Libnet.ro
UNICEF

11:15

Ludovic Orban: Obiectivul nostru este sa depunem saptamana viitoare motiunea de cenzura

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ludovic Orban: Obiectivul nostru este sa depunem saptamana viitoare motiunea de cenzura

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat ieri ca obiectivul liberalilor este sa depuna saptamana viitoare motiunea de cenzura impotriva Guvernului. continuă pe Ziarul Bursa

Iancu il da in judecata pe Ludovic Orban

ACTUALIZARE 12:07: Iancu: ii dau o saptamana domnului Orban sa probeze ca eu sunt omul rusilor Deputatul PSD Iulian Iancu, presedintele Comisiei parlamentare privind activitatea ANRE, a sustinut, astazi, ca il va da in judecata pe liderul PNL, Ludovic Orban, daca acesta nu aduce, in decurs de o saptamana, dovezi care sa probeze acuzatiile potrivit carora Iancu ar fi un apropiat al Gazprom. ------- Iulian Iancu, presedintele Comisiei de Ancheta a Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei ANRE), a anuntat ieri ca il va actiona in judecata pe Ludovic Orban, presedintele PNL, care l-a acuzat public ca este omul Gazprom.

Iulian Iancu ii ameninta pe jurnalisti cu anchete si il va da in judecata pe Ludovic Orban, care l-a numit omul Gazprom. Reactia liderului PNL

Deputatul PSD Iulian Iancu a anuntat ieri ca il va da in judecata pe liderul PNL, Ludovic Orban, dupa ce acesta din urma a declarat ca Iancu este omul Gazprom. Mai mult, deputatul PSD, care in prezent conduce o comisie de ancheta pe piata energiei, a transmis catre publicatia Economica. net ca va cere ca sapte jurnalisti care i-au transmis in ultimul timp intrebari dubioase si insinuante sa raspunda in fata autoritatilor statului daca au primit finantare de la vreunul din cei chemati in fata comisiei de ancheta. in replica, Ludovic Orban, spune ca este solidar cu jurnalistii si va raspunde in curand cu toate argumentele necesare.

Ludovic Orban: Iulian Iancu e omul Gazprom, vrea sa torpileze proiectul BRUA

Presedintele PNL, Ludovic Orban, l-a acuzat pe deputatul PSD Iulian Iancu, cel care conduce Comisia pentru Industrii si servicii a Camerei Deputatilor, ca este omul Gazpro si ca incearca sa torpileze BRUA, un proiect esential pentru viitoarele exploatari de gaze naturale din Marea Neagra.

Iancu il da in judecata pe Ludovic Orban

Iulian Iancu, presedintele Comisiei de Ancheta a Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei ANRE), a anuntat astazi il va actiona in judecata pe Ludovic Orban, presedintele PNL, care l-a acuzat public ca este omul Gazprom.

Iulian Iancu, deputat PSD, il da in judecata pe Ludovic Orban ca urmare a acuzatiilor ca ar fi omul Gazprom in Parlamentul Romaniei

Iulian Iancu, presedintele Comisiei pentru Industrii si servicii din Camera Deputatilor, a anuntat, pe pagina sa de Facebook, ca-l va actiona in judecata pe liderul PNL, Ludovic Orban, dupa ce acesta a declarat, intr-o interventie la Adevarul Live, ca deputatul PSD face jocurile companiei rusesti Gazprom in Parlamentul Romaniei.

Modificarile la abuzul in serviciu, transate saptamana viitoare in comisia speciala condusa de Florin Iordache. Variantele de lucru - fie un prag minimal, fie redefinirea infractiunii in sensul obtinerii unui folos

Modificarile la infractiunea de abuz in serviciu din Codul Penal vor fi decise saptamana viitoare in comisia speciala pentru punerea in acord a legislatiei cu deciziile Curtii Constitutionale, a anuntat miercuri deputatul PSD Florin Iordache, fost ministru al Justitiei, cel care conduce aceasta comisie. Potrivit lui Iordache, se va decide daca infractiunea de abuz in serviciu va fi redefinita sau daca se va introduce un prag valoric minimal. Fie discutam despre un prag minimal, fie discutam de o redefinire a infractiunii, in sensul existentei unui folos obtinut de cel care a comis infractiunea, a precizat Iordache, mentionand in acest sens un studiu comparativ al Uniunii Nationale a Judecatorilor din Romania care a ajuns la aceasta concluzie.

Douazeci de state membre UE vor semna saptamana viitoare un pact de aparare comuna

La initiativa Frantei si Germaniei, dar si in contextul Brexitului, 20 de state membre ale Uniunii Europene UE) vor semna lunea viitoare la Bruxelles un pact de aparare menit finantarii si dezvoltarii infrastructurii militare comune, transmite Reuters online.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )