Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ludovic Orban: PSD inseamna saracie, coruptie, abuz Despre atacurile USR la adresa liberalilor: Oricine da in PNL, indirect, face un serviciu social-democratilor

B1 B1,
Ludovic Orban: PSD inseamna saracie, coruptie, abuz Despre atacurile USR la adresa liberalilor: Oricine da in PNL, indirect, face un serviciu social-democratilor

Liderul liberalilor, Ludovic Orban, a declarat ca PNL nu va face nicio intelegere cu social-democratii deoarece PSD inseamna saracie, coruptie, abuz, lipsa de democratie. in rest, dupa alegerile. continuă pe B1

LUDOVIC ORBAN: PSD sa stea in afara puterii

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat, intr-un interviu acordat AGERPRES, ca in democratie premierul este dat de partidul care castiga, afirmand ca PSD este singura formatiune cu care liberalii au decis clar sa nu negocieze dupa alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Ludovic Orban a discutat cu Angela Merkel despre necesitatea intrarii Romaniei in Spatiul Schengen

Premierul Ludovic Orban a avut o discutie vineri, in sistem de videoconferinta, cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei. Printre subiectele abordate a fost si cel al intrarii Romaniei in Spatiul Schengen, iar o decizie favorabila, in cel mai scurt timp posibil, ar reconfirma statutul tarii noastre de membru deplin angajat, al Uniunii Europene, precum si contributia sa substantiala la succesul proiectului european, transmite Guvernul.

Ludovic Orban: Votul fiecarui om este extrem de important. Alegerile din 6 decembrie au o miza uriasa in 2016, din cauza prezentei scazute la vot, cu mai putin de 14% din voturile cetatenilor PSD aproape a capturat Romania (VIDEO)

Prim-ministrul Ludovic Orban a vorbit despre miza uriasa a alegerilor parlamentare din 6 decembrie si a explicat ca suveranitatea in statul roman este detinuta de cetateni, iar votul fiecarui om este.

Ludovic Orban: Din iunie n-am putut sa organizam nici un concurs in nicio institutie publica. Majoritatea dominata de PSD ne-a interzis sa organizam concursuri

Ludovic Orban a vorbit joi seara, in studioul B1 TV, despre probleme pe care le-a intampinat in primul an de guvernare. intrebat ce le raspunde scepticilor, care nu sunt sigurica PNL va reusi sa isi.

LUDOVIC ORBAN: Posibilii parteneri ai PNL sunt USR, PMP, UDMR

USR, PMP si UDMR sunt posibilii parteneri ai PNL pentru formarea unei majoritati parlamentare dupa alegerile din 6 decembrie, insa abia dupa aflarea rezultatelor se va sti care sunt posibilitatile, a declarat premierul Ludovic Orban, presedintele PNL, joi seara la B1TV, precizand ca liberalii exclud din start orice fel de colaborare cu PSD, scrie News.

Mihai Tudose: Ludovic Orban nu a aflat ca n-o sa mai fie. Mai are 2-3 saptamani in functie

Vicepresedintele PSD Mihai Tudose l-a avertizat, duminica, pe premierul Ludovic Orban, ca mai are doua-trei saptamani ca prim-ministru si a atacat PRO Romania, afirmand ca un vot in favoarea acestei formatiuni la alegerile din 6 decembrie este, de fapt, un vot pentru PNL.

Ludovic Orban, mesaj catre adversarii politici: Premierul e dat de partidul care castiga. Ce procent estimeaza ca va obtine PNL

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat, intr-un interviu acordat Agerpres, ca in democratie premierul este dat de partidul care castiga, afirmand ca PSD este singura formatiune cu care liberalii au decis clar sa nu negocieze dupa alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Premierul Ludovic Orban il invita la Guvern pe unul dintre cei mai populari vloggeri: Tu ma intrebi pe mine despre politica si eu te intreb pe tine despre cum sa comunic mai bine cu publicul tanar din Social Media (VIDEO)

Primul ministru, Ludovic Orban, l-a invitat la Guvern pe unul dintre cei mai cunoscutivloggeri din tara noastra, dupa ce acesta le-a atras atentia politicienilor din tara noastra asupra masurilor pe care le.

Ludovic Orban sustine reinfiintarea scolilor profesionale: Meseria e bratara de aur! Acesta este un proiect de capatai al Guvernului pe care il conduc (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban sustine reinfiintarea scolilor profesionale, desfiintate de fostul ministru PSD al Educatiei, Ecaterina Andronescu, in anul 2009. Seful Executivului a de clarat, vineri, intr-o.

Ludovic Orban, despre blocarea bugetului UE de catre Ungaria si Polonia: Pozitia lor e de neinteles

Premierul Ludovic Orban a afirmat, joi seara, ca este extrem de neplacut surprins de pozitia Ungariei si Poloniei care resping in continuare conditionarea fondurilor europene de respectarea statului de drept. Pozitia lor e de neinteles, afirma Orban, precizand ca sunt afectati cetatenii intregii Europe.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )