Libnet.ro
UNICEF

12:15

Orban: Vom plati din fondul de rezerva suma pentru care s-a pus sechestru pe activele ROMATSA (VIDEO)

B1 B1,
Orban: Vom plati din fondul de rezerva suma pentru care s-a pus sechestru pe activele ROMATSA (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a vorbit, in debutul sedintei de guvern de vineri, despre situatia disperata in care se gaseste ROMATSA. Conturile ROMATSA au fost blocate dupa ce fratii Micula au castigat un. continuă pe B1

VIDEO Orban: Vom plati din fondul de rezerva suma pentru care s-a pus sechestru pe activele Romatsa. Situatia este extrem de grava Bugetul MFP, suplimentat cu 912 mil. lei pentru aceasta plata

Romania va plati din fondul de rezerva al Guvernului suma pentru care a fost pus sechestru pe activele Romatsa, a declarat, vineri dimineata, Ludovic Orban. UPDATE ora 11. 06 Potrivit site-ului oficial al Executivului, in sedinta de vineri dimineata, bugetul MFP a fost suplimentat, printr-o HG, cu suma de 912,5 milioane lei din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului.

Guvernul le va da aproape 300 de milioane de euro fratilor Micula, pentru a evita blocarea Romatsa. Orban: Vom plati din Fondul de rezerva Totul a pornit de la ajutoarele de stat date de guvernarea Nastase (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca Guvernul PNL va plati datoria pe care statul roman o are catre fratii Micula, astfel incat Romatsa, regia care dirijeaza traficul aerian din Romania, sa nu fie.

Ludovic Orban: Am luat decizia de a plati suma pentru care exista titlu executoriu in cazul ROMATSA

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca ROMATSA risca sa ramana fara bani si, ca urmare, a luat decizia de a plati suma pentru care exista un titlu executoriu .

LUDOVIC ORBAN: Am luat decizia de a plati suma pentru care exista titlu executoriu in cazul ROMATSA

ACTUALIZARE - Premierul a anuntat ca luni va avea loc o noua rectificare bugetara, pentru a fi realimentat fondul de rezerva al Guvernului si pentru plati catre autoritati locale. ---- * ACTUALIZARE - Orban a declarat ca nu vrea sa fie alocate fonduri pentru primariile care au primit bani din alocarile date de guvernarea PSD. --- * ACTUALIZARE - Ludovic Orban: Vrem sa refacem capacitatea administrativa a institutiilor guvernamentale, care a fost grav afectata .

Guvernul ngheata punctul de amenda si pentru 2020. Orban: Vom aplica si noi aceasta solutie

Premierul Ludovic Orban a anuntat, marti, ca Guvernul va ingheta valoarea punctului de amenda pentru anul viitor, insa modul de calcul, care este raportat la salariul minim pe economie, trebuie schimbat, deoarece nu este o solutie care sa se poata aplica.

HOROSCOP. Chiron iese din retrograd! Influente uriase pentru zodii

Micutul asteroid Chiron, aflat in Berbec, se afla in stationare inainte de a iesi din retrograd si a intra in miscare directa. Cand o planeta care se misca lent isi schimba directia, energia lui este si mai puternica. Te poti simti mai sensibil, mai vulnerabil. Lucrurile se intensifica si datorita energiei Lunii pline in Gemeni, din 12 decembrie, dar si datorita portalului 12. 12 care s-a deshis tot in aceasta zi.

Alegatorii britanici merg din nou la vot pentru a treia oara in mai putin de cinci ani

Alegatorii britanici merg din nou la vot pentru a treia oara in mai putin de cinci ani, acesta fiind primul scrutin din ultimii 100 de ani care are loc in decembrie, relateaza BBC.

Bursa din Londra lanseaza consultari pentru scurtarea programului de tranzactionare

London Stock Exchange LSE - Bursa de Valori din Londra) a lansat o consultare pe marginea scurtarii programului sau de tranzactionare in urma apelurilor facute in acest sens de organismele din industrie, care sustin ca o astfel de schimbare va imbunatati cultura si lichiditatea pietei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )