Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban: Klaus Iohannis va participa miercuri seara la dezbaterea cu Ponta organizata la B1 TV

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban: Klaus Iohannis va participa miercuri seara la dezbaterea cu Ponta organizata la B1 TV

Klaus Iohannis, candidat ACL la turul doi al alegerilor prezidentiale, va particopa miercuri seara la o noua dezbatere cu Victor Ponta, candidat PSD-UNPR-PC, organizata de postul B1TV, potrivit declaratiilor facute de vicepresedintele PNL Ludovic Orban. continuă pe Adevărul

Orban: Klaus Iohannis va participa, miercuri seara, la dezbatarea cu Ponta, la B1 TV

Candidatul ACL la prezidentiale, Klaus Iohannis, va participa, de la ora 20. 00, la postul B1 TV, la dezbaterea cu Victor Ponta, a anuntat vicepresedintele PNL Ludovic Orban, citat de Mediafax.

Orban: Iohannis va participa miercuri la dezbaterea de la B1 TV

Candidatul ACL, Klaus Iohannis, va participa miercuri la dezbaterea cu contracandidatul sau, Victor Ponta, organizata de postul de televiziune B1 TV, a anuntat prim-vicepresedintele ACL Ludovic Orban.

LIVE TEXT. Victor Ponta - Klaus Iohannis, a doua confruntare televizata

Victor Ponta, candidatul aliantei PSD - UNPR - PC si Klaus Iohannis, candidatul ACL pentru presedintia Romaniei, participa, miercuri seara, la cea de-a doua confruntare electorala televizata. Urmariti.

O noua confruntare Ponta-Iohannis, miercuri seara. Orban anunta participarea liderului ACL la o dezbatere pe B1TV

Vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca prezidentiabilul ACL Klaus Iohannis va fi prezent, in cursul serii, la dezbaterea televizata organizata la B1TV, cu premierul Victor Ponta.

VIDEO Punctul culminant al dezbaterii de la B1: Klaus Iohannis i-a aratat lui Victor Ponta o poza uriasa cu liderii PSD sustinandu-l public pe baronul corupt de Arges, Constantin Nicolescu

Klaus Iohannis a prezentat miercuri seara, in dezbaterea electorala de la B1 TV, o fotografie uriasa in care apar mai multi lideri PSD, intre care si Victor Ponta, la un miting de sustinere a fostului presedinte al Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, anchetat la acel moment pentru coruptie. In momentul realizarii fotografiei, in 2011, opinia publica a interpretat gestul conducerii PSD drept unul menit sa intimideze justitia. Ponta era presedintele PSD in 2011. Iohannis a prezentat fotografia direct spre camera tv.

Ponta si Iohannis participa la a doua dezbatere televizata

Victor Ponta si Klaus Iohannis, candidati in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, participa miercuri, de la ora 20. 00, la o noua confruntare electorala televizata, in direct de aceasta data la postul B1 TV. Dezbaterea a inceput, intrebarile se trag la sorti, iar fiecare candidat are dreptul la un raspuns de 2 minute, plus un drept la replica de un minut.

Klaus Iohannis ia parte la prima confruntare cu Ponta: Am lasat de la mine, acum am hotarat sa vin (VIDEO)

Candidatul ACL la Presedintie, Klaus Iohannis, a anuntat, pe Facebook, ca va participa, marti seara, de la ora 20. 00, la dezbaterea televizata organizata de Realitatea TV, cu premierul Victor Ponta. Am.

Cum se prezinta candidatii Victor Ponta si Klaus Iohannis. Ponta: Am o viziune prezentata ca premier. Iohannis: Votul nu e o lozinca (VIDEO)

Cei doi candidati la presedintie, Victor Ponta si Klaus Iohannis, au participat, miercuri seara, la postul B1 TV, la dezbaterea electorala inaintea celui de al doilea tur al alegerilor ce va avea loc duminica.

Dezbaterea Klaus Iohannis-Victor Ponta, la Realitatea TV: cum arata duelul prezidentiabililor (LIVE TEXT)

Klaus Iohannis a venit marti seara sa il confrunte pe Victor Ponta in studioul Realitatea TV, potrivit televiziunii de stiri. Dezbaterea dintre cei doi candidati la presedintie este mult asteptata in spatiul public, dupa ce Iohannis si Ponta nu au.

Dezbaterea Klaus Iohannis-Victor Ponta, la Realitatea TV: cum arata duelul prezidentiabililor

Klaus Iohannis a venit marti seara sa il confrunte pe Victor Ponta in studioul Realitatea TV. Dezbaterea dintre cei doi candidati la presedintie era asteptata in spatiul public, dupa ce Iohannis si Ponta nu au reusit pana acum sa ajunga la o intelegere.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )