Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ludovic Orban: Profesorii trebuie sa invete sa predea online. Cadrul didactic e obligat sa transmita cunostinte copiilor fie in clasa, fie online

B1 B1,
Ludovic Orban: Profesorii trebuie sa invete sa predea online. Cadrul didactic e obligat sa transmita cunostinte copiilor fie in clasa, fie online

Profesorii trebuie sa invete sa predea online, a subliniat prim-ministrul Ludovic Orban, care a precizat ca toata vara s-au facut cursuri prin Casa Corpului Didactic, prin organizatiile de. continuă pe B1

LUDOVIC ORBAN: Cadrele didactice trebuie sa invete sa predea online

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, la Galati, in contextul situatiei speciale create in unitatile de invatamant de pandemia de coronavirus, ca profesorii trebuie sa invete sa predea online.

Ce se intampla cu profesorii care refuza sa predea online. Ludovic Orban a facut anuntul acum

Seful Executivului, Ludovic Orban, a declarat ca vor fi luate masuri legale in dreptul cadrelor didactice care refuza sa predea cursuri online elevilor. Totodata, acesta a anuntat ca, astazi, ministrul Educatiei, Monica Anisie, are consultari cu reprezentantii asociatiilor comunelor, oraselor si municipiilor, cu scopul de analiza cand vor putea fi inchise scolile pentru pregatirea sectiilor .

Ce se intampla cu profesorii care refuza sa predea online. Premierul Orban a facut anuntul

Intrebat ce se va intampla cu profesorii care refuza sa intre online pentru a preda copiilor, premierul Ludovic Orban a declarat ca, impotriva acestora, se vor lua masurile legale.

Ludovic Orban, despre dascalii care refuza sa predea cursurile online: Vom lua masurile legale care se impun in astfel de situatii (VIDEO)

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a facut referire la profesorii care refuza sa predea cursurile online, precizand ca se vor lua masuri legale in aceste cazuri. Ludovic Orban, despre dascalii care.

ORBAN, DESPRE CADRELE DIDACTICE CARE REFUZA SA PREDEA ONLINE: Vom lua masurile legale

Premierul Ludovic Orban spune ca vor fi luate masurile legale daca exista cadre didactice care refuza sa predea online.

Orban, despre cadrele didactice care refuza sa predea online: Vom lua masurile legale

Premierul Ludovic Orban spune ca vor fi luate masurile legale daca exista cadre didactice care refuza sa predea online.

Ludovic Orban: Nu pot sa-mi imaginez ca un profesor refuza sa predea

Ludovic Orban atrage atentia cadrelor didactice ca inchiderea scolilor pentru cateva zile inainte si.

Rasturnare de situatie in cazul cursurilor online. Ludovic Orban: Elevii vor invata online doar incepand de vineri!

Premierul Ludovic Orban spune ca, desi unii prefecti au anuntat ca elevii vor invata online si joi, pentru organizarea sectiilor de votare, cursurile vor fi suspendate doar incepand de vineri. El spune ca procedura este reglementata de ordonanta de urgenta, respectiv emiterea ordinului ministrului Educatiei avand ca suport decizia CNSU.

Ludovic Orban, despre profesorul de la Oradea: Trebuie sa paraseasca invatamantul

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, ca profesorul de la Oradea, care isi incurajeaza elevii sa nu poarte masca de protectie impotriva coronavirusului, trebuie sa paraseasca.

Ludovic Orban: Cine s-a saturat de PSD trebuie sa voteze cu Nicusor Dan. Orice vot risipit pe un candidat care nu are nicio sansa inseamna un vot pentru PSD

Presedintele PNL, Ludovic Orban, le-a transmis luni seara bucurestenilor ca daca doresc sa scape de administratia PSD din Capitala trebuie sa il voteze pe Nicusor Dan pentru functia de primar general.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )