Libnet.ro
UNICEF

20:30

Ludovic Orban: PNL vrea Guvern de centru dreapta, cu premier Florin Citu

România Liberă România Liberă,
Ludovic Orban: PNL vrea Guvern de centru dreapta, cu premier Florin Citu

Delegatia PNL i-a transmis sefului statului ca partidul il propune pe Florin Citu ca premier si ca i. continuă pe România Liberă

Ludovic Orban: Nu suntem de acord cu nicio participare la guvernare a PSD Deschiderea noastra de a continua negocierile cu USR-PLUS e aceeasi Mandatul dat de BPN prevede ca sefia Camerei Deputatilor sa revina presedintelui PNL (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, a sustinut o conferinta de presa dupa discutia purtata de liberali cu seful statului, in marja consultarilor desfasurate luni la Cotroceni, si a precizat ca i-a prezentat.

LIVE TEXT: Klaus Iohannis - consultari cu partidele pentru guvernare. Barna: Suntem optimisti ca exista o sansa reala pentru o majoritate de centru-dreapta

ACTUALIZARE - 17:38 - Hunor: N-ar trebui sa trecem in 2021 cu guvernul interimar; nu sustinem un tehnocrat --- *ACTUALIZARE - 17:17 - Hunor, despre traseismul politic: Daca nu se poate interzice prin lege, ar trebui sa amendam Constitutia --- *ACTUALIZARE - 16:48 - Presedintele Klaus Iohannis sustine o declaratie de presa la ora 18:00 --- *ACTUALIZARE - 16:47 - Sosoaca AUR): Mi s-a spus ca nu pot sa intru fara masca - am aratat adeverinta --- *ACTUALIZARE - 16:31 - Hunor: Un guvern de uniune nationala nu este o solutie potrivita in acest moment --- *ACTUALIZARE - 16:15 - Hunor: Cea mai buna formula este o coalitie PNL - USR PLUS - UDMR --- *ACTUALIZARE 16:04 - Au inceput discutiile presedintelui Iohannis cu reprezentantii minoritatilor nationale --- *ACTUALIZARE 15:15 - Au inceput discutiile presedintelui Iohannis cu delegatia UDMR --- *ACTUALIZARE 15:10 - Simion: Am hotarat sa propunem tarii un nume de prim-ministru, domnul Calin Georgescu --- *ACTUALIZARE 14:45 - Barna: Suntem optimisti ca exista o sansa reala pentru o majoritate de centru-dreapta --- *ACTUALIZARE 13:30 - Ludovic Orban: PNL ramane dedicat obiectivului de a forma un guvern de centru-dreapta --- *ACTUALIZARE 13:00 - Consultarile cu reprezentantii USR PLUS au inceput --- *ACTUALIZARE 12:30 - Discutiile cu reprezentantii PNL s-au incheiat --- *ACTUALIZARE 12:20 - Ciolacu: Am mentionat ca nu ne permitem o majoritate fragila in Parlament si consideram ca un guvern de uniune nationala, care sa includa si PNL, e cea mai buna solutie pentru Romania. --- *ACTUALIZARE 12:00 - Reprezentantii PNL discuta cu Klaus Iohannis --- *ACTUALIZARE 11:25 - Discutiile cu delegatia PSD s-au incheiat dupa 20 de minute. --- *ACTUALIZARE 11:00 - Discutiile cu reprezentantii PSD au inceput --- Consultarile presedintelui Klaus Iohannis cu partidele pentru desemnarea noului premier dupa alegeri incep la ora 11. 00, cand primii intrati la discutii vor fi reprezentantii PSD, care merg cu propunerea Alexandru Rafila premier si guvern de uniune nationala.

Ludovic Orban, dupa discutiile de la Cotroceni: Nu acceptam guvernare alaturi de PSD

Ludovic Orban a declarat, imediat dupa discutiile cu presedintele Klaus Iohannis de la Cotroceni, ca Partidul National Liberal este gata sa formeze un guvern de centru-dreapta, cu posibili parteneri USR PLUS si UDMR.

De ce Ludovic Orban si Dan Barna trag cu dintii de sefia Camerei Deputatilor

Negocierile dintre PNL, USR PLUS si UDMR pentru formarea noului guvern s-au blocat chiar din prima zi. Motivul: sefia Camerei Deputatilor, ravnita atat de Ludovic Orban PNL), cat si de Dan Barna USR). De ce e o miza atat de importanta?.

Surse: Ludovic Orban va avea o intalnire marti cu presedintele Klaus Iohannis

Liderul PNL Ludovic Orban va avea o intrevedere marti cu presedintele Klaus Iohannis, dupa ce seful statului nu a anuntat desemnarea unui premier, la finalul consultarilor de luni, ci ca va avea loc o a doua runda de consultari cu partidele parlamentare, au declarat surse politice, pentru News. ro.

Ion Cristoiu: 7 motive pentru care Iohannis sa il puna din nou premier pe Ludovic Orban

Ion Cristoiu a prezentat sapte motive pentru care presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa il desemneze in functia de premier pe Ludovic Orban.

intelegerea secreta dintre Ludovic Orban si Dan Barna. Ce se intampla acum intre PNL si USR-Plus

Cu doar cateva ore inainte de sedinta cu Klaus Iohannis, partidele PNL si USR-PLUS au dorit sa gaseasca o solutie pentru deblocarea negocierilor in ceea ce priveste urmatorul presedinte al Camerei Deputatilor. A fost facut o intelegere secreta intre Ludovic Orban si Dan Barna. Ce intelegere au facut Ludovic Orban si Dan Barna Luni, 14 .

Alexandru Rafila: Domnul Ludovic Orban a dat garantii pe care nimeni nu poate sa le dea. Eu n-as putea sa spun ca situatia e roz si ca nu as face lockdown

Alexandru Rafila, deputat-ales si propunerea PSD pentru functia de prim-ministru, l-a criticat pe fostul premier liberal, Ludovic Orban, deoarece in campania electorala a dat asigurari ca Romania nu va intra in.

Ciolacu: Ludovic Orban si Dan Barna, doi looseri care vor sa obtina sefia de la Camera ca sa se salveze in interiorul partidului

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca adevarata miza a negocierilor dintre PNL, USR-PLUS si UDMR o reprezinta ramanerea in functiile de presedinte de partid a lui Ludovic Orban si Dan Barna. De fapt, sunt doi lideri politici - Ludovic Orban si Dan Barna, doi looseri, amandoi au pierdut alegerile - care vor sa obtina sefia de la Camera Camera Deputatilor - n. r. ) ca sa se salveze in interiorul partidului.

SURSE: Klaus Iohannis se va intalni, marti dimineata, cu Ludovic Orban

Presedintele Klaus Iohannis ar urma sa se intalneasca, marti dimineata, cu liderul PNL, Ludovic Orban, potrivit unor surse politice, citate de Agerpres. Discutiile dintre cei doi au loc la o zi dupa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )