus COVID-19), urmand ca, in situatia in care rezultatul va fi negativ, sa-si incheie perioada de izolare de 14 zile.

Ce se intampla cu banii pentru romanii care intra in somaj tehnic. Ludovic Orban a facut anuntul

Pana in prezent, uzina de automobile Dacia, Ford Craiova si producatorul de cauciucuri Pirelli, cu fabrica in Slatina, au decis sa isi inchida portile. Angajatii intra in somaj tehnic. Ce se intampla cu banii lor? Ludovic Orban a facut clarificari. Ludovic Orban, anunt despre banii pentru romanii care intra in somaj tehnic Angajatii fabricii Ford .

Premierul Ludovic Orban, anunt de ultima ora. Ce masuri se iau pentru romani in plina criza

Decizii noi, luate de guvernul Ludovic Orban, in contextul situatiilor medicale impuse de pandemie. Citeste mai jos pe cine privesc acestea si care sunt cele mai noi masuri luate, pentru protectia romanilor! Subventionare de 100% pentru dobanzi la credite de pana la 1 mil. de lei Premierul interimar Ludovic Orban a anuntat astazi o serie .

Ludovic Orban isi va face al doilea test pentru depistarea coronavirus

Prim-ministrul Ludovic Orban va face luni dimineata al doilea test privind noul coronavirus COVID-1.

Ludovic Orban, catre prefecti: Va solicit sa intariti de urgenta DSP-urile, prin angajarea de persoane competente

Premierul Ludovic Orban a solicitat joi prefectilor si autoritatilor de la nivel local sa intareasca de urgenta Directiile de Sanatate Publica prin angajarea unor persoane competente si a cerut ca anchetele epidemiologice sa se deruleze rapid.

Premierul Ludovic Orban cere autoritatilor sanitare sa angajeze urgent la DSP medici si asistente din reteaua scolara, rezidenti si angajati ai Caselor Judetene de Sanatate

Prim-ministrul Ludovic Orban a lansat un apel catre autoritatile sanitare din Romania, joi, cerandu-le sa angajeze urgent la Directiile de Sanatate Publica medici si asistente din reteaua.

Ludovic Orban: Bugetul Ministerului Sanatatii, suplimentat cu 42 de milioane de lei, al Ministerului Afacerilor Interne cu 100 de milioane

Prim-ministrul Ludovic Orban a anuntat, joi, suplimentarea bugetelor Ministerului Sanatatii si Ministerului Afacerilor Interne in urma unor decizii luate in cadrul sedintei de guvern.

Orban, pe picior de plecare de la Vila Lac.Premierul va efectua, luni, din nou testul de coronavirus

Premierul Ludovic Orban va efectua luni dimineata un nou test de coronavirus. Daca rezultatul acestuia va fi negativ, acesta va putea parasi Vila Lac 1 unde sta in autoizolare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2582 seconds )