Libnet.ro
UNICEF

12:15

Ludovic Orban, promisiuni fara precedent: Klaus Iohannis ne-a adus fonduri la care nici n-am visat. Ce se intampla cu fondurile europene

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, promisiuni fara precedent: Klaus Iohannis ne-a adus fonduri la care nici n-am visat. Ce se intampla cu fondurile europene

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, in debutul sedintei de Guvern, ca este nevoie de o mobilizare la maximum, pentru a putea beneficia de intreaga suma de 80 de miliarde de euro, fonduri europene. Orban le-a cerut tuturor ministrilor implicare pentru stabilirea programelor prioritare pana la 31 iunie. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, discutii la Palatul Cotroceni cu premierul Ludovic Orban si mai multi ministri pe tema fondurilor europene. Presedintele va face apoi declaratii

Presedintele Klaus Iohannis i-a convocat la Palatul Cotroceni pentru discutii pe premierul Ludovic Orban, vicepremierul Raluca Turcan, ministrul Finantelor, Florin Citu, si ministrul Fondurilor Europene, Marcel.

LIVE VIDEO Klaus Iohannis, declaratie dupa sedinta de la Palatul Cotroceni, cu Ludovic Orban si alti membri ai Guvernului. Tema discutiei - fondurile europene

Presedintele Klaus Iohannis va avea miercuri, de la ora 15. 00, la Palatul Cotroceni, o intrevedere cu premierul Ludovic Orban, vicepremierul Raluca Turcan, ministrul Fondurilor Europene Marcel Bolos si ministrul de Finante Florin Citu. Tema principala a discutiei vor fi fondurile europene, potrivit anuntului Administratie Prezidentiale.

Patriarhul Daniel, felicitat telefonic de Klaus Iohannis si Ludovic Orban cu ocazia zilei de nastere. Preafericitul Parinte i-a intampinat cu masca de protectie pe cei care au mers la Catedrala Patriarhala

Preafericitul Parinte Daniel, pe numele de mireanDan Ilie Ciobotea, implineste, miercuri, 69 de ani. Cu aceasta ocazie, Patriarhul Romaniei a fost felicitat si telefonic de presedintele Klaus Iohannis si.

Klaus Iohannis: Fondurile europene de 80 de miliarde de euro ne ofera ocazia de a reconstrui Romania

Fondurile europene de 80 de miliarde de euro alocate tarii noastre in cadrul summitului maraton care a avut loc in acest week-end la Bruxelles vor oferi ocazia de a reconstrui Romania, atat din punct de vedere economic cat si al marilor sisteme publice, a declarat miercuri presedintele Klaus Iohannis, dupa o sedinta pe tema fondurilor europene cu premierul Ludovic Orban, la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis, sedinta de urgenta la Cotroceni. Anunt de ultima ora al Guvernului

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, are astazi, de la ora 15:00, la Palatul Cotroceni, o sedinta pe tema fondurilor europene cu premierul Ludovic Orban,vicepremierul Raluca Turcan, ministrul Finantelor, Florin Citu, si ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, conform Administratiei Prezidentiale. Update, declaratie Klaus Iohannis, 22 iulie 2020: Este o suma foarte mare si cu aacesti bani vom .

Reactia lui Mircea Badea, dupa ce Klaus Iohannis a aparut fara masca langa liderii europeni. Precaut sau prost!

Ii este recunoscuta virulenta cu care, cel putin in ultima perioada, vorbeste despre incapacitatea autoritatilor de a face fata actualei pandemii. De asemenea este inca in memoria colectiva atacul moderatorului la adresa presedintelui Iohannis, in aprilie, cand cel din urma ar fi justificat inchiderea scolilor bazandu-se pe un raport mincinos presupus facut de francezi. Reactia .

Klaus Iohannis, aparitie surprinzatoare dupa scandalul provocat de imaginile fara masca de la Bruxelles

Klaus Iohannis a facut, miercuri, o vizita la Craiova, la fabrica de masini Ford, unde a facut si un test drive cu masina hybrid nou lansata.

Klaus Iohannis, fara masca de protectie la Bruxelles: argumentul presedintelui pentru gestul ciudat

In timp ce s-a creat o adevarata polemica la nivel global in ceea ce priveste purtatul mastii de protectie pe timpul pandemiei, presedintele Klaus Iohannis a evitat sa poarte una la.

De ce nu a purtat Klaus Iohannis masca. Explicatia Administratiei Prezidentiale

La Consiliul European, purtarea mastii de protectie a fost optionala, nu obligatorie, iar acesta a fost motivul pentru care presedintele Klaus Iohannis apare in unele imagini fara masca de protectie, iar in alte poze apare cu masca de protectie, la fel precum alti lideri europeni, a transmis azi Administratia Prezidentiala. De ce nu a purtat .

Ludovic Orban, decizie de ultima ora. Ce a anuntat Premierul

Dupa videoconferinta avuta cu prefectii din Romania, marti seara, Premierul Ludovic Orban a facut un anunt. Solicitarile facute de acesta la adresa prefectilor. Ludovic Orban, decizie de ultima ora. Ce a anuntat Premierul Marti seara, premierul Ludovic Orban a transmis ca pentru a creste eficienta in lupta cu noul coronavirus, acesta a solicitat o serie .

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )