Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ludovic Orban: Mihai Chirica nu mai are nicio legatura cu PSD de trei ani (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Mihai Chirica nu mai are nicio legatura cu PSD de trei ani (VIDEO)

Liderul PNL Ludovic Orban a declarat, joi, in legatura cu posibilitatea ca Mihai Chirica sa candideze din partea liberalilor la Primaria Iasiului, ca acesta nu mai are nicio legatura cu PSD de multi. continuă pe B1

Orban, despre inscrierea lui Chirica in PNL: Nu mai are nicio legatura cu PSD de 3 ani. A fost opozantul lui Dragnea

Ludovic Orban a comentat, joi, in legatura cu cooptarea primarului Iasului Mihai Chirica in PNL, ca acesta nu mai are nicio legatura cu PSD de cel putin trei ani si a devenit opozantul lui Liviu Dragnea de cand a protestat fata de celebra OUG 13 privind legile justitiei.

LUDOVIC ORBAN: Exista un grup Ultras al PSD care nu mai are nicio urma de ratiune si de bun simt

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti seara, dupa respingerea OUG privind anticipatele de Comisia juridica din Senat, ca exista un grup Ultras al PSD care nu mai are nicio urma de ratiune si de bun simt, care da votul orbeste, fara sa analizeze actele normative.

LUDOVIC ORBAN, DESPRE GREEN DEAL: Va trebui sa ne facem un plan care sa prevada toate domeniile afectate

Premierul interimar, Ludovic Orban, a declarat joi ca tara noastra trebuie sa aiba un plan in legatura cu Green Deal, care sa identifice toate activitatile economice care vor fi afectate si, mai ales, cum pot fi prevenite efectele pe care le pot genera reglementarile aferente.

Culise. Cine a tras sforile pentru ca Mihai Chirica sa fie candidatul PNL la Primaria Iasiului

Mihai Chirica e tot mai aproape sa fie desemnat candidat al PNL pentru Primaria Iasiului, desi pana in urma cu doi ani a fost membru PSD. Costel Alexe, presedinte PNL Iasi si ministru al Mediului, a fost cel care a tras sforile pentru a convinge conducerea liberala ca o candidatura a lui Chirica i-ar mari sansele pentru a castiga sefia CJ Iasi, potrivit unor surse politice. Cazul Chirica ar putea fi transat lunea viitoare.

Mihai Chirica, dispus sa intre in PNL daca ne dam mana pentru Iasi

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, a declarat, intrebat fiind daca isi doreste sa intre in PNL, ca d.

Cooptarea lui Mihai Chirica in PNL, criticata dur de un liberal: Unde am scuipat, nu voi pupa!

Consilierul judetean PNL Iasi Vasile Cotiuga sustine ca aducerea lui Mihai Chirica in partid este o greseala cat o gaura neagra din partea PNL.

Primarul Iasului, Mihai Chirica: Drumul meu politic va continua alaturi de presedintele Iohannis

Primarul Iasului, Mihai Chirica,va candida la alegerile locale din partea Partidului National Liberal. Exclus din PSD pe fondul tensiunilor pe care le-a avut cu Liviu Dragnea, Chirica a transmis, miercuri,.

Mihai Chirica confirma candidatura din partea PNL: Drumul meu politic va continua alaturi de Klaus Iohannis

Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, confirma ca va candida la alegerile locale din partea PNL, dupa ceanterior au aparut informatiipe surse ca liderii PNL isi bazeaza strategia pentru Primaria Iasi cu actualul primar.

Mihai Chirica a confirmat candidatura din partea PNL: Drumul meu politic va continua alaturi de Klaus Iohannis

Mihai Chirica a confirmat, miercuri, ca va candida la alegerile locale din partea PNL, dupa ce anterior au aparut informatii pe surse ca liderii PNL isi bazeaza strategia pentru primaria Iasi cu actualul primar. Insa, in comunicatul de presa, edilul.

Liviu Iolu, candidat PLUS la Iasi: Mihai Chirica reface lantul de iubire dintre PSD si PNL

Candidatul PLUS pentru primaria Iasi, Liviu Iolu, a criticat miercuri PNL, dupa ce in presa au aparut informatii ca Mihai Chirica ex PSD) ar candida la urmatoarele alegeri locale din partea liberalilor. Iolu reclama un blat ordinar si afirma ca PNL nu a inteles nimic din ultimele rezultate electorale din Iasi.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,243 seconds )