Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ludovic Orban anunta noi interdictii. Ce nu mai pot face romanii in pandemie

Playtech Playtech,
Ludovic Orban anunta noi interdictii. Ce nu mai pot face romanii in pandemie

Ludovic Orban vine cu noi precizari despre situatia actuala. Ce nu vor mai putea face romanii in pandemie? Cetatenii au parte de noi restrictii. Ce urmeaza sa se schimbe in viitorul apropiat? Noi restrictii in pandemie. Anuntul lui Ludovic Orban Premierul Romaniei a declarat in cursul zilei de luni faptul ca obiectivul principal al Guvernului . continuă pe Playtech

Ludovic Orban: Obiectivul nostru este sa adoptam proiectul de buget pana in data de 31 decembrie, cel mai probabil dupa investirea Guvernului

Premierul Ludovic Orban anunta ca si-a propus ca bugetul sa fie adoptat inainte de finalul anului, dupa investirea noului Guvern. El promite cresteri de pensie bazate pe realitatea economica aratand ca aceste majorari vor duce la cresterea puterii de cumparare in ceea ce priveste veniturile pensionarilor fara ca majorarile sa fie anulate de inflatie.

Orban nu exclude noi restrictii in Romania, din cauza cresterii alarmante a cazurilor COVID

Premierul Ludovic Orban a afirmat, duminica, in plina pandemie COVID, ca nu sunt excluse noi restrictii din cauza numarului mare de cazuri noi de coronavirus inregistrat zilnic.

Ludovic Orban: Indiferent de rezultatul alegerilor din SUA, noi ne mentinem angajamentele si vom continua sa militam pentru dezvoltarea parteneriatului strategic Toate investitiile sunt importante, inclusiv cele americane (VIDEO)

Prim-ministrul Ludovic Orban a subliniat, luni, ca intre Romania si SUA exista un parteneriat strategic care capata din ce in ce mai multa consistenta, atat in plan militar, cat si.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Petrecerea de Revelion este considerata o petrecere privata, nu se va putea organiza. Turistii pot sa se duca la hotel (VIDEO)

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat, duminica, ca petrecerile de Revelion sunt considerate petreceri private si nu vor putea fi organizate, iar romanii care vin in tara de Craciun vor intra in.

Ludovic Orban va face o vizita oficiala in Israel (VIDEO)

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, va face, saptamana viitoare, o vizita oficiala in Israel, in cadrul careia se va intalni cu presedintele Israelului, cu premierul si vicepremierul Guvernului de la Tel.

Ludovic Orban: Urmarim cu mare atentie eficienta masurilor pe care le-am dispus Ce spune premierul despre scenariul in care Romania ar putea avea 10.000 de noi cazuri zilnice de COVID-19 (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, sambata, ca autoritatile urmaresc cu atentie daca masurile restrictive pe care le-au dispus pentru a limita raspandirea noului coronavirus isi dovedesc eficienta.

Ludovic Orban: Am incercat sa cream un echilibru intre nevoia de a asigura educatia copiilor nostri si nevoia de a le proteja sanatatea Nu exista un model european (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a vorbit, luni, despre strategia guvernamentala privind functionarea unitatilor de invatamant in vremea pandemiei de COVID-19. Noi n-am adoptat aceasta strategie de deschidere a.

LUDOVIC ORBAN: Economia din Romania se afla intr-una dintre cele mai bune situatii la nivel european

Premierul Ludovic Orban afirma ca economia din Romania este printre economiile care se afla intr-una dintre cele mai bune situatii la nivel european, el aratand ca, potrivit cifrelor oficiale, investitiile publice, productia industriala si numarul de angajati cu contract de munca au crescut si se inregistreaza trenduri de crestere in aproape toate sectoarele economice, cu exceptia HoReCa.

Ludovic Orban cere mai multa fermitate in luarea deciziilor de carantinare a localitatilor care au indice semnificativ mai mare decat 3 la mie

Premierul Ludovic Orban a afirmat, luni, dupa o sedinta cu prefectii si institutiile implicate in limitarea pandemiei de coronavirus, ca a cerut mai multa fermitate in luare deciziei de carantinare a localitatilor care au un indice semnificativ mai mare de 3 la mie.

FIREA: Sunt mai multe incalcari ale legislatiei in vigoare care il transforma pe Ludovic Orban in inculpat, pentru cel putin trei infractiuni

Prim-vicepresedintele PSD Gabriela Firea a declarat ca premierul a incalcat legislatia in vigoare si a comis cel putin trei infractiuni care il transforma in inculpat pe Ludovic Orban si anume coruptie si abuz in serviciu, santaj la adresa bucurestenilor si cumparare de voturi. Ea a sustinut ca seful Executivului a afirmat de mai multe ori ca Primaria Capitalei va primi buget atunci cand va fi votat candidatul unic al Dreptei Nicusor Dan in functia de primar general. Firea a mai spus ca se asteapta ca institutiile statului sa se autosesizeze in acest sens, daca nu se va intampla in perioada urmatoare, am discutat si cu avocatii nostri si ne gandim foarte serios sa depunem plangere, relateaza news. ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )