Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ludovic Orban: Raman sigure lucrurile comunicate de presedinte referitor la deplasarea interurbana Iohannis afirmase ca, din 15 mai, se va iesi din localitate doar cu motive justificate

B1 B1,
Ludovic Orban: Raman sigure lucrurile comunicate de presedinte referitor la deplasarea interurbana Iohannis afirmase ca, din 15 mai, se va iesi din localitate doar cu motive justificate

Premierul Ludovic Orban a facut, joi, o noua serie de precizari cu privire la deplasarea in afara localitatii dupa data de 15 mai. Eu comunic deciziile atunci cand vor fi luate. Suntem intr-o analiza,. continuă pe B1

Ludovic Orban: Raman sigure lucrurile comunicate de presedinte referitor la deplasarea interurbana Iohannis afirmase ca, din 15 mai, se va iesi din localitate doar cu motive justificate

Premierul Ludovic Orban a facut, joi, o noua serie de precizari cu privire la deplasarea in afara localitatii dupa data de 15 mai. Eu comunic deciziile atunci cand vor fi luate. Suntem intr-o analiza,.

LUDOVIC ORBAN, REFERITOR LA DECIZIA IN CAZUL KOVESI: CCR s-a compromis

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, sustine ca prin decizia CEDO in cazul Laurei Codruta Kovesi CCR s-a compromis, subliniind necesitatea reanalizarii modului in care se compune si functioneaza Curtea Constitutionala a Romaniei.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Romania nu a fost pregatita pentru a se confrunta cu COVID-19. Vrem sa ajungem la peste 15.000 de testezi. Dupa 15 mai, vom elimina restrictiile in mod gradual. in economie, lucrurile stau mai bine decat ne asteptam (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a sustinut, luni, o conferinta de presa in care a prezentat situatia actuala a epidemiei de coronavirus din Romania, precum si masurile care au fost luate pana acum de Guvern pentru a .

Ludovic Orban: Vrem sa crestem capacitatea de testare de la aproape 11.000 acum la 15.000 de teste zilnic Fata de previziunile unor analisti privind caderea economica, lucrurile stau mai bine decat ne asteptam Ce spune despre relaxarea unor masuri din 1

Ludovic Orban a prezentat luni seara un raport de activitate la 6 luni de la preluarea mandatului de catre Guvernul pe care il conduce. El a sustinut ca Executivul a luat masuri in criza COVID inca de la izbucnirea epidemiei in China. De asemenea, el a sustinut ca, fata de previziunile unor analisti privind caderea economica, lucrurile stau mai bine decat se astepta guvernul.

LIVE VIDEO Ludovic Orban anunta toate masurile de relaxare valabile din 15 mai. Premierul:Scaderile din buget sunt mai mici decat previziunile

Premierul Ludovic Orban va sustine o conferinta de presa incepand cu ora 20. 00, in care va anunta toate masurile de relaxare sociala care vor intra in vigoare pe data de 15 mai. Chiar daca Romania va iesi din starea de urgenta, revenirea la normalitatea se va face pas cu pas. Localitatile aflate in carantina raman in continuare izolate, pentru a nu raspandi virusul.

LUDOVIC ORBAN Decizia CEDO in cazul Kovesi este dovada compromiterii actualei Curti Constitutionale de catre PSD

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban a transmis, marti, ca decizia CEDO in cazul Laurei codruta Kovesi este dovada compromiterii actualei Curti Constitutionale de catre PSD. Orban considera ca CCR s-a compromis prin propriile decizii care incalca Conventia Europeana a Drepturilor Omului, iar modul de actiune si constituire a Curtii ar trebui regandite.

Ludovic Orban: Decizia Curtii Constitutionale este aproape un indemn la anarhie, la nerespectarea regulilor

Premierul Ludovic Orban a criticat in termeni foarte duri decizia Curtii Constitutionale referitoare la amenzile date pe perioada situatiei de urgenta. Aceasta decizie este aproape un indemn la anarhie, la nerespectarea legilor, a regulilor. Eu nu pot sa inteleg cum poate o Curte Constitutionala sa dea o asemenea decizie, a declarat joi Orban. Acesta sustine ca se va reveni la vechile amenzi. insa nu explica modul in care se poate reveni la vechile amenzi, deoarece art. 28 din OUG 11999 care le reglementa a fost declarat neconstitutional.

Ludovic Orban: Este important sa se dea drumul la vanatoarea de mistreti

Premierul Ludovic Orban considera ca este importanta ridicarea restrictiilor legate de vanatoare, incepand cu 15 mai, in special la mistreti. E foarte bine ca presedintele a anuntat anumite categorii de activitati care se liberalizeaza, printre care pescuitul si vanatoarea, a declarat marti Orban.

Ludovic Orban: Decizia CEDO in cazul Kovesi este dovada compromiterii CCR de catre PSD

Premierul Ludovic Orban a transmis, marti, ca decizia CEDO in cazul Laurei Codruta Kovesi este dovada compromiterii actualei Curti Constitutionale de catre PSD. Orban considera ca CCR s-a compromis prin propriile decizii care incalca Conventia Europeana a Drepturilor Omului, iar modul de actiune si constituire a Curtii ar trebui regandite.

Ideea pesedista privind Fondul Suveran de Investitii, mult criticata anii trecuti de PNL, reluata de actuala guvernare Ludovic Orban: Avem modelul dezvoltat de polonezi

Premierul Ludovic Orban a anuntat luni ca actuala guvernare se gandeste la constructia unui fond de investitii, pe model polonez. Nu este o idee noua, ci una care a tot fost dezvoltata de fostele guvernari, in speciale cele controlate de Liviu Dragnea. Atunci, Ludovic Orban critica foarte dur infiintarea unui fond suveran de investitii, spunand ca este o megaescrocherie prin care Dragnea vrea sa preia controlul politic asupra celor mai profitabile companii romanesti. Este o idee rostogolita de toate guvernarile, din 2013 pana in prezent.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )