Libnet.ro
UNICEF

21:15

Radu Tudor: Ludovic Orban merita sa fie presedintele PNL

Antena3 Antena3,
Radu Tudor: Ludovic Orban merita sa fie presedintele PNL

Jurnalistul Radu Tudor este de parere caprim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban ar fi meritat sefia PNL, pentru ca a fost intotdeauna un om loial partidului. Am crezut ca poate fi vorba de o competitie. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, la Realitatea TV: Sunt un brand liberal si sunt o garantie pentru sefia liberalilor/ Alina Gorghiu: Trebuie sa inlaturam ideea de monopol a deciziei de catre un grup restrans

Liberalul Ludovic Orban, candidat la sefia PNL, a declarat la Realitatea TV ca nu renunta la cursa pentru sefia partidului si crede in sansele sale, fiind vorba de o candidatura si pentru vechiul Partid National Liberal. Sunt un brand liberal, vechi in partid si curat. Accept un tanar la presedintia partidului numai daca acesta este mai bun decat mine, a declarat Orban. Alina Gorghiu, interventie telefonica la Realitatea TV: Este o decizie pe care am luat-o azi, dar de foarte multa vreme ma gandesc la acest pas. E adevarat ca presedinte Iohannis ma sustine. Crin Antonescu: Votul meu va merge catre Ludovic Orban.

Ludovic Orban, noul lider al deputatilor PNL. Scutaru pleaca la Cotroceni cu Iohannis

Deputatul Ludovic Orban a castigat competitia interna pentru sefia grupului parlamentar al PNL in fata lui Mihai Voicu. Locul a ramas vacant dupa ce George Scutaru, actualul sef al deputatilor, il va insoti pe Klaus Iohannis la Cotroceni in calitate de consilier prezidential pe probleme de securitate nationala.

Ludovic Orban si-a anuntat candidatura la sefia PNL: Crin Antonescu ma sprijina

Ludovic Orban si-a anuntat, marti, intr-o conferinta de presa, decizia de a candida la sefia PNL, dupa alegerea lui Klaus Iohannis in functia de presedinte, el aratand ca este sustinut de foarte multi membri ai partidului, printre care si fostul presedinte al partidului, Crin Antonescu, relateaza Mediafax.

Crin Antonescu: imi mentin votul pentru Ludovic Orban. Competitia este normala si naturala in PNL

Crin Antonescu, fostul presedinte al PNL, a declarat, joi ca isi mentine votul in favoarea lui Ludovic Orban, dar ca in PNL competitia este normala si naturala. Antonescu a fost intrebat cum vede inscrierea candidaturii Alinei Gorghiu pentru functia de presedinte al PNL, cu sustinerea lui Klaus Iohannis.

Ludovic Orban va candida pentru sefia PNL

Ludovic Orban si-a anuntat, ieri, intr-o conferinta de presa, decizia sa candideze la sefia PNL, dupa alegerea lui Klaus Iohannis in functia de presedinte.

Ludovic Orban, noul lider al grupului PNL din Camera Deputatilor

Ludovic Orban, deputat PNL, a fost ales liderul grupului parlamentar PNL din Camera Deputatilor, cu 43 de voturi, castigand competitia cu colegul sau, Mihai Voicu, dupa ce George Scutaru, actalul lider, si-a depus mandatul pentru a deveni consilier prezidential.

Ludovic Orban, noul lider al grupului PNL din Camera Deputatilor. George Scutaru, consilier prezidential pe probleme de securitate nationala

Ludovic Orban, deputat PNL, a fost ales liderul grupului parlamentar PNL din Camera Deputatilor, cu 43 de voturi, castigand competitia cu colegul sau, Mihai Voicu, dupa ce George Scutaru, actalul lider, si-a depus mandatul pentru a deveni consilier prezidential.

Cine va fi instalat la sefia PNL, in locul lui Iohannis: Teodor Atanasiu si Ludovic Orban, favoriti

Partidul National Liberal este asteptat sa isi aleaga joi presedintele, in cadrul Biroului Politic National, in conditiile in care Klaus Iohannis urmeaza sa fie investit in functia de presedinte al Romaniei. in cursa pentru sefia formatiunii s-au inscris, pana acum, vicepresedintele PNL Teodor Atanasiu si liderul grupului PNL din Camera Deputatilor, Ludovic Orban.

A inceput sedinta PNL in care va fi ales inlocuitorul lui Iohannis. Ludovic Orban: Nu numai ca nu ma retrag ci imi afirm cu si mai mare tarie candidatura/ Alina Gorghiu: Nu am venit sa-l provoc pe Ludovic Orban, nu am venit sa contracandidez un amic. Sun

Sedinta Biroul Politic National al vechiului Partid National Liberal, in cadrul caruia va fi ales presedintele formatiunii, care va fi copresedintele noului PNL, a inceput joi la Palatul Parlamentului. La aceasta sedinta participa presedintele PNL, Klaus Iohannis, fostul presedinte al formatiunii Crin Antonescu, cat si cei doi candidati la sefia partidului, Alina Gorghiu si Ludovic Orban. Klaus Iohannis a sosit la sedinta in timp ce Ludovic Orban dadea declaratii, el afirmand: Sa-l lasam pe Ludovic sa-si faca numarul, transmite Agerpres.

Ludovic Orban, nemultumit ca Iohannis nu l-a sustinut pentru sefia PNL: Desi a avut o alta optiune, voi sustine programul prezidential

Prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, a felicitat-o pe Alina Gorghiu pentru castigarea sefiei partidului in detrimentul sau, precizand ca va fi alaturi de ea pentru ca aceasta alegere sa fie un succes.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )