Libnet.ro
UNICEF

08:45

Tariceanu, in campanie si de Ziua Libertatii Presei: Va urez sa aveti taria sa ramaneti liberi!

România Liberă România Liberă,
Tariceanu, in campanie si de Ziua Libertatii Presei: Va urez sa aveti taria sa ramaneti liberi!

Presedintele ALDE a transformat Ziua Internationala a Libertatii Presei intr-un nou prilej de atac l. continuă pe România Liberă

Orban, mesaj de Ziua Libertatii Presei: Libertatea de exprimare, garantia democratiei functionale!

Referindu-se la Ziua Libertatii Presei, care este marcata in data de 3 mai la nivel mondial, premier.

Raspuns rapid in criza coronavirus: O redactie virtuala de colaborare Romania - Republica Moldova, lansata de Ziua Libertatii Presei

O retea creata ca raspuns rapid, in pandemia coronavirus, de unificare a eforturilor presei locale, nationale si europene, cu punte de legatura intre Romania si Republica Moldova a fost lansata duminica, 3 mai, de Ziua Mondiala a Libertatii Presei. HotNews. ro va dezbate, pe platforma de intalniri ladistanta subiectele de impact create in cadrul retelei.

Ludovic Orban, mesaj de Ziua Libertatii Presei: Dreptul jurnalistilor de a relata liber este garantat in Romania si asa va asigur ca va ramane!

De Ziua Mondiala a Libertatii Presei, Ludovic Orban a transmis ca dreptul jurnalistilor de a relata liber este garantat in Romania si asa va ramane. Premierul a sustinut ca presa este si ea angrenata in.

Ludovic Orban, de Ziua Mondiala a Libertatii Presei: Sunt un sustinator ferm al libertatii de exprimare ca garantie a oricarei democratii functionale

Premierul Ludovic Orban a adresat un mesaj cu ocazia Zilei Mondiale a Libertatii Presei in care a apreciat munca jurnalistilor si a precizat ca Guvernul incearca sa sprijine financiar sectorul media in aceasta perioada.

Ziua mondiala a libertatii presei (UNESCO) Jurnalismul fara teama sau favoruri

In fiecare an, la 3 mai, sunt marcate principiile fundamentale ale libertatii presei si este adus un omagiu jurnalistilor care si-au pierdut viata in timpul exercitarii profesiei, potrivit Agerpres. in 2020, tema campaniei mondiale pe care UNESCO o lanseaza pe canalele media si social media, pune accentul pe Jurnalismul fara teama sau favoruri intr-un peisaj mediatic din ce in ce mai complex.

Uniunea Europeana, ingrijorata in privinta restrictiilor la adresa libertatii presei in timpul pandemiei de coronavirus

Uniunea Europeana si-a exprimat sambata ingrijorarea in ceea ce priveste restrictiile la adresa libertatii presei impuse de unele tari in timpul pandemiei de coronavirus si a dat asigurari ca aceasta boala a evidentiat importanta muncii mass media.

De Ziua internationala a libertatii presei

Am sarbatorit vineri 1 mai muncitoresc, Ziua internationala a muncii sau Ziua internationala a celor ce muncesc, spuneti-i cum vreti eu doar am incercat sa va reamintesc formulele ce se utilizau in vremurile comuniste pentru a denumi o sarbatoare ale carei origini se pierd in secolul al XIX lea), nu doar in izolare, ci si fara iesiri la iarba verde, cu mici, fripturi si bere, ci si intr-un moment in care foarte putini mai muncesc.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2109 seconds )