Libnet.ro
UNICEF

11:31

Ludovic Orban, prima reactie dupa ce rezultatul exit-poll-ului a dat PSD castigator al alegerilor parlamentare

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, prima reactie dupa ce rezultatul exit-poll-ului a dat PSD castigator al alegerilor parlamentare

Liderul PNL, Ludovic Orban, a avut o prima reactie dupa ce rezultatul exit-poll-ului a dat PSD castigator al alegerilor parlamentare 2020. continuă pe Antena3

VIDEO Ludovic Orban revendica victoria in alegeri: Sunt foarte increzator in capacitatea PNL de a construi o majoritate parlamentara alaturi de fortele democratice euro-atlantiste

Premierul Ludovic Orban s-a declarat increzator ca PNL va reusi sa formeze o majoritate parlamentara alaturi de fortele democratice euro-atlantiste pentru a forma un guvern intr-un termen cat mai scurt.

Victor Ponta, prima reactie dupa ce rezultatul exit-poll-ului a dat PSD castigator al alegerilor parlamentare 2020

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a avut o prima reactie dupa ce rezultatul exit-poll-ului a dat PSD castigator al alegerilor parlamentare 2020.

Ramona Ioana Bruynseels, prima reactie dupa rezultatul PPU-SL la alegerile parlamentare 2020

Ramona Ioana Bruynseels, candidata la alegerile parlamentare din partea PPU -SL, a declarat, duminica, dupa inchiderea urnelor, ca voturile romanilor care au ales formatiunea sa reprezinta o mare obligatie pe care partidul o va onora in urmatorii patru ani.

Ludovic Orban a reactionat imediat dupa exit-poll. Ce a spus despre voturile PSD

Ludovic Orban a reactionat imediat dupa exit-poll-ul de a ora 21:00. Ce a spus despre voturile PSDde la alegerile Parlamentare 2020, vedeti in randurile de mai jos. PNL crede ca a castigat alegerile Parlamentare Ludovic Orban a avut o prima reactie dupa incheierea votului la alegerile Parlamentare 2020. Rezultatul alegerilor il vom cunoaste dupa finalizarea .

LUDOVIC ORBAN: 6 decembrie - un moment de cotitura

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat astazi ca alegerile parlamentare reprezinta un moment de cotitura si a dat garantii ca exercitarea votului la scrutin se va face in cele mai sigure conditii de protejare a sanatatii.

LUDOVIC ORBAN: Dupa trei ani, am reusit sa impiedicam PSD sa faca rau Romaniei si romanilor

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat, astazi, ca in urma cu patru ani PSD aproape a reusit sa captureze Romania , din cauza faptului ca multi au crezut ca nu e important sa vina la vot, iar presedintele Klaus Iohannis, PNL si fortele democratice au reusit sa impiedice acest partid sa faca rau romanilor.

Ludovic Orban: Sper ca intr-un timp cat mai scurt sa se poata ajunge la prezentarea unei formule de guvernare si a unui program de guvernare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban, presedintele PNL, a explicat ca primul si cel mai important lucru este sa avem aproximativ o imagine cat mai aproape de rezultatul final, care sa ne permita sa facem calculele.

Ludovic Orban, mesaj pentru romani: E extrem de important sa veniti la vot! Va garantez ca exercitarea dreptului la vot se va face in cele mai sigure conditii de protejare a sanatatii (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, i-a indemnat joi seara pe romani sa mearga la vot duminica, pentru a alege membrii noului Parlament. Seful Guvernului a dat asigurari ca prin prezentarea la urne, cetatenii nu sunt.

Ludovic Orban, declaratie solemna in fata romanilor. Ce se va intampla dupa alegeri: Garantez 100%

Premierul Ludovic Orban a vorbit in cursul serii de miercuri despre situatia actuala a Romaniei privind trendul descendent al numarului de cazuri de COVID-19. Totodata, premierul a recunoscut ca in aceasta perioada a vacantelor s-a efectuat un numar mai mic de teste, insa lucrurile vor reveni in scurt timp la normal. Pentru ca rivalii politici .

Ludovic Orban: in toate evaluarile pe care le-am facut, PNL considera ca este castigatorul acestor alegeri

Presedintele PNL si premierul Ludovic Orban a facut o declaratie duminica seara, dupa afisarea exit-poll-ulu de la ora 21. 00, care da PNL cu un scor de 29%. Orban a explicat ca inca nu au fost cuprinse voturile din Diaspora si ca, potrivit evaluarilor interne, PNL considera ca este castigatorul acestor alegeri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )