Libnet.ro
UNICEF

21:15

Ludovic Orban, nemultumit ca Iohannis nu l-a sustinut pentru sefia PNL: Desi a avut o alta optiune, voi sustine programul prezidential

B1 B1,
Ludovic Orban, nemultumit ca Iohannis nu l-a sustinut pentru sefia PNL: Desi a avut o alta optiune, voi sustine programul prezidential

Prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, a felicitat-o pe Alina Gorghiu pentru castigarea sefiei partidului in detrimentul sau, precizand ca va fi alaturi de ea pentru ca aceasta alegere sa fie un succes. continuă pe B1

A inceput sedinta PNL in care va fi ales inlocuitorul lui Iohannis. Ludovic Orban: Nu numai ca nu ma retrag ci imi afirm cu si mai mare tarie candidatura/ Alina Gorghiu: Nu am venit sa-l provoc pe Ludovic Orban, nu am venit sa contracandidez un amic. Sun

Sedinta Biroul Politic National al vechiului Partid National Liberal, in cadrul caruia va fi ales presedintele formatiunii, care va fi copresedintele noului PNL, a inceput joi la Palatul Parlamentului. La aceasta sedinta participa presedintele PNL, Klaus Iohannis, fostul presedinte al formatiunii Crin Antonescu, cat si cei doi candidati la sefia partidului, Alina Gorghiu si Ludovic Orban. Klaus Iohannis a sosit la sedinta in timp ce Ludovic Orban dadea declaratii, el afirmand: Sa-l lasam pe Ludovic sa-si faca numarul, transmite Agerpres.

Radu Tudor: Ludovic Orban merita sa fie presedintele PNL

Jurnalistul Radu Tudor este de parere caprim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban ar fi meritat sefia PNL, pentru ca a fost intotdeauna un om loial partidului. Am crezut ca poate fi vorba de o competitie.

Ludovic Orban: Am pierdut pentru ca Iohannis a sprijinit un alt candidat. Am fost pus intr-o situatie pe care nu am prevazut-o (VIDEO)

Ludovic Orban a afirmat, joi seara, in cadrul emisiunii Butonul de panica de pe B1 TV, ca a pierdut sefia PNL deoarece Klaus Iohannis a sustinut un alt candidat. Am pierdut pentru ca domnul Iohannis a.

UPDATELiberalii isi aleg azi liderul. Gorghiu si Orban, rivali. Iohannis: Sa-l lasam pe Ludovic sa-si faca numarul

Liberalii s-au reunit in sedinta Biroului Politic National pentru a vota presedintele interimar, in contextul plecarii lui Klaus Iohannis la Cotroceni. Lupta se duce intre Ludovic Orban, sustinut de fostul lider Crin Antonescu, si Alina Gorghiu, care beneficiaza de sustinerea presedintelui ales, Klaus Iohannis. Castigatorul va asigura interimatul in fruntea PNL pana in 2017, cand va avea loc Congresul de fuziune al PNL-PDL.

Ludovic Orban si-a anuntat candidatura la sefia PNL: Crin Antonescu ma sprijina

Ludovic Orban si-a anuntat, marti, intr-o conferinta de presa, decizia de a candida la sefia PNL, dupa alegerea lui Klaus Iohannis in functia de presedinte, el aratand ca este sustinut de foarte multi membri ai partidului, printre care si fostul presedinte al partidului, Crin Antonescu, relateaza Mediafax.

Ludovic Orban si-a anuntat candidatura la sefia PNL. Are sprijinul lui Crin Antonescu

Deputatul PNL, Ludovic Orban a anuntat, marti, ca va candida la sefia PNL dupa alegerea lui Klaus Iohannis in functia de presedinte, el aratand ca este sustinut de foarte multi membri ai partidului.

Cine va fi instalat la sefia PNL, in locul lui Iohannis: Teodor Atanasiu si Ludovic Orban, favoriti

Partidul National Liberal este asteptat sa isi aleaga joi presedintele, in cadrul Biroului Politic National, in conditiile in care Klaus Iohannis urmeaza sa fie investit in functia de presedinte al Romaniei. in cursa pentru sefia formatiunii s-au inscris, pana acum, vicepresedintele PNL Teodor Atanasiu si liderul grupului PNL din Camera Deputatilor, Ludovic Orban.

Crin Antonescu afirma ca il va sustine pe Ludovic Orban la sefia PNL / Despre Klaus Iohannis: Este un om care vorbeste putin si gandeste cat vorbeste

Crin Antonescu a declarat marti, pentru Gandul. info, ca il va vota pe Ludovic Orban la sefia PNL, in conditiile in care liberalii isi vor alege joi noul sef al partidului, dupa ce Klaus Iohannis a castigat cursa prezidentiala in fata lui Victor Ponta.

Ludovic Orban si-a anuntat candidatura la sefia PNL: Am deplina legitimitate pentru a aspira la aceasta functie

Ludovic Orban si-a anuntat, marti, decizia de a candida la sefia PNL, aratand ca este sustinut de mai multi membri ai partidului, relateaza Mediafax. Candidez pentru ca eu consider ca am deplina legitimitate.

Ludovic Orban, noul lider al deputatilor PNL. Scutaru pleaca la Cotroceni cu Iohannis

Deputatul Ludovic Orban a castigat competitia interna pentru sefia grupului parlamentar al PNL in fata lui Mihai Voicu. Locul a ramas vacant dupa ce George Scutaru, actualul sef al deputatilor, il va insoti pe Klaus Iohannis la Cotroceni in calitate de consilier prezidential pe probleme de securitate nationala.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )