Libnet.ro
UNICEF

14:15

Ludovic Orban (PNL): Motiunea de cenzura intra in linie dreapta. Mi-am propus ca obiectiv sa strangem toate semnaturile in cursul acestei saptamani (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban (PNL): Motiunea de cenzura intra in linie dreapta. Mi-am propus ca obiectiv sa strangem toate semnaturile in cursul acestei saptamani (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, a anuntat, luni, ca toate semnaturile pentru motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila vor fi stranse in aceasta saptamana, urmand ca in acest interval de timp s. continuă pe B1

Ludovic Orban (PNL): O somez pe Viorica Dancila sa retraga candidatura Rovanei Plumb pentru postul de comisar european. Va fi respinsa, dar rusinea inca poate fi evitata (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, i-a cerut, luni, premierului Viorica Dancila sa retraga candidatura Rovanei Plumb pentru postul de comisar european pe Transporturi, in conditiile in care nu are sasa sa.

Surse: Motiunea de cenzura intra pe ultima suta de metri. Va fi depusa luni la Parlament. Orban: Estimez 18-19 voturi de la ALDE

Liderul PNL Ludovic Orban le-a transmis liberalilor ca motiunea de cenzura va fi depusa luni, 30 septembrie. Calin Popescu Tariceanu i-a primis 22 de voturi de la ALDE, insa Orban se bazeaza pe 18-19, sustin surse din conducerea PNL pentru Adevarul. Fara voturile ALDE, motiunea nu trece.

LUDOVIC ORBAN, LA CRAIOVA: Putem castiga alegerile prezidentiale in toate judetele din Oltenia

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat sambata, la Adunarea Regionala a organizatiilor PNL Sud-Vest Oltenia, ca liberalii pot castiga alegerile in toate judetele din Oltenia, spunandu-le membrilor de partid ca acest lucru sta in puterea muncii fiecaruia.

Ludovic Orban: Pe cine a dat PSD din Oltenia? Pe Nicolicea, Olguta, Duicu, Fifor, Valcov si lunga lista a otrepelor

Liderul PNL, Ludovic Orban, a afirmat, sambata, la reuniunea liberalilor de la Craiova, ca PSD a dat din Oltenia pe Eugen Nicolicea, Olguta Vasilescu, Adrian Duicu, Mihai Fifor, Darius Valcov si lunga lista a otrepelor, care au fost ridicate de PSD pe spinarea minciunilor si nenorocirilor.

UPDATE Motiunea de cenzura ar putea fi depusa pe 30 septembrie. Orban: Obiectivul nostru este sa depasim cifra de 233 de semnaturi.. ALDE a anuntat ca a semnat motiunea

Motiunea de cenzura initiata de PNL ar putea fi depusa la inceputul saptamanii viitoare, pe 30 septembrie, potrivit unor surse politice. Presedintele PNL, Ludovic Orban, a evitat sa dea un termen, precizand insa ca documentul va fi depus la Parlament cat mai curand posibil si ca obiectivul liberalilor este acela de a strange peste 233 de semnaturi care sa asigure astfel debarcarea Cabinetului Dancila.

Orban incearca sa evite tradarile la motiunea de cenzura: Cei mai multi parteneri sunt de acord sa fie un vot la vedere, astfel incat sa nu fie niciun dubiu

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca motiunea de cenzura va fi depusa cat de curand, dar ca nu poate avansa o data, pentru ca trebuie consultate toate cele sase formatiuni care o sustin. Orban a mai spus ca opozitia ar putea vota la vedere la motiunea de cenzura.

Gabriela Firea: Lucrarile la Pasajul suprateran Doamna Ghica intra in linie dreapta

Primarul General, Gabriela Firea, a semnat autorizatia de construire pentru lucrarile la Pasajul suprateran Doamna Ghica. Urmeazadevierea si modernizarea tuturor retelelor edilitare din zona - apa,.

GABRIELA FIREA: Lucrarile la Pasajul suprateran Doamna Ghica intra in linie dreapta

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a semnat autorizatia de construire pentru lucrarile la Pasajul suprateran Doamna Ghica. Proiectul prevede devierea si modernizarea tuturor retelelor edilitare din zona - apa, canalizare, gaze naturale, termoficare, electrice, iluminat public, telecomunicatii si sistematizarea drumurilor, transmite un comunicat remis Redactiei noastre.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2413 seconds )