Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ludovic Orban: Nu se permite scoaterea pe piata a unui vaccin anti-COVID-19 daca el genereaza victime. Nu exista o astfel de situatie!

B1 B1,
Ludovic Orban: Nu se permite scoaterea pe piata a unui vaccin anti-COVID-19 daca el genereaza victime. Nu exista o astfel de situatie!

Premierul Ludovic Orban a declarat ca, la nivelul Uniunii Europene, achizitia de vaccinuri anticoronavirus o face Comisia Europeana, iar repartizarea dozelor se face proportional cu populatiile statelor. Seful. continuă pe B1

Ludovic Orban: Economia Romaniei nu-si poate permite inca un lockdown. Carantina totala ar pune in pericol trendul de crestere pe care il avem cert

Premierul Ludovic Orban a declarat ca Romania nu-si mai poate permite, din punct de vedere economic, inca un lockdown. O noua carantina totala, a precizat prim-ministrul, va determina o noua scadere economica.

Ludovic Orban: Nu vor scadea salariile si pensiile, dar in institutii trebuie sa scapam de unii care nu-si fac treaba

Premierul Ludovic Orban a declarat ca nu se pune problema taierii pensiilor si salariilor. in schimb, este posibila o majorare a lor, asta daca evolutia economiei o va permite. Pe de alta parte, seful.

Ludovic Orban: Masurile anti-COVID-19 au avut efect - Am oprit trendul de crestere Ideea ca intram in lockdown dupa 6 decembrie, o minciuna gogonata a adversarilor politici

Premierul Ludovic Orban a declarat ca adversarii politici ai PNL au lansat zvonul ca Romania va intra in lockdown, deci in carantina totala, dupa alegerile parlamentare din 6 decembrie. Orban a insistat ca.

LUDOVIC ORBAN: PSD sa stea in afara puterii

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat, intr-un interviu acordat AGERPRES, ca in democratie premierul este dat de partidul care castiga, afirmand ca PSD este singura formatiune cu care liberalii au decis clar sa nu negocieze dupa alegerile parlamentare din 6 decembrie.

LUDOVIC ORBAN: Pensiile speciale pentru primari si alti alesi locali vor fi din nou amanate

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat, intr-un interviu acordat Agerpres, ca intentioneaza sa emita un act normativ prin care prevederea din Codul administrativ referitoare la acordarea pensiilor speciale primarilor, vicepresedintilor, presedintilor si vicepresedintilor de consilii judetene sa fie din nou amanata, aratand ca acest lucru ar putea fi facut prin legea bugetului de stat pe anul viitor.

LUDOVIC ORBAN: Gazul romanesc trebuie sa ajunga in casele romanilor pentru cresterea calitatii vietii

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca gazul metan trebuie sa ajunga in cat mai multe din casele romanilor si sa conduca astfel la o crestere a calitatii vietii acestora, in acest sens Guvernul alocand peste un miliard de euro pentru infiintarea de retele de distributie a gazelor in localitatile care nu beneficiaza inca de aceste facilitati.

LUDOVIC ORBAN: Finalizarea gazoductului BRUA, o investitie extrem de importanta pentru Romania si Europa

Finalizarea gazoductului BRUA reprezinta o investitie extrem de importanta pentru Romania si pentru Europa, permitand astfel diversificarea surselor de aprovizionare cu gaz natural ale Uniunii Europene, a declarat astazi, premierul Ludovic Orban, prezent in localitatea Jupa din judetul Caras-Severin, cu prilejul incheierii lucrarilor la prima faza a acestui proiect de investitii.

LUDOVIC ORBAN, DE ZIUA BUCOVINEI: Responsabilitatea noastra este sa-i asiguram un nivel de dezvoltare in pas cu prezentul

Premierul Ludovic Orban transmite, astazi, un mesaj de Ziua Bucovinei si subliniaza responsabilitatea de a asigura acestei regiuni un nivel de dezvoltare in pas cu prezentul.

LUDOVIC ORBAN: Trebuie sa refacem acest invatamant tehnic si profesional, meseria e bratara de aur

Premierul Ludovic Orban a afirmat, cu ocazia unei vizite de lucru efectuate vineri in Dambovita, ca trebuie sa fie refacut invatamantul tehnic si profesional, deoarece meseria e bratara de aur, transmite News. ro.

LUDOVIC ORBAN: Posibilii parteneri ai PNL sunt USR, PMP, UDMR

USR, PMP si UDMR sunt posibilii parteneri ai PNL pentru formarea unei majoritati parlamentare dupa alegerile din 6 decembrie, insa abia dupa aflarea rezultatelor se va sti care sunt posibilitatile, a declarat premierul Ludovic Orban, presedintele PNL, joi seara la B1TV, precizand ca liberalii exclud din start orice fel de colaborare cu PSD, scrie News.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )