Libnet.ro
UNICEF

17:00

LUDOVIC ORBAN: Orice luna in care Guvernul Dancila ramane la putere creeaza riscuri si vulnerabilitati pentru Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Orice luna in care Guvernul Dancila ramane la putere creeaza riscuri si vulnerabilitati pentru Romania

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca PNL a pregatit un draft al motiunii de cenzura, dar documentul va fi discutat cu toate partidele pentru a afla conditiile pentru a sustine demersul. Orban spune ca motiunea de cenzura va fi depusa in momentul in care vor fi indeplinite conditiile pentru a cadea Guvernul. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban: Orice luna in care Guvernul Dancila ramane la putere creeaza riscuri si vulnerabilitati majore pentru Romania

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca PNL a pregatit un draft al motiunii de cenzura, dar documentul va fi discutat cu toate partidele pentru a afla conditiile pentru a sustine demersul. Orban spune ca motiunea de cenzura va fi depusa in momentul in care vor fi indeplinite conditiile pentru a cadea Guvernul.

Va darama PNL guvernul Dancila pana la prezidentiale? Ultimele mutari ale liberalilor. Ludovic Orban, invitat la interviurile HotNews.ro LIVE, marti, de la ora 13.00

Presedintele PNL, Ludovic Orban, este invitat la interviurile HotNews. ro LIVE, marti, de la ora 13. Care este strategia liberalilor, va pica Guvernul Dancila pana la alegerile prezidentiale, cu cine se va alia PNL, sunt doar cateva dintre intrebarile la care Ludovic Orban va raspunde. Cititorii HotNews. ro ii pot adresa intrebari invitatului folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului. Comentariile vor fi moderate, iar cele care contin injurii sau atacuri la persoana nu vor fi aprobate.

LUDOVIC ORBAN: Guvernul Dancila creeaza riscuri si vulnerabilitati pentru Romania

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca PNL a pregatit un draft al motiunii de cenzura, dar documentul va fi discutat cu toate partidele pentru a afla conditiile pentru a sustine demersul. Orban spune ca motiunea de cenzura va fi depusa in momentul in care vor fi indeplinite conditiile pentru a cadea Guvernul.

Cateva dintre masurile de guvernare propuse de PNL. Ludovic Orban: Suntem impotriva amnistiei fiscale date prin dos de Guvernul Dancila-Teodorovici (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, a anuntat, luni, ce masuri vor liberalii sa implementeze daca motiunea impotriva Guvernului Dancila trece, iar ei ajung la putere. Declaratia sa vine in contextul in care.

Ludovic Orban: PSD este un partid fara busola, ca un hipopotam fara cap. Cand va fi depusa motiunea de cenzura

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat luni seara, la B1 TV, ca opozitia va depune motiunea de cenzura dupa ce va exista certitudinea ca a fost strans numarul de semnaturi necesare pentru adoptarea acesteia, astfel incat Guvernul sa cada. Orban a explicat si el ca daca remanierea propusa de Viorica Dancila nu primeste votul Parlamentului, Guvernul nu pica, ci doar respectiva remaniere este respinsa.

Ludovic Orban anunta negocieri cu partidele in urmatoarele doua saptamani, pentru sustinerea motiunii de cenzura impotriva Guvernului

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat luni, dupa sedinta conducerii PNL, ca in urmatoarele doua saptamani va avea discutii cu liderii partidelor parlamentare pentru a obtine sustinere pentru motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila.

Ludovic Orban: Vom depune motiunea doar cand vom avea numarul de semnaturi necesare pentru ca ea sa treaca. Guvernul asta nu mai are nicio legitimitate (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca opozitia va depune o motiune de cenzura dupa ce va exista certitudinea ca a fost strans numarul de semnaturi.

Ludovic Orban: PSD nu a fost niciodata halul in care se gaseste astazi. E ca un hipopotam fara cap (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca daca ar iesi de la guvernare, PSD s-ar face praf si pulbere. intrebat de unde vine ambitia PSD de a.

Ludovic Orban: Ne punem intrebarea cu cine trebuie sa stam de vorba la ALDE daca presedintele partidului habar n-avea ca Melescanu este candidat la presedintia Senatului (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a comentat luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician, situatia din ALDE, in conditiile in care Teodor Melescanu, membru in partidul lui Tariceanu, a fost propus de Viorica D.

LUDOVIC ORBAN: Ma bucur ca m-am intalnit cu primarul ales al Chisinaului

Liderul PNL, Ludovic Orban, a organizat, sambata, cu ocazia Zilei Limbii Romane, o intrevedere cu Blocul ACUM, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )