Libnet.ro
UNICEF

07:15

LUDOVIC ORBAN: Scoala va incepe in conditiile pe care ni le va permite evolutia epidemiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Scoala va incepe in conditiile pe care ni le va permite evolutia epidemiei

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat astazi ca inca se fac analize cu privire la modalitatea in care se vor desfasura cursurile in noul an scolar, subliniind ca Guvernul pregateste deschiderea scolilor pentru orice scenariu. continuă pe Ziarul Bursa

LUDOVIC ORBAN: Apreciez modul in care credinciosii musulmani au respectat masurile de limitare a raspandirii virusului

Premierul Ludovic Orban transmite comunitatii musulmane din Romania cele mai calde urari de sanatate, pace si implinire spirituala cu ocazia sarbatorii Kurban Bayram - Sarbatoarea Sacrificiului.

Protest al elevilor in fata Guvernului. Tinerii cer solutii pentru desfasurarea noului an scolar Ludovic Orban: Scoala va incepe in conditiile pe care ni le va permite evolutia epidemiei (VIDEO)

Elevii au protestat, luni, in fata Guvernului, cerand solutii pentru noul an scolar. Mai sunt cateva saptamani pana la redeschiderea scolilor si elevii solicita autoritatilor sa prezinte un plan concret.

LUDOVIC ORBAN: Digitalizarea reprezinta o prioritate absoluta pentru Guvern

Digitalizarea reprezinta o prioritate absoluta pentru Guvern, iar in perioada urmatoare importanta este pregatirea lansarii procedurilor de licitatie pentru tot ceea ce inseamna aplicatii digitale de informatizare a administratiei publice.

Ludovic Orban face acuzatii dure: Sunt absurde toate fake-urile acestea!

Premierul Ludovic Orban a acuzat duminica seara o campanie de dezinformare, in contextul crizei COVID-19. Sunt absurde toate fake-urile acestea care sunt lansate pe online mai ales. Ma bucur ca media clasica, media traditionala, totusi, nu s-a angrenat in acest soi de propaganda mincinoasa, a spus Orban.

Gabriela Firea, atac la Ludovic Orban: Hotii striga hotii! Rusinos!

Gabriela Firea a postat un mesaj pe Facebook, in aceasta seara, in care il acuza pe premierul Ludovic Orban ca acopera incompetenta guvernului in ceea ce priveste achizitia mastilor de protectie promise populatiei. Totul, dupa ce Orban a precizat, in direct la televizor, ca firma care a contestat licitatia pentru masti este abonata la contracte cu Primaria Capitalei.

Ludovic Orban spune ca pandemia de COVID-19 nu a lasat prea multa lume fara locuri de munca

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica seara, ca, potrivit datelor din REVISAL, la data de 20 iulie, raportat la 1 ianuarie 2020, numarul de angajati cu contracte de munca a fost mai mic cu doar 648. Orban, invitat la B1TV, a spus ca stirile care vorbesc de sute de mii de locuri de munca pierdute ar trebui fundamentate mai bine.

LUDOVIC ORBAN: Nerespectarea regulilor de protectie sanitara trebuie sanctionata

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca nerespectarea regulilor de protectie sanitara trebuie sanctionata in conformitate cu prevederile legale, iar cei care nu le respecta se pun pe ei in pericol, dar ii pui si pe cei din familie, pe apropiati sau pe colegi.

Ludovic Orban, un nou atac la Firea: O minciuna gogonata

Premierul Ludovic Orban a reactionat, luni, la afirmatiile Gabrielei Firea care a sustinut ca o persoana din anturajul sau ar fi apropiata de firma care a contestat licitatia privind mastile pentru peroanele defavorizate. O minciuna gogonata, a declarat premierul, adaugand ca se poate verifica portofoliul firmei pentru a vedea unde a castigat contracte.

Ludovic Orban, acuzatii dure la adresa Gabrielei Firea. Premierul a dezvaluit cand vor ajunge mastile la persoanele defavorizate

Premierul Ludovic Orban a acuzat-o pe Gabriela Firea ca minte populatia, dupa ce primarul general al Capitalei a declarat ca o persoana din anturajul premierului e apropiata de firma care a contestat licitatia privind mastile pentru persoanele defavorizate.

Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura anuntata de PSD: Un gest politicianst si electoral care nu are in spate niciun fel de motivatie solida (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban acuza PSD ca face un gest politicianst, fara vreo motivatie solida, prin depunerea unei motiuni de cenzura impotriva Guvernului liberal, in acest context in care Romania se confrunta.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )