Libnet.ro
UNICEF

01:05

LUDOVIC ORBAN: Punctul de pensie va creste de la 1 ianuarie 2022

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Punctul de pensie va creste de la 1 ianuarie 2022

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat astazi ca punctul de pensie va creste de la 1 ianuarie 2022. continuă pe Ziarul Bursa

Pensiile nu se mai maresc anul acesta. Orban: Punctul de pensie va creste la 1 ianuarie 2022

Presedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban, a anuntat, luni, ca punctul de pensie va creste doar anul viitor, de la 1 ianuarie, sustinand ca majorarea din vara-toamna a adus deservicii.

Ludovic Orban: Pensiile vor creste de la 1 ianuarie 2022 (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, a anuntat ca pensiile vor fi majoratede la data de 1 ianuarie 2022. Totodata, liderul liberalilor a precizat ca recalcularea punctului de pensie se va derula intr-un ritm.

Orban: Pensiile vor creste de la 1 ianuarie 2022

Pensiile vor creste de la 1 ianuarie 2022, a anuntat liderul PNL Ludovic Orban, la finalul sedintei Coalitiei, care a urmat celei in care liberalii au fost informati de premier despre buget si masurile pe care le are in vedere pentru reducerea cheltuielilor.

Ludovic Orban anunta ca pensiile nu mai cresc in acest an. Fara vouchere de vacanta noi

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat luni ca punctul de pensie nu va mai creste in acest an, ci va fi majorat abia de la 1 ianuarie 2022.

Cand creste punctul de pensie, de fapt. Ludovic Orban a facut anuntul momentului

Desi artizanul actualei crize economice, Ludovic Orban este cel care anunta data la care va creste punctul de pensie. Anuntul nu l-a facut nici noul premier, nici actualul ministrul al muncii. Criza economica a generat pierderi imense la buget, consecinta fiind imposibilitatea maririi pensiilor in 2021. Fostul premier, Ludovic Orban vorbeste de majorarea punctului de .

Ce se intampla cu bursele elevilor, de fapt. Ludovic Orban a facut anuntul zilei

Ludovic Orban a facut anuntul zilei. Ce se intampla cu bursele elevilor, de fapt si cum vor fi finantate ele din bugetele locale. Care este suma minima acordata elevilor. Presedintele Camerei Deputatilor a facut anuntul pe care toti romanii il asteptau. Ce se intampla cu bursele elevilor, de fapt Vesti bune pentru elevii romani. Ludovic .

Ludovic Orban, intrebat despre nemultumirile liberalilor fata de unii ministri USR-PLUS: Daca premierul comunica un punct de vedere, orice ministru trebuie sa il respecte, caci premierul conduce Guvernul

Ludovic Orban, liderul PNL si presedintele Camerei Deputatilor, a declarat ca odata ce s-a luat o decizie, toti ministrii trebuie sa respecte decizia si ca daca premierul comunica un punct de.

Ludovic Orban: PNL si USR-PLUS sustin modificarea legii, astfel incat parlamentarii sa nu mai primeasca pensii speciale Pozitia UDMR (VIDEO)

Ludovic Orban, liderul PNL si presedintele Camerei Deputatilor, a declarat ca Guvernul si-a propus sa realizeze un proiect de Lege a pensiilor care va cuprinde si reglrmentari referitoare la pensiile speciale. Pe.

Ludovic Orban: in cazul in care un prefect nu aplica programul de guvernare va fi schimbat. Ce sanse mai are Traian Berbeceanu sa ramana prefectul Capitalei

Presedintele PNL a declarat luni ca liberalii au validat rezultatul negocierilor privind impartirea posturilorde prefect si de subprefect. De asemenea, Ludovic Orban a precizat ca prefectii care nu vor.

Ludovic Orban: Sporul de 30% acordat prefecturilor nu se va mai plati. Pentru restul sporurilor se va face o analiza si se va lua o decizie justa (VIDEO)

Ludovic Orban, liderul PNL si presedintele Camerei Deputatilor, a declarat ca bugetul pe acest an trebuie sa tina cont de tinta de deficit convenita si la nivel european - in jur de 7%, dar si de nevoia de in.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )