Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ludovic Orban, mesaj pentru industria ospitalitatii. Cand se redeschid restaurantele

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, mesaj pentru industria ospitalitatii. Cand se redeschid restaurantele

Premierul Ludovic Orban le-a transmis oamenilor de afaceri din industria ospitalitatii, care au cerut insistent redeschiderea afacerilor, ca, daca se va putea, masurile de restrictie vor fi relaxate, daca nu, nu. continuă pe Antena3

Ce a spus premierul despre redeschiderea restaurantelor si relansarea sectorului HoReCa. Ludovic Orban: Am avut consultari repetate cu reprezentantii din industria ospitalitatii

Prim-ministrul Ludovic Orban a subliniat, sambata, ca se vor lua masuri pentru redeschiderea restaurantelor si relansarea industriei HoReCa daca acest lucru va fi posibil, in functie de evolutia pandemiei de CO.

Ludovic Orban, despre redeschiderea restaurantelor: Daca raspandirea virusului nu va depasi anumite limite, va fi posibil. Daca nu, nu

Premierul Ludovic Orban le transmite reprezentantilor din industria HoReCa, care au cerut insistent redeschiderea restaurantelor, ca daca nivelul de raspandire a virusului nu va depasi anumite limite, se va putea, daca nu, nu.

Ludovic Orban: imi doresc un mandat de patru ani in fruntea Guvernului astfel incat, cand vom taia panglici, sa stim clar ca este doar meritul nostru

Prim-ministrul Ludovic Orban afirma ca isi doreste un mandat de patru ani in fruntea Guvernului pentru a putea sa finalizeze obiective de investitii mari in infrastructura. Cine taie panglica nu este intotdeauna cel care are meritul pentru realizarea unei lucrari, declara premierul.

Ludovic Orban, anunt important pentru romani: Vom creste pensiile cu cat de mult e posibil!

Premierul Ludovic Orban vine cu un anunt important pentru romani. Seful Executivului sustine ca pensiile vor creste, dar majorarea va fi facuta cu cat va fi posibil.

Scrisoarea lui Marcel Ciolacu si Robert Cazanciuc pentru Ludovic Orban

Marcel Ciolacu si Robert Cazanciuc i-au transmis, miercuri, o scrisoare premierului Ludovic Orban cu privire la prelungirea starii de alerta.

LUDOVIC ORBAN: Am putea vorbi de un val doi daca ar fi disparut complet raspandirea virusului in comunitate

Ludovic Orban sustine ca s-ar putea vorbi despre un al doilea val al epidemiei in situatia in care ar fi disparut complet transmiterea intracomunitara a virusului SARS-CoV-2, ceea ce nu este cazul.

Premierul Ludovic Orban, vizita oficiala la Suceava: Vom aloca 1 miliard de euro din fonduri europene, in urmatorii 7 ani, pentru finantarea proiectelor de infiintare de distributii de gaz in localitatile Romaniei (VIDEO)

UPDATE, 20 iuni, 11. 25 Prim-ministrul Ludovic Orban a sustinut o prima serie de declaratii de presa, in cadrul vizitei oficiale pe care o desfasoara la Suceava. Cu aceasta ocazie, premierul a reiterat ca.

Ludovic Orban, vesti bune dupa vizita la santierul din Brasov. Vreau ca peste sase ani sa pot spune ca toate drumurile duc la Brasov

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a facut o vizita in Brasov pentru a vedea in ce stadiu sunt lucrarile la lotul de autostrada Rasnov Cristian si santierul Aeroportului International Brasov Ghimbav.

Guvernul va pregati, dupa alegeri, o propunere de modificare a functionarii CCR. Premierul Ludovic Orban: Au existat multe decizii care au lasat impresia ca e o filiala a PSD

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca, dupa alegeri, Guvernul va pregati o propunere de modificare a modului in care functioneaza Curtea Constitutionala a Romaniei CCR), pentru ca, sustine prim-ministrul,.

Premierul Ludovic Orban anunta modificari cu privire la functionarea Curtii Constitutionale: Au existat multe decizii in ultima vreme care au creat impresia despre CCR ca este o filiala a PSD

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri ca dupa alegerile din acest an se vor face modificari cu privire la functionarea Curtii Constitutionale. Asta pentru ca, spune prim-ministrul, in ultima perioada au ex.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )