Libnet.ro
UNICEF

10:00

Ludovic Orban: Pensiile vor creste de la 1 ianuarie 2022 (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Pensiile vor creste de la 1 ianuarie 2022 (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, a anuntat ca pensiile vor fi majoratede la data de 1 ianuarie 2022. Totodata, liderul liberalilor a precizat ca recalcularea punctului de pensie se va derula intr-un ritm. continuă pe B1

Orban: Pensiile vor creste de la 1 ianuarie 2022

Pensiile vor creste de la 1 ianuarie 2022, a anuntat liderul PNL Ludovic Orban, la finalul sedintei Coalitiei, care a urmat celei in care liberalii au fost informati de premier despre buget si masurile pe care le are in vedere pentru reducerea cheltuielilor.

LUDOVIC ORBAN: Punctul de pensie va creste de la 1 ianuarie 2022

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat astazi ca punctul de pensie va creste de la 1 ianuarie 2022.

Pensiile nu se mai maresc anul acesta. Orban: Punctul de pensie va creste la 1 ianuarie 2022

Presedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban, a anuntat, luni, ca punctul de pensie va creste doar anul viitor, de la 1 ianuarie, sustinand ca majorarea din vara-toamna a adus deservicii.

Ludovic Orban anunta ca pensiile nu mai cresc in acest an. Fara vouchere de vacanta noi

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat luni ca punctul de pensie nu va mai creste in acest an, ci va fi majorat abia de la 1 ianuarie 2022.

Ludovic Orban: PNL si USR-PLUS sustin modificarea legii, astfel incat parlamentarii sa nu mai primeasca pensii speciale Pozitia UDMR (VIDEO)

Ludovic Orban, liderul PNL si presedintele Camerei Deputatilor, a declarat ca Guvernul si-a propus sa realizeze un proiect de Lege a pensiilor care va cuprinde si reglrmentari referitoare la pensiile speciale. Pe.

Cand creste punctul de pensie, de fapt. Ludovic Orban a facut anuntul momentului

Desi artizanul actualei crize economice, Ludovic Orban este cel care anunta data la care va creste punctul de pensie. Anuntul nu l-a facut nici noul premier, nici actualul ministrul al muncii. Criza economica a generat pierderi imense la buget, consecinta fiind imposibilitatea maririi pensiilor in 2021. Fostul premier, Ludovic Orban vorbeste de majorarea punctului de .

Ludovic Orban: Sporul de 30% acordat prefecturilor nu se va mai plati. Pentru restul sporurilor se va face o analiza si se va lua o decizie justa (VIDEO)

Ludovic Orban, liderul PNL si presedintele Camerei Deputatilor, a declarat ca bugetul pe acest an trebuie sa tina cont de tinta de deficit convenita si la nivel european - in jur de 7%, dar si de nevoia de in.

Ce se intampla cu bursele elevilor, de fapt. Ludovic Orban a facut anuntul zilei

Ludovic Orban a facut anuntul zilei. Ce se intampla cu bursele elevilor, de fapt si cum vor fi finantate ele din bugetele locale. Care este suma minima acordata elevilor. Presedintele Camerei Deputatilor a facut anuntul pe care toti romanii il asteptau. Ce se intampla cu bursele elevilor, de fapt Vesti bune pentru elevii romani. Ludovic .

Ludovic Orban, anunt oficial: Nu se emit noi vouchere de vacanta

Ludovic Orban a anuntat, luni, ca nu vor fi emise noi vouchere de vacanta. Si asta pentru ca sunt valabile, in continuare, cele acordate anterior.

Ludovic Orban: in cazul in care un prefect nu aplica programul de guvernare va fi schimbat. Ce sanse mai are Traian Berbeceanu sa ramana prefectul Capitalei

Presedintele PNL a declarat luni ca liberalii au validat rezultatul negocierilor privind impartirea posturilorde prefect si de subprefect. De asemenea, Ludovic Orban a precizat ca prefectii care nu vor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )