Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban, chemat la raport in Parlament pe 18 mai. Cand vin sa dea explicatii Nelu Tataru si Florin Citu

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban, chemat la raport in Parlament pe 18 mai. Cand vin sa dea explicatii Nelu Tataru si Florin Citu

Premierul Ludovic Orban a fost chemat la Ora Guvernului, pe 18 mai, pentru a vorbi de masurile luate de Executiv de cand a fost decretata starea de urgenta. De asemenea, in Parlament vor veni cu o saptamana inainte si ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, si ministrul de Finante, Florin Citu. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban si Nelu Tataru, chemati in Parlament sa dea explicatii cu privire la masurile luate in timpul epidemiei

Premierul Ludovic Orban a fost chemat in fata Parlamentului, in 18 mai, pentru a da explicatii cu privire la masurile luate impotriva COVID-19. Si ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a fost chemat in fata alesilor in 11 mai.

LUDOVIC ORBAN: Evaluarea de risc epidemiologic - baza reducerii restrictiilor incepand din 15 mai

Reducerea restrictiilor, incepand din 15 mai, se va face pe baza evaluarii de risc epidemiologic, a afirmat premierul Ludovic Orban, cu prilejul unei conferinte de presa tinuta la Palatul Victoria.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Romania nu a fost pregatita pentru a se confrunta cu COVID-19. Vrem sa ajungem la peste 15.000 de testezi. Dupa 15 mai, vom elimina restrictiile in mod gradual. in economie, lucrurile stau mai bine decat ne asteptam (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a sustinut, luni, o conferinta de presa in care a prezentat situatia actuala a epidemiei de coronavirus din Romania, precum si masurile care au fost luate pana acum de Guvern pentru a .

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Romania nu a fost pregatita pentru a se confrunta cu COVID-19. Nu am avut stocuri de materiale, echipamente, medicamente

Premierul Ludovic Orban sustine la aceasta ora o conferinta de presa in contextul in care in Romania va incepe, din 15 mai, o relaxare treptata a restrictiilor impuse in contextul pandemiei de.

LUDOVIC ORBAN, REFERITOR LA DECIZIA IN CAZUL KOVESI: CCR s-a compromis

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, sustine ca prin decizia CEDO in cazul Laurei Codruta Kovesi CCR s-a compromis, subliniind necesitatea reanalizarii modului in care se compune si functioneaza Curtea Constitutionala a Romaniei.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban, conferinta de presa, la ora 20.00, la Palatul Victoria

Premierul Ludovic Orban va sustine luni, la ora 20. 00, o conferinta de presa, la Palatul Victoria. Declaratiile premierului vin in contextul in care in Romania va incepe o relaxare treptata a restrictiilor im.

Ludovic Orban, de Ziua Mondiala a Libertatii Presei: Sunt un sustinator ferm al libertatii de exprimare ca garantie a oricarei democratii functionale

Premierul Ludovic Orban a adresat un mesaj cu ocazia Zilei Mondiale a Libertatii Presei in care a apreciat munca jurnalistilor si a precizat ca Guvernul incearca sa sprijine financiar sectorul media in aceasta perioada.

Premierul Ludovic Orban va merge joi la Uzina Dacia de la Mioveni pentru consultari cu managementul companiei

Premierul Ludovic Orban va vizita joi, 7 mai, Uzina Dacia de la Mioveni si va avea consultari cu managementul companiei.

Ludovic Orban: Va exista o anumita relaxare si in ceea ce priveste deplasarea in afara localitatilor

Ludovic Orban a facut, luni seara, mai multe anunturi despre masurile pe care le va lua Guvernul dupa data de 15 mai.

Ludovic Orban: Vrem sa crestem capacitatea de testare de la aproape 11.000 acum la 15.000 de teste zilnic Fata de previziunile unor analisti privind caderea economica, lucrurile stau mai bine decat ne asteptam Ce spune despre relaxarea unor masuri din 1

Ludovic Orban a prezentat luni seara un raport de activitate la 6 luni de la preluarea mandatului de catre Guvernul pe care il conduce. El a sustinut ca Executivul a luat masuri in criza COVID inca de la izbucnirea epidemiei in China. De asemenea, el a sustinut ca, fata de previziunile unor analisti privind caderea economica, lucrurile stau mai bine decat se astepta guvernul.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )