Libnet.ro
UNICEF

16:00

LUDOVIC ORBAN: Probabil, dupa 1 iunie, va fi reglementat sectorul turistic

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Probabil, dupa 1 iunie, va fi reglementat sectorul turistic

Premierul Ludovic Orban a anuntat, sambata, ca Guvernul va reglementa, probabil, dupa data de 1 iunie, conditiile in care va fi deschis sezonul estival din acest an. continuă pe Ziarul Bursa

CORONAVIRUS |Ludovic Orban, despre deschiderea sezonului estival: Probabil, dupa 1 iunie (VIDEO)

Premierul Romaniei Ludovic Orban a facut declaratii, sambata, in Vama Albita din judetul Vaslui, la intampinarea echipei de medici si asistenti medicali romani care a participat la o misiune in Republica.

Orban: Intentia noastra este sa permitem sezonul estival Data de la care am putea merge la mare

Premierul Ludovic Orban a declarat, sambata, la Vama Albita, unde a participat la intampinarea echipei medicale care a fost in misiune in Republica Moldova, ca dupa data de 1 iunie va fi reglementat sectorul turistic si ca intentia Guvernului este de a deschide sezonul estival, potrivit Mediafax.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Vor fi deschise spatiile comerciale cu iesire la exterior si cele cu o suprafata mai mica de 15.000 de m2. Se reia activitatea normala a spitalelor (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, la debutul sedintei Comitetului National pentru Situatii de Urgenta, ca, probabil, este pentru prima data in istoria Romaniei cand este declarata starea de alerta.

LUDOVIC ORBAN, LA CONSILIUL NATIONAL TRIPARTIT: Posibila emitere a corona-bonds-urilor, o importanta sursa de finantare

Guvernul are o incertitudine privind resursele financiare suplimentare pe care le poate accesa de la nivel european, a declarat premierul Ludovic Orban la inceputul sedintei Consiliului National Tripartit, in care alaturi de sindicate si patronate, membrii Executivului dezbat masurile pentru relansarea economiei nationale dupa 15 mai.

Ludovic Orban a anuntat decretarea starii de alerta incepand din 15 mai, de la ora 00:00

Premierul Ludovic Orban a anuntat, joi seara, decretarea starii de alerta incepand din 15 mai, de la ora 00. 00 zero). Orban a anuntat ca se vor lua toate masurile necesare pentru protejarea populatiei, avand in vedere ca riscul de infectare va creste, odata cu relaxarea unora dintre restrictii.

Ludovic Orban a fost intrebat daca un bucurestean poate merge la mare. Ce a raspuns premierul

Ludovic Orban a fost intrebat, vineri, daca un bucurestean poate merge la mare.

Ce se intampla cu amenzile date in perioada starii de urgenta. Raspunsul premierului Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri, la Sebes, ca Guvernul incearca sa gaseasca o solutie legala in ceea ce priveste persoanele care au platit deja amenzile declarate neconstitutionale in perioada starii de urgenta.

CORONAVIRUS |Premierul Ludovic Orban, despre starea de alerta: Sigur ca vor fi sanctiuni. Cine nu va respecta regulile va fi amendat (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca persoanele care nu vor respecta regulile impuse de autoritati in perioada starii de alerta vor fi amendate, precizand ca si i.

Ludovic Orban a explicat ce risca romanii care nu respecta masurile luate pe timpul starii de alerta

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, la Alba, ca, deocamdata, cei care nu respecta regulile impuse in perioada starii de alerta vor primi o mustrare de la fortele de ordine. De asemenea, prim-ministrul a explicat ca va fi derulata o campanie larga de informare a cetatenilor cu privire la aceste reguli, iar, ulterior, cine nu le respecta va fi amendat.

Termenul dat de premierul Ludovic Orban pentru finalizarea autostrazii Sebes - Turda: 30 noiembrie 2020

Premierul Ludovic Orban si ministrul Transporturilor, Lucian Bode verifica in teren, vineri, stadiul lucrarilor pe Autostrada Sebes-Turda.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )