Libnet.ro
UNICEF

06:15

Ludovic Orban confirma totul: Daca vor vrea, parlamentarii demisionari din Pro Romania vor fi primiti in PNL

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban confirma totul: Daca vor vrea, parlamentarii demisionari din Pro Romania vor fi primiti in PNL

Ludovic Orban sustine ca parlamentarii care au demisionat de la Pro Romania au fost decisivi in formarea Guvernului pe care il conduce si ca acestia provin din zona de centru-dreapta, iar daca vor vrea, pot sa se alature PNL. continuă pe Antena3

Orban confirma:Daca vor vrea, parlamentarii demisionari din Pro Romania vor fi primiti in PNL

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca parlamentarii care au demisionat de la Pro Romania au fost decisivi in formarea Guvernului pe care il conduce si ca acestia provin din zona de centru-dreapta, iar daca vor vrea, pot sa se alature PNL.

LUDOVIC ORBAN: Sunt multumit de ministrii nostri

Premierul Ludovic Orban a declarat, la Timisoara, ca daca este posibil, PNL va declansa procedurile pentru alegerile anticipate, dar nu se joaca cu soarta Romaniei. El a spus ca, personal, este multumit de ministrii din guvernul pe care il conduce. Toti ministrii sunt de dimineata pana noaptea alaturi de mine si activitatea lor ma face sa fiu multumit, a afirmat el, potrivit News. ro.

LUDOVIC ORBAN: Daca parlamentarii resping legea de abilitare, putem face sedinta de guvern in fiecare zi din ianuarie

Daca Parlamentul va respinge proiectul de abilitare a Guvernului pentru a emite ordonante in perioada vacantei parlamentare, Guvernul ar putea face sedinta zilnic, in ianuarie, a declarat premierul Ludovic Orban dupa intrevederea cu Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei romane de la Palatul Elisabeta.

ALOCATII 2020. Ludovic Orban, anuntul surprinzator despre alocatii: E cu totul si cu totul diferit

Ludovic Orban a vorbit despre cresterea alocatiilor pentru copii, afirmand ca Guvernul isi doreste aceasta masura.

Ludovic Orban: Daca reusim sa executam bine bugetul pana la rectificare, Educatia va fi prioritara in alocarea de resurse suplimentare

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca alocarile din bugetul de stat pentru anul viitor vor permite sustinerea Educatiei si asigurarea aplicarii programului de guvernare, iar, daca Executivul va reusi sa execute bine bugetul pana la rectificare, pe langa investitii, Educatia va fi prioritara in acordarea de resurse suplimentare.

LUDOVIC ORBAN: Putem face sedinta de guvern in fiecare zi din ianuarie

Guvernul ar putea face sedinta zilnic, in ianuarie, daca Parlamentul va respinge proiectul prin care se vor emite ordonante in perioada vacantei parlamentare, a declarat premierul Ludovic Orban dupa intrevederea cu Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei romane de la Palatul Elisabeta.

Premierul Ludovic Orban: Nu ne jucam cu soarta tarii

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat, vineri, ca liberalii isi doresc in continuare alegeri anticipate, dar nu se joaca cu soarta tarii provocand o eventuala criza daca nu vor exista suficienti parlamentari care sa sustina ideea.

Ludovic Orban, dezamagit de cat se fura in Romania, legal: Avem cea mai mare evaziune

In contextul in care s-au sesizat tot mai multe minusuri in legatura cu banii de la buget in ultimele luni, Ludovic Orban a adus in discutie problema evazionistilor fiscali din Romania. in opinia premierului, tara noastra se confrunta de ceva timp cu un val important de evaziune fiscala si totul pleaca de la TVA sau, .

Ludovic Orban: Romania ar fi fost mult mai departe daca Punctul 8 al Proclamatiei de la Timisoara s-ar fi transformat in lege

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca ar fi fost normal ca Punctul 8 al Proclamatiei de la Timisoara sa fie lege. Totusi, liderul PNL este de parere ca, acum, o astfel de lege nu si-ar mai gasi sensul,.

Ludovic Orban: PNL este partidul care isi doreste alegerile anticipate, dar nu ne jucam cu soarta Romaniei

Premierul Ludovic Orban a declarat, la Timisoara, ca daca este posibil, PNL va declansa procedurile pentru alegerile anticipate, dar nu se joaca cu soarta Romaniei. Orban a spus ca, personal, este multumit de ministrii din guvernul pe care il conduce.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )