Libnet.ro
UNICEF

23:15

Ludovic Orban si Nelu Tataru, chemati in Parlament sa dea explicatii cu privire la masurile luate in timpul epidemiei

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban si Nelu Tataru, chemati in Parlament sa dea explicatii cu privire la masurile luate in timpul epidemiei

Premierul Ludovic Orban a fost chemat in fata Parlamentului, in 18 mai, pentru a da explicatii cu privire la masurile luate impotriva COVID-19. Si ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a fost chemat in fata alesilor in 11 mai. continuă pe Antena3

Ludovic Orban: Este important sa se dea drumul la vanatoarea de mistreti

Premierul Ludovic Orban considera ca este importanta ridicarea restrictiilor legate de vanatoare, incepand cu 15 mai, in special la mistreti. E foarte bine ca presedintele a anuntat anumite categorii de activitati care se liberalizeaza, printre care pescuitul si vanatoarea, a declarat marti Orban.

Ludovic Orban, chemat la raport in Parlament pe 18 mai. Cand vin sa dea explicatii Nelu Tataru si Florin Citu

Premierul Ludovic Orban a fost chemat la Ora Guvernului, pe 18 mai, pentru a vorbi de masurile luate de Executiv de cand a fost decretata starea de urgenta. De asemenea, in Parlament vor veni cu o saptamana inainte si ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, si ministrul de Finante, Florin Citu.

NELU TATARU: Chiar daca va fi o perioada de scadere a numarului de cazuri, va mai exista o transmitere in comunitate

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, afirma ca precautiile trebuie pastrate si dupa 15 mai, intrucat chiar daca va fi o perioada de scadere a numarului de cazuri, va mai exista o transmitere in comunitate, mica, dar va exista, nu va disparea deodata.

Nelu Tataru: Chiar daca va fi o perioada de scadere a numarului de cazuri, va mai exista o transmitere in comunitate, mica, dar va exista, nu va disparea deodata

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, afirma ca precautiile trebuie pastrate si dupa 15 mai, intrucat chiar daca va fi o perioada de scadere a numarului de cazuri, va mai exista o transmitere in comunitate, mica, dar va exista, nu va disparea deodata.

Cand va fi lovita Romania de al doilea val de imbolnaviri cu noul coronavirus! Nelu Tataru: Ne asteptam sa vina intre aceste luni

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, in vizita sa la Iasi, cand ar fi de asteptat cel de-al doilea val de imbolnaviri cu noulcoronavirus, in Romania.

Avertismente deosebite pentru romani: Nelu Tataru si Rafila despre ce se intampla in aceste zile

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a explicat ca, in ciuda sperantei romanilor de a fi relaxate masurile de siguranta, inca nu e cazul. De cealalta parte, Alexandru Rafila atrage.

LUDOVIC ORBAN Decizia CEDO in cazul Kovesi este dovada compromiterii actualei Curti Constitutionale de catre PSD

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban a transmis, marti, ca decizia CEDO in cazul Laurei codruta Kovesi este dovada compromiterii actualei Curti Constitutionale de catre PSD. Orban considera ca CCR s-a compromis prin propriile decizii care incalca Conventia Europeana a Drepturilor Omului, iar modul de actiune si constituire a Curtii ar trebui regandite.

Ludovic Orban: Decizia CEDO in cazul Kovesi este dovada compromiterii CCR de catre PSD

Premierul Ludovic Orban a transmis, marti, ca decizia CEDO in cazul Laurei Codruta Kovesi este dovada compromiterii actualei Curti Constitutionale de catre PSD. Orban considera ca CCR s-a compromis prin propriile decizii care incalca Conventia Europeana a Drepturilor Omului, iar modul de actiune si constituire a Curtii ar trebui regandite.

LUDOVIC ORBAN, REFERITOR LA DECIZIA IN CAZUL KOVESI: CCR s-a compromis

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, sustine ca prin decizia CEDO in cazul Laurei Codruta Kovesi CCR s-a compromis, subliniind necesitatea reanalizarii modului in care se compune si functioneaza Curtea Constitutionala a Romaniei.

Ideea pesedista privind Fondul Suveran de Investitii, mult criticata anii trecuti de PNL, reluata de actuala guvernare Ludovic Orban: Avem modelul dezvoltat de polonezi

Premierul Ludovic Orban a anuntat luni ca actuala guvernare se gandeste la constructia unui fond de investitii, pe model polonez. Nu este o idee noua, ci una care a tot fost dezvoltata de fostele guvernari, in speciale cele controlate de Liviu Dragnea. Atunci, Ludovic Orban critica foarte dur infiintarea unui fond suveran de investitii, spunand ca este o megaescrocherie prin care Dragnea vrea sa preia controlul politic asupra celor mai profitabile companii romanesti. Este o idee rostogolita de toate guvernarile, din 2013 pana in prezent.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )