Libnet.ro
UNICEF

16:15

Ludovic Orban (PNL): O somez pe Viorica Dancila sa retraga candidatura Rovanei Plumb pentru postul de comisar european. Va fi respinsa, dar rusinea inca poate fi evitata (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban (PNL): O somez pe Viorica Dancila sa retraga candidatura Rovanei Plumb pentru postul de comisar european. Va fi respinsa, dar rusinea inca poate fi evitata (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, i-a cerut, luni, premierului Viorica Dancila sa retraga candidatura Rovanei Plumb pentru postul de comisar european pe Transporturi, in conditiile in care nu are sasa sa. continuă pe B1

Ludovic Orban (PNL): Motiunea de cenzura intra in linie dreapta. Mi-am propus ca obiectiv sa strangem toate semnaturile in cursul acestei saptamani (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, a anuntat, luni, ca toate semnaturile pentru motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila vor fi stranse in aceasta saptamana, urmand ca in acest interval de timp s.

Orban o someaza pe Dancila sa retraga candidatul pentru functia de comisar european: inca poate fi evitata rusinea

Presedintele PNL, Ludovic Orban, ii cere premierului Viorica Dancila sa retraga candidatul pentu functia de comisar european, intrucat nu are sanse sa treaca de votul comisiei de spcialitate. Suntem in ceasul al 12-lea, inca poate fi evitata rusinea ca un candidat roman pentru functia de comisar european sa fie respins de Parlamentul European, afirma Orban.

Orban o someaza pe Dancila sa retraga candidatul pentru functia de comisar european

Presedintele PNL, Ludovic Orban, ii cere premierului Viorica Dancila sa retraga candidatul pentu functia de comisar european, intrucat nu are sanse sa treaca de votul comisiei de spcialitate.

Siegfried Muresan (PNL): Daca ar veni un premier in Romania si ar fi primit cum a fost Viorica Dancila in SUA, ne-am da cu totii seama ca este o problema cu acel prim-ministru

Eurodeputatul PNL Siegfried Muresan a afirmat, luni dimineata, ca Viorica Dancila nu a fost primita de nicio figura relevanta din politica americana, in conditiile in care premierul si-a inceput duminica.

LUDOVIC ORBAN, LA CRAIOVA: Putem castiga alegerile prezidentiale in toate judetele din Oltenia

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat sambata, la Adunarea Regionala a organizatiilor PNL Sud-Vest Oltenia, ca liberalii pot castiga alegerile in toate judetele din Oltenia, spunandu-le membrilor de partid ca acest lucru sta in puterea muncii fiecaruia.

Viorica Dancila, ironizata de Siegfried Muresan pentru vizita in SUA: E ca si cum in Romania ar veni in vizita premierul unei alte tari si nu ar fi primit nici macar de primarul din Voluntari

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan o ironizeaza pe Viorica Dancila pentru vizita in SUA, spunand ca aceasta a aterizat la New York, dar a trebuit sa mearga in statul New Jersey, invecinat, pentru a o primi cineva. El afirma ca este ca si cum in Romania ar veni in vizita prim-ministrul unei alte tari si nu ar fi primit nici de presedinte, nici de premier, nici de primarul general al capitalei, nici de prefect, nici macar de primarul orasului Voluntari, cel mai mare oras din judetul Ilfov, ci doar de primarul din Pantelimon, al doilea oras ca populatie din Ilfov.

Rares Bogdan, catre Viorica Dancila: Duceti tara in groapa si vorbiti de bunastare?

Prim-vecepresedintele PNL, Rares Bogdan, a lansat critici dure la adresa premierului Viorica Dancila in contextul in care Romania a inregistrat o noua statistica negativa: doua miliarde de euro este.

Ludovic Orban: Pe cine a dat PSD din Oltenia? Pe Nicolicea, Olguta, Duicu, Fifor, Valcov si lunga lista a otrepelor

Liderul PNL, Ludovic Orban, a afirmat, sambata, la reuniunea liberalilor de la Craiova, ca PSD a dat din Oltenia pe Eugen Nicolicea, Olguta Vasilescu, Adrian Duicu, Mihai Fifor, Darius Valcov si lunga lista a otrepelor, care au fost ridicate de PSD pe spinarea minciunilor si nenorocirilor.

Viorica Dancila a discutat cu primarul Jersey City despre deschiderea unei linii aeriene directe cu Bucurestiul

Premierul Viorica Dancila a avut luni o intrevedere cu primarul orasului Jersey City, Steven Fulop, cu ocazia vizitei in SUA. Viorica Dancila i-a oferit primarului Fulop drapelul Romaniei si i-a vorbit despre oportunitatile economice din domenii precum energie, infrastructura, economia digitala, agroturism si sanatate, potrivit biroului de presa al Guvernului.

Digi24: Viorica Dancila si-a aranjat un interviu la New York Times. Cotidianul american a scris chiar ieri despre haosul politic din Romania

Premierul Viorica Dancila a plecat duminica, pentru o saptamana, in Statele Unite ale Americii, unde va avea mai multe intalniri cu oficiali americani, dintre care cea mai importanta va fi intrevederea cu vicepresedintele SUA, Mike Pence. Conform programului, Viorica Dancila va da vineri un interviu pentru New York Times si pentru Wall Street Journal. Duminica, cotidianul american NY Times a publicat un material in care remarca haosul politic de la Bucuresti si abordeaza subiectul coruptiei si al accederii in Spatiul Schengen.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )