Libnet.ro
UNICEF

07:45

Ludovic Orban: Dupa ce a vrut sa lase Romania fara Guvern, PSD vrea sa lase Romania fara buget. Cer parlamentarilor sa fie responsabili si sa sustina rectificarea bugetara cum am hotarat-o (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Dupa ce a vrut sa lase Romania fara Guvern, PSD vrea sa lase Romania fara buget. Cer parlamentarilor sa fie responsabili si sa sustina rectificarea bugetara cum am hotarat-o (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban face apel la parlamentari sa sustina ordonanta de urgenta privind rectificarea bugetara in forma in care a fost stabilita de Guvern, pentru ca, spune prim-ministrul, orice. continuă pe B1

Ludovic Orban, nou atac la PSD: Vrea sa lase Romania fara buget

Aflat la sediul PNL, premierul Ludovic Orban a profitat de prezenta jurnalistilor pentru a aduce o serie de atacuri asupra Partidului Social Democrat, pe care l-a acuzat ca vrea sa lase Romania fara buget. Premierul s-a referit la intentia parlamentarilor PSD de a modifica proiectul rectificarii bugetare si de a majora procentul de crestere a pensiilor de la 20% la 40 %, asa cum prevedea proiectul, inainte de pandemie.

Ludovic Orban, dupa esecul PSD de la motiunea de cenzura: Vreau sa le multumesc celor din USR, PMP, UDMR si minoritatilor ca nu au participat la vot

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, dupa ce sedinta in care urma sa se dezbata motiunea de cenzura a fost inchisa din lipsa de cvorum ca ceea ce s-a intamplat este extrem de benefic pentru Romania. Premierul a multumit partidelor care au sustinut Guvernul si nu au participat la dezbatrea motiunii.

Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura: Nu participam la aceasta potiune de cianura ca parlamentari, dar ca Guvern va trebui sa fim prezenti (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, in debutul sedintei de Guvern de luni, ca membrii Executivului vor fi prezenti in Parlament, la dezbaterea si votul pe motiunea de cenzura, desi procedura, considera.

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca starea de alerta va fi prelungita din data de 15 septembrie (VIDEO)

Starea de alerta va fi prelungita din data de 15 septembrie. Anuntul a fost facut de premierul Romaniei, Ludovic Orban, care a mentionat ca va fi adoptata o Hotarare de Guvern in acest sens. Actul normativ va.

Orban, dupa esecul motiunii PSD: Ce s-a intamplat astazi e extrem de benefic pentru Romania

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, dupa ce motiunea de cenzura a PSD a esuat, ca ce s-a intamplat in Parlament este un lucru extrem de benefic pentru Romania. El a exclus, totodata, un blat intre liberali si social-democrati, asa cum a invocat Victor Ponta.

Ludovic Orban a facut anuntul pe care nu voiau sa-l auda romanii. Ce se intampla cu Starea de Alerta

Ludovic Orban vine un nou anunt pentru romani! Ce se va intampla cu Starea de Alerta? Romanii se temeau de aceasta noua decizie a oficialilor. Ludovic Orban, anunt despre Starea de Alerta Premierul Ludovic Orban a venit cu noi precizari despre starea in care vom regasi Romania in perioada ce urmeaza. Din pacate pentru romanii .

Ludovic Orban, aproape de o decizie majora. O demite din functie

Undeva pe la jumatatea lunii iulie, inceputul lunii august, Guvernul Orban, prin vocea Ministrului Educatiei, anunta ca se vor achizitiona numarul necesar de tablete pentru toti elevii din Romania, pentru a putea face orele online, odata cu inceperea anului scolar 2020-2021. Din pacate realitatea este cu totul alta. Ludovic Orban, aproape de o decizie majora .

Dana Budeanu, verdict politic pentru Ludovic Orban, in direct, la Antena 3: Seful la Romania

Mihai Gadea a provocat-o, marti, la Sinteza zilei, pe Dana Budeanu la un verdict in direct pentru premierul Ludovic Orban, avand ca punct de pornire doua fotografii care au devenit virale in aceasta perioada cu seful Guvernului.

Ludovic Orban, primele declaratii dupa esecul opozitiei: Motiunea este in afara cadrului constitutional. PSD nu a reusit sa isi aduca oamenii la vot (VIDEO)

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a oferit o prima reactie dupa ce sedinta Parlamentului privind motiunea de cenzura a fost oprita din lipsa de cvorum. Adunity_100803 Principalele.

Ludovic Orban, primele declaratii dupa esecul opozitiei: Motiunea este in afara cadrului constitutional. PSD nu a reusit sa isi aduca oamenii la vot (VIDEO)

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a oferit o prima reactie dupa ce sedinta Parlamentului privind dezbaterea si votarea motiunii de cenzura a fost anulata din lipsa de cvorum. in ceea ce ne priveste.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )