Libnet.ro
UNICEF

22:15

Ludovic Orban, primele declaratii dupa discutiile cu Iohannis: Nu am vorbit despre ministere. USR isi da cu parerea fara sa fi luat noi o decizie

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, primele declaratii dupa discutiile cu Iohannis: Nu am vorbit despre ministere. USR isi da cu parerea fara sa fi luat noi o decizie

Presedintele PNL, Ludovic Orban, se intalneste in aceasta seara cu liderii liberali, dupa discutiile avute cu presedintele Klaus Iohannis. Fostul premier a stat de vorba cu reporterul Antena 3 acreditat la PNL, Berta Popescu, si i-a raspuns la mai multe intrebari. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, jignit dur dupa prezentarea demisiei: Un gest iresponsabil, este inconstient. Pe cine a suparat

In urma rezultatelor finale ale alegerilor parlamentare 2020, partidul PSD a iesit invingator, in detrimentul actualei guvernari condusa de PNL. Potrivit recomandarilor presedintelui tarii, fostul premier al Romaniei, Ludovic Orban, si-a anuntat oficial demisia in cursul serii de ieri. Vestea a venit ca unfulger pentru multa lume, dat fiind faptul ca totul s-a intamplat foarte .

Ludovic Orban, prima reactie dupa ce rezultatul exit-poll-ului a dat PSD castigator al alegerilor parlamentare

Liderul PNL, Ludovic Orban, a avut o prima reactie dupa ce rezultatul exit-poll-ului a dat PSD castigator al alegerilor parlamentare 2020.

SURSE: Ludovic Orban, discutii cu presedintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni

Premierul Ludovic Orban a fost convocat luni la Palatul Cotroceni, la o discutie cu presedintele Klaus Iohannis, potrivit unor surse citate de B1 TV. Discutiile dintre seful statului si liderul PNL vin in.

VIDEO Ludovic Orban revendica victoria in alegeri: Sunt foarte increzator in capacitatea PNL de a construi o majoritate parlamentara alaturi de fortele democratice euro-atlantiste

Premierul Ludovic Orban s-a declarat increzator ca PNL va reusi sa formeze o majoritate parlamentara alaturi de fortele democratice euro-atlantiste pentru a forma un guvern intr-un termen cat mai scurt.

Mesajul lui Ludovic Orban dupa vot: Puneti-va pecetea pe soarta Romaniei!

Premierul Ludovic Orban a facut primele declaratii, dupa ce si-a exprimat votul pentru alegerile parlamentare.

Ludovic Orban a reactionat imediat dupa exit-poll. Ce a spus despre voturile PSD

Ludovic Orban a reactionat imediat dupa exit-poll-ul de a ora 21:00. Ce a spus despre voturile PSDde la alegerile Parlamentare 2020, vedeti in randurile de mai jos. PNL crede ca a castigat alegerile Parlamentare Ludovic Orban a avut o prima reactie dupa incheierea votului la alegerile Parlamentare 2020. Rezultatul alegerilor il vom cunoaste dupa finalizarea .

LUDOVIC ORBAN: Discutiile cu Iohannis au vizat pasii de urmat pentru formarea unei majoritati si constituirea unui guvern

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca, la intalnirea cu presedintele Klaus Iohannis pe care a avut-o astazi la o vila de protocol alaturi de mai multi lideri liberali, discutiile au vizat o analiza a alegerilor si pasii pentru formarea unei majoritati parlamentare si pentru constituirea cat mai rapida a unui guvern.

Ce spune Ludovic Orban despre discutiile cu Iohannis in spatele usilor inchise

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, marti seara, ca a discutat cu presedintele Klaus Iohannis despre strategia de formare a unei majoritati parlamentare si a recunoscut ca Nicolae Ciuca e una din variantele de premier.

Ludovic Orban va primi recompensa pentru demisie sefia Camerei Deputatilor - surse

Liderul PNL, Ludovic Orban, ar putea primi functia de presedinte al Camerei Deputatilor, dupa ce a demisionat de la sefia Guvernului, au declarat pentru HotNews. ro din partid. Functia i-a fost propusa de presedintele Klaus Iohannis, in discutiile de luni de la Cotroceni.

Ce se intampla cu Ludovic Orban dupa decizia de ieri. Primeste o noua lovitura

Marti, Ion Cristoiu a vorbit despre schimbarile din interiorul PNL dupa alegerile parlamentare din 6 decembrie. Potrivit jurnalistului, demisia lui Ludovic Orban de la sefia Guvernului va declansa batalii interne pentru sefia PNL. Ce se intampla cu Ludovic Orban dupa decizia de ieri Potrivit publicistului, schimbarile rapide care au avut loc pe scena politica dupa .

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2534 seconds )