Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ludovic Orban: Multe dintre mastile neconforme sunt din China. Recomand sa se cumpere masti facute in tara. Avem zeci de producatori autohtoni

B1 B1,
Ludovic Orban: Multe dintre mastile neconforme sunt din China. Recomand sa se cumpere masti facute in tara. Avem zeci de producatori autohtoni

Premierul Ludovic Orban a declarat ca ANPC a descoperit atat de multe masti neconforme si pentru ca inspectorii s-au dus acolo unde au existat sesizari. Cele mai multe dintre produsele care nu respectau. continuă pe B1

LUDOVIC ORBAN: Posibilii parteneri ai PNL sunt USR, PMP, UDMR

USR, PMP si UDMR sunt posibilii parteneri ai PNL pentru formarea unei majoritati parlamentare dupa alegerile din 6 decembrie, insa abia dupa aflarea rezultatelor se va sti care sunt posibilitatile, a declarat premierul Ludovic Orban, presedintele PNL, joi seara la B1TV, precizand ca liberalii exclud din start orice fel de colaborare cu PSD, scrie News.

VIDEO Ludovic Orban: Stadionul Steaua a renascut precum Phoenix din cenusa Nicusor Dan: Am o nostalgie dupa fostul stadion Ghencea

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri, la evenimentul de receptie a proiectului de investitii Complexul Sportiv Steaua, ca stadionul Steaua a renascut precum pasarea Phoenix din cenusa, iar acum se prezinta intr-o forma moderna. Seful Executivului a adaugat ca spera ca stadionul sa gazduiasca multe echipe care sa faca performanta la nivel european si international. De asemenea, primarul general Nicusor Dan a marturisit ca are o anumita doza de nostalgie si isi aminteste cum a fost in anul 1987 la meciul Romania - Spania incheiat cu scorul de 3 la 1, pe vremea cand era elev in lotul de matematica.

Se schimba mastile de protectie din Romania: cum stii care sunt alea bune

Multe dintre mastile care se comercializeaza in Romania nu te protejeaza de infectiile cu coronavirus. Nu sunt conforme cu standarde internationale stabilite pentru astfel de echipamente.

LUDOVIC ORBAN: Pentru toate persoanele aflate in carantina sau izolare se va asigura dreptul de vot

Premierul Ludovic Orban a declarat ca pentru toate persoanele aflate in carantina sau izolare, urmare a faptului ca sunt contacti ai unor bolnavi COVID, se va asigura dreptul de vot si acestia vor putea solicita urna mobila, subliniind ca Directiile de Sanatate Publica sunt obligate sa emita deciziile de carantinare sau izolare in acest sens.

Premierul Ludovic Orban il invita la Guvern pe unul dintre cei mai populari vloggeri: Tu ma intrebi pe mine despre politica si eu te intreb pe tine despre cum sa comunic mai bine cu publicul tanar din Social Media (VIDEO)

Primul ministru, Ludovic Orban, l-a invitat la Guvern pe unul dintre cei mai cunoscutivloggeri din tara noastra, dupa ce acesta le-a atras atentia politicienilor din tara noastra asupra masurilor pe care le.

LUDOVIC ORBAN: Gazul romanesc trebuie sa ajunga in casele romanilor pentru cresterea calitatii vietii

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca gazul metan trebuie sa ajunga in cat mai multe din casele romanilor si sa conduca astfel la o crestere a calitatii vietii acestora, in acest sens Guvernul alocand peste un miliard de euro pentru infiintarea de retele de distributie a gazelor in localitatile care nu beneficiaza inca de aceste facilitati.

LUDOVIC ORBAN: De la fostul primar general nu am primit decat adrese in care ni se cereau bani

Premierul Ludovic Orban, intrebat astazi de ce colaborarea dintre Guvern si Primaria Generala a Capitalei nu a fost la fel de eficienta si in timpul administratiei anterioare, a declarat ca de la fostul primar nu a primit decat adrese in care i se cereau bani.

Ludovic Orban, mesaj catre IPS Teodosie: Sfatul meu este sa indemne credinciosii la respectarea regulilor. Sunt facute sa apere sanatatea oamenilor

Premierul Ludovic Orban a avut o prima reactie dupa criticile adresate de IPS Teodosie, nemultumit de faptul ca, in acest an, nu se vor desfasura pelerinaje cu ocazia Sfantului Andrei. Ludovic Orban l-a.

Ludovic Orban: Procesul de debirocratizare trebuie realizat prin reducerea la maximum a acelor proceduri care sunt inutile

Premierul Ludovic Orban a afirmat, vineri la a treia reuniune lunara a Comitetului Interministerial pentru Debirocratizare, ca acest proces de simplificare trebuie facut prin reducerea la maximum in reglementarile, in special, de ordin secundar, a acelor proceduri care nu sunt necesare, care sunt inutile. Seful Guvernului a mai precizat ca ocuparea posturilor de functionari trebuie sa fie facuta doar in baza unor concursuri.

Ludovic Orban: Institutiile sunt obligate prin OUG sa furnizeze serviciile online daca asta se cere, dar multi s-au intors la hartii Interoperabilitatea intre marile baze de date e esentiala (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, la a treia reuniune lunara a Comitetului Interministerial pentru debirocratizare, ca Executivul a emis o Ordonanta de Urgenta ce obliga institutiile statului sa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2854 seconds )