Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Punctul culminant al dezbaterii de la B1: Klaus Iohannis i-a aratat lui Victor Ponta o poza uriasa cu liderii PSD sustinandu-l public pe baronul corupt de Arges, Constantin Nicolescu

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Punctul culminant al dezbaterii de la B1: Klaus Iohannis i-a aratat lui Victor Ponta o poza uriasa cu liderii PSD sustinandu-l public pe baronul corupt de Arges, Constantin Nicolescu

Klaus Iohannis a prezentat miercuri seara, in dezbaterea electorala de la B1 TV, o fotografie uriasa in care apar mai multi lideri PSD, intre care si Victor Ponta, la un miting de sustinere a fostului presedinte al Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, anchetat la acel moment pentru coruptie. In momentul realizarii fotografiei, in 2011, opinia publica a interpretat gestul conducerii PSD drept unul menit sa intimideze justitia. Ponta era presedintele PSD in 2011. Iohannis a prezentat fotografia direct spre camera tv. continuă pe Hotnews

LIVE TEXT si VIDEO. Dezbatere electorala Victor Ponta - Klaus Iohannis

Candidatii pentru presedintia Romania, Victor Ponta si Klaus Iohannis se intalnesc pentru o dezbatere fata in fata, inainte de turul II al alegerilor prezidentiale. Antena 3 va prelua dezbaterea.

Klaus Iohannis, mesaj dupa dezbatere: Sunt un un om al regulilor si al bunului simt (FOTO)

Duelul dintre cei doi prezidentiabili nu s-a incheiat pe sticla. La finalul dezbaterii, Klaus Iohannis a adresat sustinatorilor sai un mesaj pe facebook, in care le-a multumit pentru increderea acordata.

Alegeri prezidentiale 2014. Klaus Iohannis, interviu din curtea Primariei Sibiu: Prim-ministrul a ramas ca fraierul cu banii in buzunar

Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidentiale, a vorbit duminica seara la B1 TV, din curtea Primariei Sibiu, despre principalele aspecte ale campaniei electorale, relatia cu liberalul Crin Antonescu si necesitatea dezbaterii cu Victor Ponta, contracandidatul sau in turul doi.

Cum se prezinta candidatii Victor Ponta si Klaus Iohannis. Ponta: Am o viziune prezentata ca premier. Iohannis: Votul nu e o lozinca (VIDEO)

Cei doi candidati la presedintie, Victor Ponta si Klaus Iohannis, au participat, miercuri seara, la postul B1 TV, la dezbaterea electorala inaintea celui de al doilea tur al alegerilor ce va avea loc duminica.

VIDEO A doua dezbatere Klaus Iohannis - Victor Ponta, la B1 TV: Iohannis l-a atacat dur pe Ponta pe temele coruptiei, plagiatului, amnistiei si gratierii, in timp ce Ponta a insistat pe paralela cu Basescu si pe faptul ca primarul Sibiului ar fi nepregat

Klaus Iohannis si Victor Ponta s-au intalnit din nou, miercuri seara, la B1 TV, in cadrul celei de-a doua dezbateri televizate dintre cei doi politicieni calificati in turul doi al alegerilor prezindentiale, moderata de Madalina Puscalau. Klaus Iohannis a parut mult mai in largul lui si l-a pus in cateva randuri in dificultate pe Victor Ponta, in special in momentul in care i-a cerut acestuia ca intre barbatii sa convoace vineri Parlamentul pentru a respinge legea amnistiei si pentru a ridica imunitatea tuturor parlamentarilor pentru care DNA a cerut acest lucru. Ponta nu a oferit un raspuns clar.

Confruntare intre Victor Ponta si Klaus Iohannis, pe B1 TV - Emisiune completa (VIDEO)

Cei doi candidati la presedintie, premierul Victor Ponta, din partea PSD, si primarul Sibiului, Klaus Iohannis, din partea ACL, s-au confruntat, miercuri seara, in cea de a doua dezbatere televizata inainte de.

Victor Ponta pare sa imite o scena din serialul House of Cards, in confruntarea cu Klaus Iohannis (VIDEO)

Prima confruntare directa dintre Victor Ponta si Klaus Iohannis nu a fost una lipsita de atacuri, lansate inclusiv la adresa rudelor celor doi candidati. Unul dintre cele mai tensionate momente a fost creat de Vi.

Prima dezbatere electorala intre Victor Ponta si Klaus Iohannis - Emisiune completa (VIDEO)

Klaus Iohannis si Victor Ponta au avut, marti seara, la Realitatea TV, prima dezbatere electorala inaintea alegerilor de duminica. Cei doi au discutat pe mai multe teme, precum cea a votului din diaspora, a.

Klaus Iohannis ia parte la prima confruntare cu Ponta: Am lasat de la mine, acum am hotarat sa vin (VIDEO)

Candidatul ACL la Presedintie, Klaus Iohannis, a anuntat, pe Facebook, ca va participa, marti seara, de la ora 20. 00, la dezbaterea televizata organizata de Realitatea TV, cu premierul Victor Ponta. Am.

VIDEO. infruntarea prezidentiabililor. Victor Ponta vs. Klaus Iohannis. Dupa terminarea emisiunii, Ponta a vrut sa mai ramana in studio

Candidatul ACL la prezidentiale, Klaus Iohannis, a postat, in urma cu putin timp, pe contul sau de Facebook, anuntul ca va merge la Realitatea TV pentru a se intalni, fata in fata, cu prezidentiabilul PSD-UNPR-PC-PRM, Victor Ponta. Pana astazi, Victor Ponta m-a evitat cu succes. Nu a existat o dezbatere publica, nu exista niciun semn ca s-ar dori o discutie pe aceasta tema. in concluzie, las orgoliile mele deoparte si ne vedem la ora 20:00 la Realitatea TV intr-o dezbatere televizata! .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )