Libnet.ro
UNICEF

21:30

Ludovic Orban, mesaj de Ziua Libertatii Presei: Dreptul jurnalistilor de a relata liber este garantat in Romania si asa va asigur ca va ramane!

B1 B1,
Ludovic Orban, mesaj de Ziua Libertatii Presei: Dreptul jurnalistilor de a relata liber este garantat in Romania si asa va asigur ca va ramane!

De Ziua Mondiala a Libertatii Presei, Ludovic Orban a transmis ca dreptul jurnalistilor de a relata liber este garantat in Romania si asa va ramane. Premierul a sustinut ca presa este si ea angrenata in. continuă pe B1

Orban, mesaj de Ziua Libertatii Presei: Libertatea de exprimare, garantia democratiei functionale!

Referindu-se la Ziua Libertatii Presei, care este marcata in data de 3 mai la nivel mondial, premier.

Raspuns rapid in criza coronavirus: O redactie virtuala de colaborare Romania - Republica Moldova, lansata de Ziua Libertatii Presei

O retea creata ca raspuns rapid, in pandemia coronavirus, de unificare a eforturilor presei locale, nationale si europene, cu punte de legatura intre Romania si Republica Moldova a fost lansata duminica, 3 mai, de Ziua Mondiala a Libertatii Presei. HotNews. ro va dezbate, pe platforma de intalniri ladistanta subiectele de impact create in cadrul retelei.

Tariceanu, in campanie si de Ziua Libertatii Presei: Va urez sa aveti taria sa ramaneti liberi!

Presedintele ALDE a transformat Ziua Internationala a Libertatii Presei intr-un nou prilej de atac l.

Ludovic Orban, de Ziua Mondiala a Libertatii Presei: Sunt un sustinator ferm al libertatii de exprimare ca garantie a oricarei democratii functionale

Premierul Ludovic Orban a adresat un mesaj cu ocazia Zilei Mondiale a Libertatii Presei in care a apreciat munca jurnalistilor si a precizat ca Guvernul incearca sa sprijine financiar sectorul media in aceasta perioada.

Ludovic Orban: Resping orice forma de raspandire de stiri false in numele libertatii de exprimare

Ludovic Orban a transmis, duminica, un mesaj cu ocazia Zilei Mondiale a Libertatii Presei. Premierul a marturisit ca la inceputul carierei a cochetat cu profesia de jurnalist.

Ziua mondiala a libertatii presei (UNESCO) Jurnalismul fara teama sau favoruri

In fiecare an, la 3 mai, sunt marcate principiile fundamentale ale libertatii presei si este adus un omagiu jurnalistilor care si-au pierdut viata in timpul exercitarii profesiei, potrivit Agerpres. in 2020, tema campaniei mondiale pe care UNESCO o lanseaza pe canalele media si social media, pune accentul pe Jurnalismul fara teama sau favoruri intr-un peisaj mediatic din ce in ce mai complex.

Uniunea Europeana, ingrijorata in privinta restrictiilor la adresa libertatii presei in timpul pandemiei de coronavirus

Uniunea Europeana si-a exprimat sambata ingrijorarea in ceea ce priveste restrictiile la adresa libertatii presei impuse de unele tari in timpul pandemiei de coronavirus si a dat asigurari ca aceasta boala a evidentiat importanta muncii mass media.

Ludovic Orban: Raportul privind masurile luate in starea de urgenta va fi depus luni in Parlament

Premierul Ludovic Orban a anuntat, joi, in sedinta de Guvern, ca luni va fi depus in Parlament raportul privind masurile luate de fiecare minister in timpul perioadei de urgenta. Ministrii cabinetului Orban trebuie sa trimita pana vineri forma finala a acestor masuri.

in ce conditii ai voie sa iesi la gratar de 1 mai? Raspunsul premierului Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a vorbit, joi, despre masurile care vor ramane in vigoare dupa data de 15 mai, dar si despre modul in care romanii isi vor petrece timpul pana la ridicarea restrictiilor.

Ludovic Orban: Dupa 15 mai vom pastra doar anumite restrictii pentru deplasarea in afara localitatii

Premierul Ludovic Orban a declarat joi ca dupa 15 mai vor fi pastrate doar anumite restrictii privind deplasarea in afara localitatii de domiciliu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )