Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ludovic Orban: PSD sa inceteze ciolaniada si macar sa nu-i mai puna in Guvern pe cei care au mai fost ministri

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban: PSD sa inceteze ciolaniada si macar sa nu-i mai puna in Guvern pe cei care au mai fost ministri

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca PSD trebuie sa inceteze ciolaniada pentru posturile din Guvern si sa nu ii mai nominalizeze in Cabinet pe niciunul dintre cei care au mai fost ministri. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban: As astepta sa renunte pana la investirea Guvernului. Sa-si dea seama ca ea e pe post de secretara, nicidecum pe post de prim-ministru

Ludovic Orban, presedintele PNL, sustine ca Romania va ajunge intr-o situatie dezastruoasa sub inca o guvernare a PSD. Biroul Politic Executiv a luat decizia de a convoca duminica.

Firea: Fac apel la Ludovic Orban sa ia masuri cu privire la Cristian Busoi, pentru ca el este vinovat de blocarea proiectului Spitalului Metropolitan

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, ii solicita liderului PNL, Ludovic Orban, sa ia masuri in legatura cu presedintele PNL Bucuresti, Cristian Busoi, considerandu-l pe acesta vinovat de blocarea infiintarii Spitalului Metropolitan. Firea spune ca Busoi i-ar fi amenintat pe consilierii generali PNL ca ii da afara din partid daca nu voteaza impotriva proiectului de hotarare privind construirea Spitalului Metropolitan.

Ludovic Orban, dupa ce a fost acuzat ca a facut presiuni asupra unui membru al CNA: Cine spune asa ceva e dus cu capul. Ce a declarat Valentin Jucan (VIDEO)

Liderul PNL Ludovic Orban reactioneaza dupa ce doi membri ai Consiliului National al Audioviziualului l-au acuzat ca a facut presiuni asupra colegului loc Valentin Jucan, care a fost propus de liberali in.

Ludovic Orban: Somez ministrul Finantelor sa ceara presedintelui ANAF sa anuleze ordinul cu privire la Declaratia 600 sau sa-l demita

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, vineri seara, ca ministrul Finantelor ar trebui sa ceara presedintelui ANAF anulara deciziei referitoare la Declaratia 600 sau, in caz contrar, sa-l demita pe seful ANAF.

Ludovic Orban cere ministrului Finantelor anularea Declaratiei 600 sau demiterea presedintelui ANAF

Presedintele PNL, Ludovic Orban, l-a somat, vineri, pe ministrul Finantelor, Ionut Misa, sa ii ceara.

Sedinta Comitetului Executiv National al PSD s-a incheiat

ACTUALIZARE 17:31 Tariceanu: Impozitul pe venitul global ramane, dar nu pot da un termen pentru introducerea lui Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, astazi, ca impozitul pe venitul global ramane in programul de guvernare, dar ca nu poate da un termen pentru introducerea lui. *ACTUALIZARE 16:18 Dragnea: in CExN de azi tema principala e programul de guvernare. De principiu, nu exclud impozitul pe gospodarie *ACTUALIZARE 15:33 Orban: &171;PSD sa inceteze ciolaniada si macar sa nu-i mai puna in Guvern pe cei care au mai fost ministri &187; *ACTUALIZARE 12:49 PSD ar putea amana desemnarea ministrilor Cabinetului Dancila.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )