Libnet.ro
UNICEF

11:15

Ludovic Orban, testat din nou pentru noul coronavirus

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, testat din nou pentru noul coronavirus

Premierul Ludovic Orban va fi din nou testat, luni, pentru noul coronavirus. Daca va iesi negativ, seful Executivului se va intoarce la Guvern. continuă pe Antena3

Printul Albert de Monaco, testat pozitiv pentru noul coronavirus

Albert al II-lea, Printul Suveran de Monaco, a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, au anuntat reprezentantii palatului, joi dupa-amiaza, potrivit Euronews. in varsta de 62 de ani, conducatorul.

Secretarul de stat Nelu Tataru: Clinicile private ar putea sa efectueze contracost teste pentru noul coronavirus, dupa ce o comisie le va evalua capacitatea in acest sens (VIDEO)

O comisie va evalua capacitatea clinicilor private din Romania in ceea ce priveste testarea pentru noul coronavirus, astfel incat acestea sa poata intra in programele nationale de sanatate si sa efectueze co.

Mossad a adus in Israel 100.000 de kituri de testare pentru noul coronavirus, intr-o singura noapte, si vor sa livreze pana la 4 milioane. Totusi, ce a fost in neregula cu prima transa

Mossad, agentia israeliana de spionaj, a livrat in laboratoarele din Israel100. 000 de kituri de testare pentru noul coronavirus, ce au fost aduse din strainatate intr-o operatiune nocturna, anunta.

Ludovic Orban, izolat din 13 martie la Vila Lac, va face luni al doilea test pentru coronavirus

Premierul Ludovic Orban - aflat in izolare la Vila Lac 1 din 13 martie - va face luni dimineata al doilea test pentru coronavirus, iar in cazul in care rezultatul va fi negativ va incheia perioada de izolare de 14 zile, a anuntat, duminica, Guvernul.

Autoritatile au in vedere cresterea capacitatii de testare pentru noul coronavirus

Grupul de Comunicare Strategica transmite, vineri, ca autoritatile au in vedere cresterea capacitati.

Oficial maghiar, apropiat de Viktor Orban: Numarul real al persoanelor infectate cu noul coronavirus in Ungaria ar putea fi de pana la 10 sau 15 ori mai mare

Tot mai multe voci trag semnalul de alarma ca in tarile afectate de noul coronavirus numarul real al imbolnavirilor este mult mai mare decat cel raportat, bazat pe aplicarea kiturilor de testare. Astfel,.

Ce se intampla cu banii pentru romanii care intra in somaj tehnic. Ludovic Orban a facut anuntul

Pana in prezent, uzina de automobile Dacia, Ford Craiova si producatorul de cauciucuri Pirelli, cu fabrica in Slatina, au decis sa isi inchida portile. Angajatii intra in somaj tehnic. Ce se intampla cu banii lor? Ludovic Orban a facut clarificari. Ludovic Orban, anunt despre banii pentru romanii care intra in somaj tehnic Angajatii fabricii Ford .

Primul deces al unui pacient din Romania infectat cu noul coronavirus

A fost inregistrat primul deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus pe teritoriul Romaniei. Barbatul, in varsta de 67 de ani, pacientul avea cancer in stadiu terminal.

Femeie din Uricani infectata cu noul coronavirus. Alti 15 localnici sunt izolati la domiciliu

O femeie din Uricani a fost diagnosticata cu noul coronavirus. Alti 15 localnici din oras sunt izolati la domiciliu, sustine primarul Danut Buhaescu.

Premierul Ludovic Orban isi face luni un nou test pentru coronavirus

Prim-ministrul Ludovic Orban va face luni dimineata al doilea test privind noul coronavirus COVID-19), urmand ca, in situatia in care rezultatul va fi negativ, sa-si incheie perioada de izolare de 14 zile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )