Libnet.ro
UNICEF

12:45

LUDOVIC ORBAN: PNL nu are nimic de discutat cu PSD

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: PNL nu are nimic de discutat cu PSD

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca este o minciuna gogonata afirmatia ca PNL ar fi facut o intelegere cu PSD pentru ca motiunea de cenzura sa treaca, iar Guvernul sa ramana interimar pana la alegerile anticipate. PNL nu are nimic de discutat cu PSD, a subliniat Premierul. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban neaga zvonurile privind o intelegere cu PSD pentru alegeri anticipate in 21 iunie: O minciuna gogonata

Premierul Ludovic Orban a calificat luni drept minciuni gogonate informatiile pe surse potrivit carora ar fi ajuns la o intelegere cu Marcel Ciolacu pentru alegeri anticipate in data de 21 iunie, concomitent cu alegerile locale.

Orban sustine ca PNL nu ii va primi in partid pentru a candida la locale pe primarii care acum sunt in PSD (VIDEO)

Ludovic Orban da asigurari ca primarii care acum suntla PSD nu vor fi primiti sa candideze la viitoarele alegeri din partea PNL. Biroul Politic National a adoptat doua decizii in unanimitate. Prima.

LUDOVIC ORBAN: Sunt foarte multumit de activitatea ministrilor

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca este foarte multumit de activitatea ministrilor si ca acestia sunt oameni corecti, cinstiti si muncitori.

LUDOVIC ORBAN: Ne pare rau ca Marea Britanie paraseste UE

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca regreta decizia Marii Britanii de a parasii Uniunea Europeana dar ca obiectivul fundamental al tarii noastre este apararea drepturilor cetatenilor romani, el subliniind implicarea in negocierile privind acordurile post-Brexit referitoare la relatia intre Regatul Unit si UE.

Ludovic Orban: Muncesc 16 ore pe zi sa repar nenorocirile lasate de PSD

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica, la Consiliul National al PNL, ca imaginea Romaniei s-a schimbat la nivel european de cand PNL e la guvernare.

Ludovic Orban afirma ca vin vremuri grele pentru PNL, care are o guvernare dificila

Premierul Ludovic Orban le-a transmis duminica liberalilor ca noua sesiune parlamentara va aduce o s.

LUDOVIC ORBAN: Nu ma las judecat de actuala majoritate din Parlament

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica, in cadrul Consiliului National al PNL, ca nu stie ce se va intampla in Parlament, dar ca nu se lasa judecat de actuala majoritate parlamentara despre care spune ca nu are nicio legatura cu interesul Romaniei.

Ludovic Orban: Cu 22% in Parlament e foarte greu sa guvernezi Romania. Nu stiu ce se va intampla, dar nu ma las judecat de actuala majoritate care nu are nicio legatura cu interesul tarii (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica, in cadrul Consiliul National al PNL, ca liberalilor le este greu sa guverneze Romania cu 22% in Parlament si cu spijinul unor grupuri politice.

Ludovic Orban, dezlantuit: Romania e tinuta captiva de tot felul de baroni rosii. Muncim 14-16 ore pe zi pentru a gasi solutii la problemele lasate de astia

Premierul Ludovic Orban a lansat un atac dur la adresa PSD, formatiune despre care a afirmat ca in continuare controleaza administratia din teritoriu. LIberalul a afirmat ca e greu pentru Guvernul sau sa-si faca treaba cand are o sustinere de doar 21% in Parlament.

Ciolacu, despre existenta unei intelegeri intre el si Ludovic Orban cu privire la alegeri: Noi vrem sa scapam de el. Orban e o catastrofa

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a negat, luni seara, ca ar exista o intelegere intre el si premierul Ludovic Orban, astfel incat alegerea primarilor sa se faca intr-un singur tur, dar sa existe alegeri anticipate, in iunie. Este o tema falsa, spune Ciolacu, precizand ca PSD vrea sa scape de Ludovic Orban care este o catastrofa.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )