Libnet.ro
UNICEF

16:45

LUDOVIC ORBAN: Ma bucur ca m-am intalnit cu primarul ales al Chisinaului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Ma bucur ca m-am intalnit cu primarul ales al Chisinaului

Liderul PNL, Ludovic Orban, a organizat, sambata, cu ocazia Zilei Limbii Romane, o intrevedere cu Blocul ACUM, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban s-a intalnit cu liderii blocului ACUM, la Chisinau

Liderul PNL, Ludovic Orban, s-a intalnit, cu liderii blocului ACUM la Chisinau, conform News.

LUDOVIC ORBAN: Viorica Dancila este complet rupta de realitatea societatii romanesti

Presedintele PNL, Ludovic Orban, spune ca premierul Viorica Dancila este complet rupta de realitatea societatii romanesti si ca este inconjurata de oameni care o impiedica sa vada adevarul. Orban a afirmat ca Dancila este produsul lui Dragnea, care probabil o considera un rebut.

LUDOVIC ORBAN: Vom incerca sa provocam alegeri anticipate

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, considera ca alegerile anticipate ar reprezenta cea mai buna solutie pentru Romania, dar a adaugat ca PNL este pregatit sa isi asume raspunderea guvernarii, chiar daca nu va fi posibila solutia anticipatelor.

Ludovic Orban pledeaza pentru alegeri anticipate

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat ca saptamana viitoare va avea discutii cu toate partidele, ma.

Ludovic Orban, dupa discursul premierului Dancila: E rupta complet de realitatea societatii romanesti

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a declarat ca Viorica Dancila ar fi rupta de realitatea societatii romanesti si incearca sa isi inventeze adversari, dupa ce prim-ministrul a .

Ludovic Orban: Mi-as dori un guvern in care sa nu fiu nevoit sa apelez la niste parteneri care au girat o buna perioada o guvernare care a facut rau Romaniei

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, sustine ca liberalii vor face toate demersurile pentru ca propunerea de remaniere a Guvernului sa nu treaca in Parlament. Acesta spune ca dupa motiunea de cenzura, daca guvernul cade, PNL va incerca sa provoace alegeri anticipate.

Ludovic Orban anunta urmatorul pas dupa motiunea de cenzura: PNL va incerca producerea alegerilor anticipate

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a dezvaluit miercuri seara, care va fi urmatorul pas pe care PNL il va face dupa motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila. El a precizat ca liberalii vor incerca.

Ludovic Orban anunta ca dupa motiunea de cenzura PNL va incerca producerea alegerilor anticipate

Ludovic Orban a declarat miercuri seara, la Digi 24, ca dupa motiunea de cenzura PNL va incerca sa provoace alegerile anticipate, indifirent daca va exista un guvern tranzitoriu sau nu, dupa caderea Cabinetului Dancila.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )