Libnet.ro
UNICEF

13:15

Premierul Ludovic Orban, conferinta de presa la ora 19.00, in direct pe B1 TV

B1 B1,
Premierul Ludovic Orban, conferinta de presa la ora 19.00, in direct pe B1 TV

Premierul Ludovic Orban va sustine marti, la ora 19. 00, o conferinta de presa la Palatul Victoria. Aceasta este prima conferinta a sefului Guvernului dupa ce acesta a fost testat negativ la infectia cu noul. continuă pe B1

Premierul Ludovic Orban, conferinta de presa la Palatul Victoria LIVE TEXT si VIDEO

Premierul Ludovic Orban va sustine o conferinta de presa la Palatul Victoria, de la ora 19.

Premierul Ludovic Orban: Pensionarii vor putea parasi locuinta intre anumite ore LIVE TEXT si VIDEO

Premierul Ludovic Orban a sustinut o conferinta de presa la Palatul Victoria. Orban a explicat ca pensionarilor nu le va fi interzisa iesirea de la domiciliu pe tot parcursul unei zile, ci va exista un interval orar in care se vor putea plimba si vor putea face cumparaturile.

Premierul Ludovic Orban: Pensionarii vor putea parasi locuinta intre anumite ore

Premierul Ludovic Orban a sustinut o conferinta de presa la Palatul Victoria. Orban a explicat ca pensionarilor nu le va fi interzisa iesirea de la domiciliu pe tot parcursul unei zile, ci va exista un interval orar in care se vor putea plimba si vor putea face cumparaturile.

Premierul Ludovic Orban isi face luni un nou test pentru coronavirus

Prim-ministrul Ludovic Orban va face luni dimineata al doilea test privind noul coronavirus COVID-19), urmand ca, in situatia in care rezultatul va fi negativ, sa-si incheie perioada de izolare de 14 zile.

LIVE VIDEO Ludovic Orban a explicat ce interdictii au romanii. Culoar special la magazin pentru batrani. Am gasit stocuri zero

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, va sustine o conferinta de presa, de la ora 19. Este prima conferinta de presa organizata la Palatul Victoria, dupa ce seful Guvernului a iesit din autoizolare.

VIDEO Carantina totala in Romania. Orban: Va exista un interval orar in care persoanele de peste 65 de ani se vor putea deplasa Armata va fi implicata in misiuni de paza, de patrulare si la frontiera

Premierul Ludovic Orban a sustinut ca restrictiile de circulatie in privinta persoaneor varstnice nu inseamna ca acestea vor avea interdictie totala de a iesi din casa, existand un interval orar in care acestea se pot deplasa. El a precizat ca toare masurile vor fi reglementate prin ordonanta militara nr. Iesirea publica a sefului Guvernului vine dupa o intalnire avuta la Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis care a anuntat, la final, ca incepand de miercuri Romania intra in carantina totala, iar persoanele peste 65 de ani trebuie sa stea in casa. Ludovic Orban: Suntem gata sa ne asumam plata unei parti din dobanzi la achitarea ratelor catre banci.

Carantina totala in Romania. Ludovic Orban explica in ce fel se aplica

Dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat carantina totala incepand de maine, premierul Ludovic Orban a sustinut o conferinta de presa, in aceasta seara. Sunt primele declaratii pe care primul ministru le-a facut dupa iesirea din izolare, la Palatul Victoria. Ludovic Orban: Toate masurile au ca scop reducerea contaminarii cu acest virus Am finalizat .

CORONAVIRUS |Ludovic Orban, precizari despre noile restrictii impuse de autoritati. PRINCIPALELE DECLARATII ale premierului (VIDEO INTEGRAL)

Premierul Ludovic Orban a sustinut, marti seara, o conferinta de presa, la Palatul Victoria, in care a detaliat masurile care vor intra in vigoare in Romania incepand de miercuri. Este vorba de noi.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: impreuna cu STS, punem la punct o aplicatie care sa ne permita monitorizarea miscarilor persoanelor aflate in izolare sau carantina (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a facut o precizari cu privire la modalitatea in care romanii plasati in izolare sau carantina vor fi monitorizati electronic. intr-o conferinta de presa sustinuta marti seara.

Ludovic Orban: Romanii aflati in izolare sau in carantina vor fi monitorizati in permanenta printr-o aplicatie

Premierul Ludovic Orban a declarat, in cadrul unei conferinte de presa pe care a sustinut-o la Palatul Victoria, ca romanii izolati si cei aflati in carantina vor fi supravegheati electronic. Guvernul Romaniei si STS au dezvoltat o aplicatie care sa permita monitorizarea miscarilor acestora, a explicat Orban.

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )