Libnet.ro
UNICEF

22:30

Ludovic Orban, mesaj transant la 30 de ani de la Revolutie: Numai vinovatii vor sa ascunda adevarul

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, mesaj transant la 30 de ani de la Revolutie: Numai vinovatii vor sa ascunda adevarul

Premierul Ludovic Orban a afirmat duminica ca numai vinovatii vor sa ascunda adevarul referitor la Revolutia Romana si totodata vor uitarea crimelor din acele zile. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, mesaj pentru judecatori, la 30 de ani de la Revolutie: Oamenii sa stie adevarul

Romania de astazi, atasata valorilor democratiei, este un bun castigat cu suferinta si jertfa eroilor si martirilor, a transmis premierul Ludovic Orban a transmis intr-un mesaj cu prilejul Zilei Memoriei Victimelor Comunismului in Romania, 21 decembrie, si Zilei Victoriei Revolutiei Romane si a Libertatii, 22 decembrie.

Ludovic Orban, mesaj de Ziua Memoriei Victimelor Comunismului: Avem responsabilitatea sa se faca dreptate Avem datoria sa nu permitem niciunei puteri politice sa mai actioneze impotriva cetatenilor

Romania de astazi, atasata valorilor democratiei, este un bun castigat cu suferinta si jertfa eroilor si martirilor, a spus seful guvernului, Ludovic Orban, cu ocazia Zilei Memoriei Victimelor Comunismului in Romania, 21 decembrie, si Zilei Victoriei Revolutiei Romane si a Libertatii, 22 decembrie. Orban a subliniat ca avem responsabilitatea, fata de memoria martirilor Revolutiei Romane, sa se faca dreptate, iar societatea romaneasca sa cunoasca adevarul, pentru ca sunt raspunsuri prea mult timp asteptate de romani.

Guvernul marcheaza 30 de ani de la Revolutie. Orban: Revolutia face parte din noi insine. Numai vinovatii vor sa ascunda astfel de crime

Guvernul Romaniei marcheaza, duminica, printr-un eveniment organizat la Ateneul Roman, implinirea a 30 de ani de la Revolutie, in prezenta presedintelui Klaus Iohannis. Premierul Ludovic Orban a spus ca este modesta contributie a Guvernului la rememorarea acelor evenimente care au dus la caderea comunismului.

Ludovic Orban confirma totul: Daca vor vrea, parlamentarii demisionari din Pro Romania vor fi primiti in PNL

Ludovic Orban sustine ca parlamentarii care au demisionat de la Pro Romania au fost decisivi in formarea Guvernului pe care il conduce si ca acestia provin din zona de centru-dreapta, iar daca vor vrea, pot sa se alature PNL.

30 de ani de la Revolutie. Pentru dreptate, asa a strigat copilul meu cand a murit in bratele surorii VIDEO

Romanii comemoreaza zilele acestea 30 de ani de la Revolutia sangeroasa prin care si-au castigat libertatea cu pretul a sute de vieti.

Guvernul marcheaza 30 de ani de la Revolutie printr-un eveniment la Ateneu, la care va participa si Iohannis

Guvernul Romaniei organizeaza, duminica, la Ateneul Roman, un eveniment dedicat marcarii a 30 de ani de la Revolutia Romana din 1989. Presedintele Klaus Iohannis si-a anuntat participarea la manifestari. Tot duminica, va fi realizata o proiectie de imagini pe cladirea sediului Ministerului Afacerilor Interne.

Guvernul ar putea proroga mai multe termene in Educatie. Premierul Orban, mesaj pentru ministrii sai: Nu mai accept introducerea pe ordinea de zi a niciunei ordonante de urgenta, pe care nu o discutati in prealabil cu mine (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban le-a transmis ministrilor din cabinetul sau ca nu mai accepta introducerea pe ordinea de zi a niciunei ordonante de urgenta, in cazul in care actul normativ nu este discutat in.

Orban, mesaj pentru Firea: Daca cineva risipeste banii publici, nimic nu-i poate da dreptul sa vina sa ceara bani de la bugetul de stat

Premierul Ludovic Orban spune ca nu va aloca Primariei Capitalei suma pe care primarul general Gabriela Firea a solicitat-o de la Guvern, Orban motivand ca nu exista o baza legala pentru o astfel de alocare, dar si faptul ca nu poate lua din banii platiti de toti cetatenii romani pentru a aloca Bucurestiului, unde exista risipa de fonduri.

Sute de romani participa la marsul de comemorare al victimelor din 1989. Ce s-a intamplat cand au aparut Klaus Iohannis si Ludovic Orban

Au trecut 30 de ani de la Revolutia din decembrie 1989. Multi din cei care astazi au iesit in strada pentru a comemora evenimentele din 1989, in numar mare, au parcurs traseul de la Kilometrul zero, Piata Universitatii, spre Piata Victoriei. Sute de romani participa la marsul de comemorare al victimelor din 1989 La evenimentul .

Ludovic Orban: Politica din ultimii trei ani de zile a creat grave dezechilibre. Au fost crescute in mod spectaculos cheltuielile fara sa existe venituri. Toate sistemele publice sunt intr-o grava suferinta

Politica din ultimii trei ani a creat grave dezechilibre, in primul rand pentru ca au fost crescute in mod spectaculos cheltuielile, fara sa existe venituri, a declarat premierul Ludovic Orban, duminica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )