Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban, un nou atac la Firea: O minciuna gogonata

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban, un nou atac la Firea: O minciuna gogonata

Premierul Ludovic Orban a reactionat, luni, la afirmatiile Gabrielei Firea care a sustinut ca o persoana din anturajul sau ar fi apropiata de firma care a contestat licitatia privind mastile pentru peroanele defavorizate. O minciuna gogonata, a declarat premierul, adaugand ca se poate verifica portofoliul firmei pentru a vedea unde a castigat contracte. continuă pe Adevărul

Gabriela Firea, atac la Ludovic Orban: Hotii striga hotii! Rusinos!

Gabriela Firea a postat un mesaj pe Facebook, in aceasta seara, in care il acuza pe premierul Ludovic Orban ca acopera incompetenta guvernului in ceea ce priveste achizitia mastilor de protectie promise populatiei. Totul, dupa ce Orban a precizat, in direct la televizor, ca firma care a contestat licitatia pentru masti este abonata la contracte cu Primaria Capitalei.

Ludovic Orban, acuzatii dure la adresa Gabrielei Firea. Premierul a dezvaluit cand vor ajunge mastile la persoanele defavorizate

Premierul Ludovic Orban a acuzat-o pe Gabriela Firea ca minte populatia, dupa ce primarul general al Capitalei a declarat ca o persoana din anturajul premierului e apropiata de firma care a contestat licitatia privind mastile pentru persoanele defavorizate.

Scandal politic urias, acuzatii incredibile intre Gabriela Firea si Ludovic Orban

Este scandal in toata regula intre premierul Romaniei si primarul general al Capitalei pe achizitionarea mastilor pentru persoanele defavorizate. Ludovic Orban acuza ca licitatia de la Ministerul Sanatatii a fost contestata si apoi atacata la Curtea de Apel de o firma abonata a Primariei Capitalei. De cealalta parte, Gabriela Firea acuza Guvernul ca nu este capabil sa asigure mastile de protectie promise populatiei si ca incearca, de fapt, sa gaseasca tapi ispasitori.

Premierul Ludovic Orban: Restrictiile de orar, valabile pentru toate tipurile de evenimente de la terase (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a subliniat, sambata, ca restrictiile de orar vor fi valabile pentru toate tipurile de evenimente care se organizeaza la terase. Prim-ministrul a adaugat, tot atunci, ca va avea loc o.

Premierul Ludovic Orban: Digitalizarea e o prioritate absoluta pentru Guvern. Ne dorim ca oamenii sa isi rezolve problemele online, nu la ghiseu

Premierul Ludovic Orban a subliniat, in cadrul evenimentuluiRomanian Information Day, ca digitalizarea reprezinta o prioritate absoluta pentru Guvern, iar in perioada urmatoare sunt importante.

LUDOVIC ORBAN: Scoala va incepe in conditiile pe care ni le va permite evolutia epidemiei

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat astazi ca inca se fac analize cu privire la modalitatea in care se vor desfasura cursurile in noul an scolar, subliniind ca Guvernul pregateste deschiderea scolilor pentru orice scenariu.

Ludovic Orban, despre cei care neaga existenta virusului: Este un obiectiv politic; se urmareste ruperea increderii intre autoritati si cetatenii romani

Premierul Ludovic Orban afirma ca negationisti exista nu doar in Romania, ci pare o campanie gandita intr-un laborator si lansata de pe diferiti suporti nationali in tarile europene. Premierul sustine ca scopul acestor campanii este sa determine populatia sa nu respecte regulile, iar guvernele sa impuna noi restrictii.

LUDOVIC ORBAN: Nerespectarea regulilor de protectie sanitara trebuie sanctionata

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca nerespectarea regulilor de protectie sanitara trebuie sanctionata in conformitate cu prevederile legale, iar cei care nu le respecta se pun pe ei in pericol, dar ii pui si pe cei din familie, pe apropiati sau pe colegi.

LUDOVIC ORBAN: Apreciez modul in care credinciosii musulmani au respectat masurile de limitare a raspandirii virusului

Premierul Ludovic Orban transmite comunitatii musulmane din Romania cele mai calde urari de sanatate, pace si implinire spirituala cu ocazia sarbatorii Kurban Bayram - Sarbatoarea Sacrificiului.

Ludovic Orban: Doar Parlamentul poate decide amanarea alegerilor locale

Premierul Ludovic Orban spune ca desfasurarea alegerilor locale nu poate duce la cresterea infectari.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )