Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban: Nu putem sa consideram un partener serios actualul Guvern de la Chisinau

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban: Nu putem sa consideram un partener serios actualul Guvern de la Chisinau

Premierul roman Ludovic Orban sugereaza ca Romania nu are incredere in Guvernul Republicii Moldova, condus de prim-ministrul Ion Chicu. Ludovic Orban considera ca ceea ce se intampla actualmente la Chisinau este o involutie pentru Republica Moldova. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban, despre situatia din Republica Moldova: nu putem sa consideram un partener serios actualul Guvern

Premierul Ludovic Orban a declara, marti seara, la Bruxelles, ca a discutat cu oficialii europeni despre situatia din Republica Moldova si a transmis ca ceea ce s-a intamplat acolo reprezinta o involutie care creeaza ingrijorare. Din punctul nostru de vedere, nu putem sa consideram un partener serios actualul Guvern, a spus Orban.

Subiectele zilei: Ce spun expertii despre izbucnirea unui razboi global si un posibil atac asupra Romaniei; Ludovic Orban: Nu putem sa consideram un partener serios actualul Guvern din Republica Moldova; Huliti, dar folositi de toate partidele: Cum pot f

Orasul premierelor. Primaria a pus in functiune masinaria eco de curatat desenele graffiti de pe cladirile din Cluj. Primaria lui Firea a trimis spitalelor un regulament prin care ii poate da afara pe angajatii care reclama abuzurile sau coruptia. Cele 19 spitale aflate in subordinea Primariei Capitalei au primit, incepand de luni, noul regulament intern.

Ludovic Orban: Nu putem sa consideram un partener serios actualul Guvern de la Chisinau

Premierul roman Ludovic Orban sugereaza ca Romania nu are incredere in Guvernul Republicii Moldova, condus de prim-ministrul Ion Chicu. Ludovic Orban considera ca ceea ce se intampla actualmente la Chisinau este o involutie pentru Republica Moldova.

Ludovic Orban, despre situatia din Republica Moldova: Caderea guvernului Maia Sandu, o involutie Nu consideram un partener serios actualul guvern

Prim-ministrul Ludovic Orban a precizat luni, la Bruxelles, ca inlaturarea guvernului condus de Maia Sandu reprezinta o involutie a situatiei din Republica Moldova si ca actualul guvern Ion Chicu nu reprezinta.

LUDOVIC ORBAN: NATO e fundamentala pentru Romania

Organizatia Tratatului Nord-Atlantic este fundamentala pentru Romania, iar angajamentul tarii noastre la succesul Aliantei este solid, a declarat premierul Ludovic Orban, joi, la sediul NATO, potrivit G4Media.

LUDOVIC ORBAN: Termenul de prezentare a proiectelor de hotarare pentru reorganizarea ministerelor este 15 ianuarie

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca termenul de prezentare a proiectelor de hotarare pentru reorganizarea ministerelor este 15 ianuarie.

LUDOVIC ORBAN: Trebuie sa ne coordonam pozitiile pentru sustinerea intereselor Romaniei

Premierul Ludovic Orban, a avut, miercuri, la Bruxelles, o intalnire cu europarlamentari romani, unde a spus ca astfel de discutii sunt extrem de importante, pentru ca la nivelul Parlamentului European sa fie coordonate pozitiile pentru sustinerea intereselor tarii noastre.

Ludovic Orban, intrevedere cu presedintele Parlamentului European. Cei doi au discutat despre aderarea Romaniei la spatiul Schengen

Premierul Ludovic Orban a avut miercuri, la Bruxelles, o intrevedere cu presedintele Parlamentului European, David Sassoli. Orban a vorbit, printre altele, despre cat de importanta este pentru Romania.

LUDOVIC ORBAN: Programele Rabla si Rabla Plus vor fi reluate din luna martie

Guvernul va continua sa finanteze Programele Rabla si Rabla Plus, care vor fi reluate, cel mai probabil, din luna martie, a declarat premierul Ludovic Orban.

Autostrada Comarnic Brasov, realitate, in curand. Ce a promis Ludovic Orban

Intr-una dintre primele sale prezente televizate din noul an, Ludovic Orban a adus in discutie subiectul autostrazii Comarnic Brasov si a facut cateva promisiuni. Luni seara, premierul a fost prezent in studioul Digi 24. in cadrul emisiunii, a atras atentia asupra faptului ca mult asteptata autostrada Comarnic Brasov s-ar putea materializa mai repede .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )