Libnet.ro
UNICEF

09:15

Ludovic Orban, nou atac la PSD: Vrea sa lase Romania fara buget

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, nou atac la PSD: Vrea sa lase Romania fara buget

Aflat la sediul PNL, premierul Ludovic Orban a profitat de prezenta jurnalistilor pentru a aduce o serie de atacuri asupra Partidului Social Democrat, pe care l-a acuzat ca vrea sa lase Romania fara buget. Premierul s-a referit la intentia parlamentarilor PSD de a modifica proiectul rectificarii bugetare si de a majora procentul de crestere a pensiilor de la 20% la 40 %, asa cum prevedea proiectul, inainte de pandemie. continuă pe Antena3

Ludovic Orban anunta infrangerea PSD: Motiunea de cenzura este consumata

Ludovic Orban crede ca motiunea de cenzura initiata de PSD nu are vreo sansa, in urma amanarii cu o ora a sendintei pentru a stabili daca se face sau nu cvorum. Motiunea a fost depusa intr-o.

Ludovic Orban anunta infrangerea PSD: Motiunea de cenzura este consumata (VIDEO)

Ludovic Orban crede ca motiunea de cenzura initiata de PSD nu are vreo sansa, in urma amanarii cu o ora a sendintei pentru a stabili daca se face sau nu cvorum. Motiunea a fost depusa intr-o.

Ludovic Orban, dupa esecul PSD de la motiunea de cenzura: Vreau sa le multumesc celor din USR, PMP, UDMR si minoritatilor ca nu au participat la vot

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, dupa ce sedinta in care urma sa se dezbata motiunea de cenzura a fost inchisa din lipsa de cvorum ca ceea ce s-a intamplat este extrem de benefic pentru Romania. Premierul a multumit partidelor care au sustinut Guvernul si nu au participat la dezbatrea motiunii.

Ludovic Orban, acuzat de PSD Teleorman ca inaugureaza obiective realizate in timpul guvernarii PSD

Organizatia judeteana Teleorman a Partidului Social Democrat PSD) l-a acuzat pe Ludovic Orban ca a efectuat, astazi, o vizita electorala in judet, ocazie cu care ar fi inaugurat mai multe obiective realizate in timpul guvernarii PSD.

Ludovic Orban: Dupa ce a vrut sa lase Romania fara Guvern, PSD vrea sa lase Romania fara buget. Cer parlamentarilor sa fie responsabili si sa sustina rectificarea bugetara cum am hotarat-o (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban face apel la parlamentari sa sustina ordonanta de urgenta privind rectificarea bugetara in forma in care a fost stabilita de Guvern, pentru ca, spune prim-ministrul, orice.

Ludovic Orban a facut anuntul pe care nu voiau sa-l auda romanii. Ce se intampla cu Starea de Alerta

Ludovic Orban vine un nou anunt pentru romani! Ce se va intampla cu Starea de Alerta? Romanii se temeau de aceasta noua decizie a oficialilor. Ludovic Orban, anunt despre Starea de Alerta Premierul Ludovic Orban a venit cu noi precizari despre starea in care vom regasi Romania in perioada ce urmeaza. Din pacate pentru romanii .

Ludovic Orban: Nicusor Dan e singurul care poate bate candidatul PSD, iubeste Bucurestiul, are solutii si sustinerea celor mai serioase partide (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Capitalei, este singurul care poate invinge reprezentantul PSD, Gabriela Firea, si este singurul care are solutii.

Ludovic Orban, primele declaratii dupa esecul opozitiei: Motiunea este in afara cadrului constitutional. PSD nu a reusit sa isi aduca oamenii la vot (VIDEO)

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a oferit o prima reactie dupa ce sedinta Parlamentului privind dezbaterea si votarea motiunii de cenzura a fost anulata din lipsa de cvorum. in ceea ce ne priveste.

Ludovic Orban: Motiunea este consumata

Premierul Ludovic Orban declara ca motiunea de cenzura depusa de 206 parlamentari PSD este consumata si este in afara cadrului constitutional. El respinge acuzatiile lui Victor Ponta ca ar exista un blat PSD-PNL.

Ludovic Orban, primele declaratii dupa esecul opozitiei: Motiunea este in afara cadrului constitutional. PSD nu a reusit sa isi aduca oamenii la vot (VIDEO)

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a oferit o prima reactie dupa ce sedinta Parlamentului privind motiunea de cenzura a fost oprita din lipsa de cvorum. Adunity_100803 Principalele.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )