Libnet.ro
UNICEF

21:30

Ludovic Orban: Obiectivul nostru este legat de achizitia de echipamente de protectie

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban: Obiectivul nostru este legat de achizitia de echipamente de protectie

Premierul Ludovic Orban a declarat, in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Palatul Victoria, ca obiectivul Guvernului pentru perioada urmatoare este achizitia de echipamente de protectie, in contextul crizei de coronavirus. continuă pe Antena3

Orban: Obiectivul nostru, in 5-7 zile, este de a creste capacitatea de testare la peste 2.000 pe zi (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, intr-o conferinta depresa sustinuta la Palatul Victoria, ca obiectivul Guvernului este ca intr-un interval de 5-7 zile sa ridice capacitatea de testare pentru CO.

Ludovic Orban nu este infectat cu coronavirus! Premierul isi reia activitatea la Palatul Victoria

Premierul Ludovic Orban a primit rezultatul testului pentru noul coronavirus, acesta fiind unul negativ. Orban iese din izolare si isi reia activitatea la Palatul Victoria.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban, precizari despre noile restrictii impuse de autoritati. PRINCIPALELE DECLARATII ale premierului (VIDEO INTEGRAL)

Premierul Ludovic Orban a sustinut, marti seara, o conferinta de presa, la Palatul Victoria, in care a detaliat masurile care vor intra in vigoare in Romania incepand de miercuri. Este vorba de noi.

Premierul Ludovic Orban, conferinta de presa la ora 19.00, in direct pe B1 TV

Premierul Ludovic Orban va sustine marti, la ora 19. 00, o conferinta de presa la Palatul Victoria. Aceasta este prima conferinta a sefului Guvernului dupa ce acesta a fost testat negativ la infectia cu noul.

LIVE VIDEO Ludovic Orban a explicat ce interdictii au romanii. Culoar special la magazin pentru batrani. Am gasit stocuri zero

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, va sustine o conferinta de presa, de la ora 19. Este prima conferinta de presa organizata la Palatul Victoria, dupa ce seful Guvernului a iesit din autoizolare.

Rezultatul testului pentru coronavirus in cazul premierului Ludovic Orban, negativ

Rezultatul testului pentru coronavirus in cazul premierului Ludovic Orban este negativ, astfel ca se.

Rezultatul testului pentru coronavirus in cazul premierului Ludovic Orban, negativ

Rezultatul testului pentru coronavirus in cazul premierului Ludovic Orban este negativ, astfel ca seful Guvernului poate iesi din izolare pentru a-si relua activitatea la Palatul Victoria.

Ludovic Orban, negativ la testul pentru COVID-19. Premierul va iesi din carantina

Rezultatul testului pentru coronavirus in cazul premierului Ludovic Orban este negativ, astfel ca seful Guvernului poate iesi din izolare pentru a-si relua activitatea la Palatul Victoria. Negativa a iesit si testarea unor membri ai Guvernului.

Carantina totala in Romania. Ludovic Orban explica in ce fel se aplica

Dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat carantina totala incepand de maine, premierul Ludovic Orban a sustinut o conferinta de presa, in aceasta seara. Sunt primele declaratii pe care primul ministru le-a facut dupa iesirea din izolare, la Palatul Victoria. Ludovic Orban: Toate masurile au ca scop reducerea contaminarii cu acest virus Am finalizat .

Ludovic Orban: Romanii aflati in izolare sau in carantina vor fi monitorizati in permanenta printr-o aplicatie

Premierul Ludovic Orban a declarat, in cadrul unei conferinte de presa pe care a sustinut-o la Palatul Victoria, ca romanii izolati si cei aflati in carantina vor fi supravegheati electronic. Guvernul Romaniei si STS au dezvoltat o aplicatie care sa permita monitorizarea miscarilor acestora, a explicat Orban.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )