Libnet.ro
UNICEF

01:05

LUDOVIC ORBAN: PNL il sustine pe Isarescu pentru functia de guvernator al BNR

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: PNL il sustine pe Isarescu pentru functia de guvernator al BNR

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat astazi ca liberalii il sustin pe Mugur Isarescu pentru functia de guvernator al BNR. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban: PNL il sustine pe Mugur Isarescu pentru functia de guvernator al BNR

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat marti ca liberalii il sustin pe Mugur Isarescu pentru functia de guvernator al BNR, scrie Agerpres.

PNL anunta ca il sustine pe Isarescu pentru un nou mandat de guvernator BNR. Orban: Decizia a fost luata in unanimitate

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat marti ca liberalii il sustin pe Mugur Isarescu pentru functia de guvernator al Bancii Nationale, transmite Agerpres.

PNL, anunt important pentru Mugur Isarescu. Orban: Liberalii il sustin in functia de guvernator (VIDEO)

PNL il sustine pe Mugur Isarescu la un nou mandat de sef al BNR, anunta, marti, Ludovic Orban. in ceea ce priveste BNR, Biroul Executiv National a decis in unanimitate sustinerea pentru functia de.

Surse: Sedinta cu scandal in PNL. Ludovic Orban l-a sfidat pe Rares Bogdan. Pe cine a propus pentru sefia PNL Bucuresti

Liderul PNL Ludovic Orban a propus-o, marti, pe Violeta Alexandru, fost ministru pentru Dialog social in Guvernul Ciolos, pentru a prelua functia de presedinte al PNL Bucuresti, sustin surse politice pentru Adevarul.

Orban (PNL): Guvernul Dancila a adoptat prin OUG un Cod administrativ cu dedicatie pentru baronii PSD. Functia publica este politizata intr-o maniera total inaccetabila

Ludovic Orban, presedintele PNL, considera ca adoptarea prin Ordonanta de Urgenta a Codului administrativ este dedicata baronilor PSD si reprezinta un jaf national, motiv pentru care liberalii vor.

LUDOVIC ORBAN: BEx al PNL a adoptat proiectul de revizuire a Constitutiei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, astazi, ca Biroul Executiv al liberalilor a adoptat proiectul de revizuire a Constitutiei, printre prevederi numarandu-se si interdictia pentru persoanele condamnate de a candida la parlamentare si europarlamentare.

Ludovic Orban: Violeta Alexandru - omul potrivit sa produca o schimbare la fata a PNL in Bucuresti

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat, marti, ca Biroul Executiv al liberalilor a decis, la propunerea sa, desemnarea Violetei Alexandru presedinte interimar al PNL Bucuresti, aratand ca este omul.

Violeta Alexandru, propusa de Ludovic Orban sefa la PNL Bucuresti. Ce spune Rares Bogdan

Ludovic Orban a propus, in sedinta conducerii liberalilor de azi, ca Violeta Alexandru sa preia conducerea PNL Bucuresti.

Ludovic Orban, despre participarea lui Rares Bogdan la emisiunea lui Mihai Gadea: Toti membrii PNL au respectat aceasta decizie (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, marti, ca participarea lui Rares bogdan la emisiunea lui Mihai Gadea de la Antena 3 a fost o neintelegere. Exista o decizie a Biroului Executiv care a fost.

PSD il sustine pe Marian Neacsu de la Pro Romania pentru functia de vicepresedinte al arbitrului pietei Energiei

Plecat la Pro Romania dupa ce a fost exclus din PSD anul trecut, Marian Neacsu este sustinut acum de social-democrati pentru functia de vicepresedinte al ANRE. Decizia le-a fost anuntata pesedistilor de Marcel Ciolacu, nefiind insa primita cu mare entuziasm de toti parlamentarii partidului.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )