Libnet.ro
UNICEF

17:45

Klaus Iohannis, sedinta de urgenta la Cotroceni. Anunt de ultima ora al Guvernului

Playtech Playtech,
Klaus Iohannis, sedinta de urgenta la Cotroceni. Anunt de ultima ora al Guvernului

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, are astazi, de la ora 15:00, la Palatul Cotroceni, o sedinta pe tema fondurilor europene cu premierul Ludovic Orban,vicepremierul Raluca Turcan, ministrul Finantelor, Florin Citu, si ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, conform Administratiei Prezidentiale. Update, declaratie Klaus Iohannis, 22 iulie 2020: Este o suma foarte mare si cu aacesti bani vom . continuă pe Playtech

Klaus Iohannis, anunt de ULTIMA ORA pentru romani: Avem la dispozitie sase ani. Ce trebuie sa facem cu banii europeni

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, miercuri, o declaratie de presa dupa o sedinta cu Guvernul pe tema fondurilor europene. Romania a obtinut, in urma negocierilor-maraton de la Summitul UE o suma impresionanta, de 80 de miliarde de euro.

LIVE VIDEO Klaus Iohannis, declaratie dupa sedinta de la Palatul Cotroceni, cu Ludovic Orban si alti membri ai Guvernului. Tema discutiei - fondurile europene

Presedintele Klaus Iohannis va avea miercuri, de la ora 15. 00, la Palatul Cotroceni, o intrevedere cu premierul Ludovic Orban, vicepremierul Raluca Turcan, ministrul Fondurilor Europene Marcel Bolos si ministrul de Finante Florin Citu. Tema principala a discutiei vor fi fondurile europene, potrivit anuntului Administratie Prezidentiale.

Klaus Iohannis, discutii la Palatul Cotroceni cu premierul Ludovic Orban si mai multi ministri pe tema fondurilor europene. Presedintele va face apoi declaratii

Presedintele Klaus Iohannis i-a convocat la Palatul Cotroceni pentru discutii pe premierul Ludovic Orban, vicepremierul Raluca Turcan, ministrul Finantelor, Florin Citu, si ministrul Fondurilor Europene, Marcel.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre noile masuri de restrictii. Ce ii asteapta pe romani dupa cresterea numarului de cazuri

De ziua Aviatiei Romane, pe cerul Capitalei a avut loc un spectacol deosebit la care au participat zeci de aeronave supersonice, de transport si elicoptere militare. La ceremonie a participat si premierul Romaniei, Ludovic Orban, care a tinut sa transmit un mesaj pentru toti cetatenii. Respectati regulile, respectati masurile de protectie sanitara! Ludovic Orban a .

ULTIMA ORA. Klaus Iohannis, anunt important pentru romani

Klaus Iohannis a anuntat astazi ca este moderat optimist in privinta incheierii unui acord privind planul european de relansare economica, dar ca va urma o noua noapte de negocieri. Presedintele spune ca se discuta foarte intens despre conditiile de acordare a sumelor.

Klaus Iohannis: Fondurile europene de 80 de miliarde de euro ne ofera ocazia de a reconstrui Romania

Fondurile europene de 80 de miliarde de euro alocate tarii noastre in cadrul summitului maraton care a avut loc in acest week-end la Bruxelles vor oferi ocazia de a reconstrui Romania, atat din punct de vedere economic cat si al marilor sisteme publice, a declarat miercuri presedintele Klaus Iohannis, dupa o sedinta pe tema fondurilor europene cu premierul Ludovic Orban, la Palatul Cotroceni.

Ultima ora! Klaus Iohannis a eliberat din functie o judecatoare super cunoscut. Acum trebuie sa iasa la pensie

Inca un judecator de rasunet a fost eliberat, luni dupa-amiaza, din functie de Klaus Iohannis. Presedintele a semnat decretul prin care judecatoarea Mot, de la Curtea de Apel din Craiova va iesi la pensie.

Facebook Messenger, anunt pentru milioane de utilizatori. Vestea de ultima ora

Facebook Messenger, aplicatia folosita de milioane de utilizatori din toata lumea vine cu un anunt important. Facebook Messenger, anunt pentru milioane de clienti. Vestea de ultima ora La inceputul anului, Facebook a anuntat lansarea unei noi functii care sa permita utilizatorilor sa-si protejeze aplicatia chiar daca telefonul acestora este oferit deblocat altei persoane. incepand de astazi .

Cati bani va primi Romania de la Bruxelles. Klaus Iohannis a facut anuntul

Klaus Iohannis vine cu precizari despre discutiile purtate recent la Bruxelles. Cu ce suma impresionanta a venit acasa seful statului? Proiectele europene bat la usa. Anunt Klaus Iohannis: Cati bani va primi Romania de la Bruxelles? Romania a obtinut o suma impresionanta pentru proiectele europene, a anuntat recent Klaus Iohannis. Este vorba despre 7. 9 miliarde .

Ludovic Orban, anunt de ultima ora dupa cresterea alarmanta a numarului de infectari cu coronavirus

Premierul Ludovic Orban a facut luni declaratii dupa cresterea alarmanta a numarului de cazuri din ultima vreme. Acesta sustine ca nu se doreste impunerea unor noi masuri de restrictie, insa este important ca populatia sa respecte regulile impuse de autoritati.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )